Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felrobbant a kazán egy oroszlányi kazánházban

Felrobbant a kazán egy kazánházban Oroszlány külterületén, a Bokod-tó melletti Erőműi-tó parton. Az esethez a helyi önkormányzati és a kecskédi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik lángokat már nem tapasztaltak. Az egységek eloltották a tüzet, majd megkezdték az utómunkálatokat. A mentők is a helyszínen vannak.

Dopeman elmondta, miért nem veszi el a barátnőjét

NLC
-
 Ma 17:07Bulvár

Nők az életemben sorozatunkban ismert hazai férfiak mesélnek azokról a nőkről, akik a legfontosabbak az életükben. Ezúttal Pityinger László, alias Dopeman mutatta be azt az öt nőt, akiknek rengeteget köszönhet, és akik boldoggá teszik őt.

Felborult egy Mustang Nyíregyházán

Szombaton dél körül egy Ford Mustang GT a nyíregyházai Hunyadi utcán haladva eddig tisztázatlan okból meglódult, felszaladt a járdára, ahol egy épület melletti betonkoszorúnak ütközött, onnan lepattanva pedig egy villanyoszlopnak, majd meglökött egy parkoló automatát, végül tetőre borult – adta hírül a baleset helyszínéről további…

Letartóztatták az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

Az 57 éves Tse Chi Lopot a világ egyik legkeresettebb bűnözőjeként tartották számon, és az ausztrál rendőrség kérésére tartóztatták le.

„Kevesen hittek egy igazi tapasbár sikerében a bulinegyeden kívül” – Interjú a Padrón tulajdonosával, Beck Mártonnal

Spanyolos ismerőseim szokták némi éllel szóvá tenni, hogy a tapas szó ebben a formában helytelen, tapát kellene mondanunk, egyes számban. Bizonyára van tapas(z)talatotok e kérdésben. Beck Márton: Haha, a spanyolos ismerősöknek igazuk van. Nyelvtanilag a tapa a helyes kifejezés, de a magyar nyelvbe a tapas, tapasozás épült be. Ilyen nyelv a…

Tizennyolc napig gombán élt az ausztrál férfi, akit egy gát mellett találtak meg

Telex
-
 Ma 17:03Külföld

Már a hatóságok is feladták a keresést a férfi után. Vasárnap viszont egy helyi politikus fedezte fel a birtokán Robert Webert.

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

Az 57 éves Tse Chi Lopot a világ egyik legkeresettebb bűnözőjeként tartották számon, és az ausztrál rendőrség kérésére tartóztatták le A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot – írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi…

Nyílt nap lesz a Dunaújvárosi Egyetemen

Duol
-
 Ma 17:00Megyei

2021. január 25-én hétfőn, 17 órától megrendezésre kerül a IV. Online Nyílt Nap a Dunaújvárosi Egyetemen! Találkozzunk!

Gyerekkor egy alkoholista szülő mellett

A WHO az alkoholizmust egyértelműen betegségként definiálja. Olyan idült betegségről van szó, amelynek már korai felismerhető jegyei vannak, és amelyre

Elkapták a világ egyik legnagyobb drogkartelljének vezetőjét

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot – írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi tájékoztatást idézve.

Miért cserélte le Varga Rolandot az MTK edzője? - reakciók

NB1
-
 Ma 16:46Foci

Csizmadia Csaba gyerekes hibáról is beszélt.

Új műfaj az egyetemi sztahanovizmusban: diploma egyetlen félév alatt

Telex
-
 Ma 16:44Belföld

Szabó János 90 kreditponttal zárt a félévét, amivel egy csomó pénzt is megspórolt.

A Fáraó visszatérhet

Sport365
-
 Ma 16:44Foci

Stephan El Shaarawy újra az AS Roma játékosa lehet.