Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 113 hír

Hitellel segítik a legkisebb budapesti cégeket

24.hu
-
 Ma 17:07Belföld

A főváros emellett egy kuponprogramot is indít a budapesti iparkamarával közösen.

Adományokkal segítik a hallássérült debreceni családot, akiknek leégett az otthona – fotókkal, videóval

Dehir
-
 Ma 14:39Megyei

Debrecen - A tűzeset károsultjait a Debreceni Karitatív Testület és az önkormányzat is segíti. Kedden tartós élelmiszereket, tisztítószert és játékokat vittek a családnak.

Nem segíti a debreceni levegő a légzőszervi betegek gyógyulását

Az ország nagy részén romlott a levegőminőség; egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen már veszélyesnek minősítették a levegőt a magas szállópor-tartalom miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ keddi térképe alapján Putnokon veszélyes a levegőminőség. Ugyanebben a térségben Kazincbarcika, Sajószentpéter és Miskolc, továbbá…

Közel 10 milliárd forint előleggel segíti az EU a magyar járványügyi vészhelyzet kezelését

A koronavírus okozta gazdasági nehézségek, valamint természeti katasztrófák miatt 823 millió euró uniós segítséget nyújt az EU nyolc tagállamnak, köztük Magyarországnak is – idézi az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája közleményét a Telex.

A pályaválasztást is segíti az Ipartestület

Bama
-
 Ma 11:04Belföld

 „A szakma, ami tetszik nekem” címmel idén is meghirdeti nemzetközi rajzpályázatát a Bólyi Ipartestület – a világ bármely pontjáról várják a képeket, 0-tól 18 éves kor­ig bárki jelentkezhet.

Új központ segíti a járvány elleni küzdelmet

Új COVID-irányítási központ kezdte meg a munkáját Budapesten, amely naponta 10-15 ezer mintavételt koordinál majd - közölte az Országos Mentőszolgálat és a Telekom.

Thaiföld ipar 4.0-s törekvéseit segíti az ABB és az Ericsson

Az ABB Thailand és az Ericsson Thailand bejelentette: a két vállalat az ázsiai csendes-óceániai térségben létrehozta az első partneri együttműködését, amelynek célja, hogy az Ericsson 5G megoldásaival támogassa Thaiföldön az ABB ügyfeleit és a vállalkozásokat.   A bejelentés része a két vállalat 2019-ben aláírt globális stratégiai…

Újabb védelmi intézkedések segítik az időseket

Az idősek vásárlási idősávjáról szóló részletszabályozás hétfőn délután megjelent a Magyar Közlönyben.

A használt ruha adás-vételt segíti egy Békés megyei applikáció

Behír
-
 Ma 06:32Belföld

A fiatal, Békés megyei Varga Renáta a megálmodója annak a vadonatúj magyar applikációnak, a Gardróbomnak, amely trendi, gyors és kényelmes megoldást kínál a használt ruha-piacon, mindezt a környezettudatosság jegyében.

Most segíti az időjárás a vetés befejezését a régióban

Az elmúlt hónapban bekövetkezett kedvezőbb időjárási viszonyok segítettek az őszi gabona vetésének időben történő befejezését Európa nagy részében. Ezek a körülmények azonban túl későn érkeztek meg a repce tekintetében –közölte az Európai Unió Mars terményfigyelő szolgálata. Magyarország, Románia és Bulgária kilátásai jónak…

Thaiföld Ipar 4.0-val kapcsolatos céljait segíti az ABB és az Ericsson

Az ABB Thailand és az Ericsson Thailand bejelentette: a két vállalat az ázsiai csendes-óceániai térségben létrehozta az első partneri együttműködését, amelynek célja, hogy az Ericsson 5G megoldásaival támogassa Thaiföldön az ABB ügyfeleit és a vállalkozásokat.

Napelemes rendszerrel segítik az állatmenhelyeket

Negyedévente egy napelemes rendszert biztosít állatmenhelyek számára az Astrasun-csoport legalább egy éven keresztül, így 2021. októberig legkevesebb három állatmenhely részesül a költségeiket csökkentő támogatásban. A pályázat első nyertese a hatvani Kutyaszív Állatmentő Közhasznú Alapítvány.

Olasz étteremből visznek ebédet a Szent Imre Kórházba: pizzával segítik a hősök munkáját

Blikk
-
 Ma 03:15Belföld

Szerencsére elég közel vannak, így még az étel sem hűl ki, mire a futár megérkezik vele.