Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Jönnek az ünnepek: a tervezés a nyugodt karácsony legfőbb titka

Blikk
-
  Ma 14:01 Bulvár

Feldúlt arccal a gőzölgő fazekak fölé hajoló lestrapált anya, izzósorpókhálóba gabalyodó, bajsza alatt szitkozódó családfő és mérges hangyák módjára a házban fel-alá rohangáló gyerekek – magyar háztartások százezreiben elevenedik meg az elcsépelt, karácsonyi filmjelenet.

Piactámogatási kampányokat tervez az Európai Bizottság

Syngenta
-
  Ma 11:43 Mezőgazdaság

Az Európai Bizottság 2020-ban 200,9 millió eurót szán az EU agrár-élelmiszeripari termékei promóciójának finanszírozására. Az EU agrár-élelmiszeripari termékek promóciójára irányuló politikájának célja az, hogy segítse az ágazatot a globális agrár-élelmiszerpiac előnyeinek kihasználásában, és segítse a termelőket, ha piaci zavarok merülnek fel.

60 milliárdért vásároltunk közvetlen értékesítőktől tavaly

Márkamonitor
-
  Ma 09:06 Gazdaság

Új rekord a közvetlen értékesítésben: az eddigi legnagyobb, 192,9 milliárd dolláros globális forgalommal és bővülő, 118 millió fős értékesítői létszámmal zárta az elmúlt évet az ágazat – derül ki a Közvetlen Értékesítők Szövetsége Világszervezetének (WFDSA) elemzéséből. A kényelmes és biztonságos vásárlás hazánkban is népszerű: tavaly közel…

A jövő mezőgazdaságát tervezik az agrárstartupok

A fő cél, hogy az agrárszektor megismerje és használni kezdje azokat az innovatív eszközöket, amelyek alapjaiban és hosszú távon képesek megújítani a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar működését.

Vajna Tímea elárulta, miként tervezi a jövőjét

Andy Vajna özvegye számára nem enyhül a gyász, de az új élet reményben már tervezi a tengerentúli életet: lakásokat néz, építi a kapcsolatrendszerét,...

Az Ftc visszavág: bosszút terveznek a zöldek a Puskás ellen

Blikk
-
  Tegnap 21:01 Foci

Visszavágásra készül a Ferencváros labdarúgócsapata: a címvédő az NB I 15. fordulójának vasárnapi zárómeccsén azzal a Puskás Akadémiával találkozik (M4, 15.45), amelytől eddigi egyetlen szezonbeli bajnoki vereségét elszenvedte.

Győri tanárkéselés: a házirend szigorítását tervezik a Győri Szakképzési Centrumban

Life
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

Győri tanárkéselés: a házirend szigorítását tervezik a Győri Szakképzési Centrumban

Amikor hatalmas katedrálist terveztek a Szent István parkba - Bolla Zoltán: Újlipótváros építészete, 1861-1945 - könyvajá…

Index
-
  Tegnap 18:57 Otthon

Utána meg tornyos városházát. Sörgyár viszont valóban volt a Vígszínház helyén. Izgalmas könyv jelent meg Újlipótváros építészetéről.

A házirend szigorítását tervezik

Győr Plusz
-
  Tegnap 17:50 Megyei

Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja azt mondta: végig kell gondolni, hogy milyen szigorításokkal, kontrollal tudják kézben tartani a dolgokat. Ezzel együtt az is nagyon fontos, hogy felhívják a tanárok, diákok figyelmét arra, hogyha bármelyik diáknál problémát észlelnek, vagy meggondolatlan kijelentéseket hallanak, azt nem szabad…

Késelés: a házirend szigorítását tervezik a győri tanintézményben

hirado.hu
-
  Tegnap 16:41 Belföld

Szakpszichológusok segíthetik a diákokat.

A tervezettnél azért jóval drágábban szépült meg a győri vásárcsarnok

Ugytudjuk
-
  Tegnap 16:20 Megyei

Először kétmilliárdról volt szó, aztán háromról, majd három és félről, de végül több, mint négymilliárdba került a győri vásárcsarnok és a környező terek felújítása.

A házirend szigorítását tervezik a győri iskolai késelés miatt az intézetben

Lokál
-
  Tegnap 15:28 Belföld

Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek délutáni Híradójában.

Tanárkéselés - A házirend szigorítását tervezik a Győri Szakképzési Centrumban

ma.hu
-
  Tegnap 15:21 BelföldGyőr

Egy 17 éves fiú megkéselte 51 éves tanárnőjét.

Mirkóczki Ádám: Értelmetlen az intermodális csomópont tervezete

Heol
-
  Tegnap 11:29 Belföld

A választási ígéretekről, a laktanyáról, a turizmusban vállalható konfliktusokról és az önkormányzatot érintő változásokról is kérdeztük Mirkóczki Ádámot, Eger másfél hónapja megválasztott új polgármesterét.

''Ebből majd tanul a tanárnő'' - régóta tervezhette a késelést a győri diák

Készült a támadásra, egy iskolás szerint folytatta volna, ha nem fogják le. Megszólalt az Origónak az igazgató is.