Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 112 hír

A$AP Rocky börtönruhát tervez a svédeknek

24
-
  Ma 19:12 Bulvár

Decemberben vissza is tér Svédországba fellépni.

Eladták a KöKi Terminált – ezt tervezi az új tulajdonos

Hazai kötődésű ingatlanalap-kezelő, az Adventum International vette meg a KöKi Terminált – értesült a portfolio.hu. A portál értesülései szerint a vételár meghaladta a 100 millió eurót.A tervek szerint 6 milliárd forint befektetésével a pláza teljesen megújul és ezzel párhuzamosan a „bérlői mix is optimalizálásra kerül”, amelyet az egyik legfontosa

Extra olcsó jegyeket kínál a Qantas Londonból ezen a héten

AIRportal
-
  Ma 17:33 Utazás

Minden nap 20 jegyet kínál hihetetlen olcsón az ausztrál légitársaság: hétfőn 205 fontba került egy London-Sydney út.

Az Unknown Fund 75 millió dollárnyi bitcoint tervez befektetni

A Cambridge Analytica botránya utána egyre többször kerül elő az adatvédelem kérdése. Az Unknown Fund most 75 millió dollárt tervez befektetni az adatvédelemre szakosodott cégekben.

A Nato-főtitkár megbeszélést tervez a francia államfővel a szövetség jövőjéről

Jens Stoltenberg Nato-főtitkár kedden bejelentette, hogy a jövő hét folyamán Párizsba utazik, és egyeztet Emmanuel Macron francia elnökkel.

Nagy bejelentést tett Fucsovics Márton! Ezt tervezi a teniszcsillag

Jancsó Miklós és Nagy Zoltán személyében két magyar edzővel dolgozik tovább Fucsovics Márton, az első számú magyar férfi teniszező.

Digitális fejlesztést tervez a céged? – Akár félmilliárdos tőkét is kaphat egy új lehetőségből

Mától, azaz keddtől regisztrálhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) a 7,5 milliárd forint keretösszegű Digitális jólét tőkeprogramra, az igényelt összeg 10 és 500 millió forint között lehet – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára egy mai sajtótájékoztatón.

Iszlám Állam: terrortámadást terveztek Berlinben

24
-
  Ma 11:42 Külföld

Fenyverekről, terrortámadásról levelezett.

Felcsavarható mobilt tervez az LG

Index
-
  Ma 09:42 Tudomány

Többszörösére növelhető a kijelző mérete a gyártótól kiszivárgott formatervek alapján.

Orbán titkos 8. pontja: Méh-telepeket és ellőláncot terveznek a szülő “nőknek”

OLKT
-
  Ma 07:03 Vélemény

Orbán Viktor bejelentette a családmentés hét pontját. Volt egy titkos nyolcadik pont, amit sajnos Habony Árpád véletlenül összecsavart, és elvitt magával a wc-re, mi azonban kihalásztuk. A papírból kiderül, hogy a kormány semmit sem bíz a véletlenre, alaposan felkészül a várható szüléscunamira: látva a magyar szülőszobák végességét, a…

Nagyobbat nőhet a minimálbér, mint eddig tervezték - Magyar Nemzet

A várt nyolc-nyolc százaléknál jóval nagyobb mértékben emelkedhet jövőre a minimálbér és a garantált bérminimum, mivel a tavaly megkötött, 2020-ra is érvényes egyezség újratárgyalásának feltételei várhatóan adottak lesznek. Az egyezséget aláíró két szakszervezeti konföderáció, a Liga és a Munkástanácsok legalább tízszázalékos emelést…

Cukit is tud, de még nem készített a fiatal tervező

Végtelen végeken címmel nyitotta meg 99. kiállítását a közönség előtt a Vojtina.

Negyed évszázaddal a tervezett időpont előtt megtelt Kína legnagyobb szeméttelepe

Élő bolygónk
-
  Tegnap 16:05 Életmód

Idő előtt bezár Kína legnagyobb, körülbelül 100 focipályányi nagyságú hulladéklerakó telepe, amelyet napi 2500 tonna szemét tárolására terveztek, de helyette naponta 10 ezer tonnányi hulladékot fogadott.

Végtelen végeken – Michac Gábor tervező kiállítása a Vojtina Bábszínházban

SzínházOrg
-
  Tegnap 13:33 Színpad

November 18-án Ellinger Edina, a Budapest Bábszínház igazgatóhelyettese nyitja meg Michac Gábor díszlet-, jelmez- és bábtervező kiállítását a Vojtina Bábszínházban Végtelen végeken címmel. A Vojtina Bábszínház meghívója: A fiatal alkotó 2010-ben végzett a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán. Az azóta született színházi, látványtervezői alkotásait…