Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Adózási útmutató: Mit kell tudni a kriptopénz adózásáról

CoinMixed
-
  19.10.15 12:51 Gazdaság

Az áremelkedéssel és a kriptovaluták egyre növekvő bevezetésével világszerte egyre több kormány tett erőfeszítéseket az adózás elősegítése érdekében. Néhány ország szélsőséges intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy megkapja a kihasználatlan bevétel ezen új forrását, de vannak olyan adóbarát országok is, amelyek nem…

A Facebook és Kína is kriptopénzen dolgozik. Kontroll nélkül

Az Üzlet
-
  19.10.14 17:28 Gazdaság

A kriptovaluták száma megközelíti a 4000-et. Jövőre a Facebook is saját pénzzel áll elő. A Libra felbolygathatja a pénzvilágot.  Ellentmondásos kép a világ, és a virtuális pénzek viszonyáról - Petrus Szabolcs összefoglaló írása.

A G20-ak Pénzügyi Stabilitási Tanácsa is belekötött a Facebook kriptopénzébe, a Librába

Qubit
-
  19.10.14 12:28 Gazdaság

A világ gazdaságilag legfejlettebb államait tömörítő G7, a Nemzetközi Valutaalap és a Pénzügyi Stabilitási Tanács is aggályosnak tartja a Facebook digitális valutájának bevezetését.

Az Unicef kriptopénz alapot indít és Hodler lesz

Kripto Akadémia
-
  19.10.14 12:00 Gazdaság

Sajtóközleményben jelentette be az 1946-ban az ENSZ közgyűlése által létrehozott gyermakalap, az UNICEF, hogy bitcoinban és ethereumban érkező adományok fogadására és elosztására kriptopénz alapot indít. A kriptopénzben érkező adományokat nem váltják állami valutára. A szervezet célja eredetileg a II. világháború…

A Mastercard is kihátrált a Facebook kriptopénze mögül

Fogyatkoznak a Libra támogatói: az Ebay és a Stripe után a Mastercard is bejelentette, hogy a továbbiakban nem vesz részt a bevezetés előkészítésében.

Kriptopénzben is kezel adományokat az UNICEF

Kriptoworld
-
  19.10.12 16:46 Gazdaság

Az UNICEF vált az ENSZ első olyan szervezetévé, amely bitcoinban is tart és folyósít támogatásokat. Az UNICEF által nyújtott hozzájárulásokat olyan kriptopénzekben tárolják majd, amelyeket bármiféle váltás nélkül tudnak továbbítani

A Facebook után a Telegram is megszívhatja a kriptopénzével

BitcoinBázis
-
  19.10.12 15:26 Gazdaság

Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) kirobbanó formában van. Miután újra elkaszált egy bitcoin ETF-et, most a Telegram Gram tokenkibocsátásra Megjelent a BitcoinBázis oldalon.