Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Online térben népszerűsítik a tejfogyasztást

A koronavírus-járvány miatt a digitális térben rendezi meg a Tej Terméktanács hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programját.

Csizmadi Péter lett a METU Művészeti és Kreatívipari Karának dékánja

Építészfórum
-
  Tegnap 13:44 Cégvilág

<p>Integrált projektalapú képzések, a művészeti és kreatívipari oktatás, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítése lesz Csizmadi Péter DLA feladata a METU Kreatívipari és Művészeti Kar dékánjaként.</p>

Grillezett avokádókrém kreatívan

Grill Receptek
-
  20.05.31 05:40 Recept

Egy gyors, finom és hihetetlen egészséges előétel vagy reggeli receptet szeretnék megosztani veletek. Még azok is kedvelni fogják, akik az avokádót önmagában annyira nem szeretik.

Kreatív éttermi megoldások koronavírus idején

Hamu és Gyémánt
-
  20.05.30 17:00 Életmód

Május 25-e a nap, amikor több, mint két hónapnyi bezártság után újranyitnak az éttermek Magyarországon, de vajon ki hogyan igyekszik majd betartatni a kedves vendéggel a megfelelő távolságot? A Drinks Business nyomán most összeszedtünk mi is pár igen kreatív inspirációt a világ minden tájáról.Megfelelő távolságtartások a világ minden…

Megyénk vállalatai is népszerűsítik már a magyar termékeket

Kemma
-
  20.05.30 16:37 Gazdaság

Ötvennél is több cég, köztük megyei vállalatok is csatlakozta a Magyar Termék Nonprofit Kft. Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalomhoz.

A hazai epret népszerűsítik

Feldman Zsolt azt mondta: a Dunakorzón rendezett esemény célja, hogy a fogyasztók közvetlenül a termelőtől származó friss, biztonságos és magyar termékeket keressék.

Kreativitással jobb eredményt érhetünk el a távoktatásban

ma7.sk
-
  20.05.30 11:32 Karrier

Tóth Erika neve sokak számára ismerősen csenghet. Ő az az alapiskolás tanítónő, akinek tanulói örömmel járnak iskolába, motiváltak és ahogyan ő fogalmaz ,,mindig csillogó szeműek‘‘.  A megszokást és a rutint tudatosan kerülő pedagógusnak kezdetben fejfájást okozott, hogyan oldja meg a távoktatást, hiszen saját elmondása szerint az…

Puskás István: kreatívnak kell lenni az idei virágkarnevál szervezésekor

Haon
-
  20.05.29 14:00 Belföld

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések több rendezvény bizonytalan ideig történő halasztásához, valamint átalakításához vezettek.

Pénteki kultúrrandi Kocsis Bence zenekarvezetővel, kreatív rendezővel

kultura.hu
-
  20.05.29 13:00 Zene

Péntekenként megjelenő sorozatunkban sokszínű tehetségeket mutatunk be.

Online focival is népszerűsítik a tejfogyasztást

Trademagazin
-
  20.05.29 10:27 Gazdaság

Rendhagyó módon ünnepel a Tej Terméktanács. A világban kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a 45. Tej Világnapot online rendezik meg. A tej és tejtermékek ünneplésének alkalmából a szervezet újító megoldással, „Tejszív 11-es

10 kreatív dolog, amit egy WC-papír gurigájából kihozhatunk!

Nap mint nap
-
  20.05.28 21:29 Otthon

Most hogy jóval több időt tölt otthon az ember vagy éppen a gyerekeknek kell valamilyen kreatív beadandót készíteni, érdemes körbenézni a házban a kidobásra ítélt dolgok között is, hiszen szinte semmiből lehet iszonyúan jó kreatív dolgokat kihozni. Ilyen például a WC-papír gurigája, amely mindig is a kreativitás melegágya volt. A következőkben 10 o

15 kreatív mód az ételmaradékok felhasználására

nőklapja.hu
-
  20.05.28 20:26 Recept

Az ételpazarlás globális probléma, rengeteg olyan alapanyagot dobunk kukába, ami még felhasználható lenne más formában. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Kreativitás és stratégiai kínálat(át)szervezés – kényszer és lehetőség

Turizmus.com
-
  20.05.28 17:34 Utazás

Június 3-án folytatódik a Tematikus TDM TV. A Magyar TDM Szövetség az online térben szervezett interaktív beszélgetésekkel szeretné segíteni a szolgáltatók felkészülését a nyári szezonra.

Nagyszabású kampánnyal népszerűsítik a tejfogyasztást Magyarországon

Az Agrárminisztérium (Am), az Agrármarketing Centrum (Amc) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tej- és tejtermékfogyasztást ösztönző kampányt indít. A június 18-ig tartó promóció fő célja a fogyasztói tudatosság erősítése és a minőségi, tehéntejből készített termékek megismertetése, kiemelve azok pozitív élettani hatásait.