Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Üzemanyagár-csökkenést hoz május utolsó hete

Bár az elmúlt két hétben csakis felfelé mentek az üzemanyagárak, most enyhülés következik. A gázolajnál jelentősebb, a benzinnél enyhébb, de esetében is érezhető.

Hektikus időjárással búcsúzik Dunaújvárostól a május

Duol
-
  Ma 09:10 Időjárás

Csapadékos, borult időjárás várható de legalább hideg nem lesz Dunaújvárosban a héten.

Fenntartható közlekedés: így közlekedj, ha jobb levegőt akarsz a városodban

NLC
-
  Ma 09:06 Otthon

A nagyvárosokban sokszor akkora a szmog, hogy az orrunkig sem látunk, miközben a friss levegő csak egy távoli vágyálom. Közlekedj környezettudatosan, hiszen a te döntéseden is múlik a levegő szennyezettsége!

Májusi eső aranyat ér? Úgy tűnik, mégsem jó a gazdáknak a sok csapadék

A tavaszi vetésű növényeknél hátráltatja a vegyszeres gyomirtás elvégzését a csapadékos időjárás, mivel a gazdálkodók nem tudnak rámenni gépeikkel a felázott földekre, vagy mert lemossa az eső a kiszórt vegyszert. A Dunántúl és az Alföld középső részein a csapadékhiány átfordult többletbe - írja hétfői számában a Világgazdaság.

Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés miatt intézkedtek

Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés. Békés külterületén, 2019. május 26-án 9 óra 45 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Szeghalmon, a Kinizsi utcában, 2019. május 26-án 18 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi megcsúszott, el

Áramszünet lesz május végén Székesfehérvár több utcájában

fmc
-
  Ma 08:50 Megyei

A szolgáltatás minőségének javítása, valamint a hálózat bővítése a munkálatok célja.

Kiszínezték a szegedi májust a függetlenek

Vásárhely24
-
  Ma 08:44 Kultúra

Az év első felében közel 40%-kal több nézőt vonzott a szegedi független színházi kínálat, vagyis a MASZK Egyesület programjai, mint tavaly ilyenkor. A közönség a szorongató tao-helyzet ellenére remek élményekkel gazdagodott májusban is.

2 km hosszúságú földkábelt loptak, kezdeményezték letartóztatásukat

A Békéscsabai Járási Ügyészség 2 rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és 1 rendbeli kísérlete miatt kezdeményezte egy 58 éves, egy 36 éves és egy 31 éves jászkiséri férfi letartóztatását, akik számlájára több kábellopás írható. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2019. május közepén lopási szándékkal utaztak el egy…

Tippmix eredmények - 2019. május 27. - június 2.

Fortuna Web
-
  Ma 08:28 Sport

Tippmix eredmények - 2019. május 27. - június 2.

Elindult Magyarország első közösségi adománygyűjtő honlapja

SeniorPlus
-
  Ma 08:00 Tudomány

Május közepén élesben is elstartolt a GiveMyChance nevű új közösségi adománygyűjtő weboldal. A honlap hazánkban elsőként teremti meg a lehetőséget magánszemélyeknek arra, hogy támogatók segítségét kérjék problémáik megoldására.

Heti munkahoroszkóp 2019.május 27-től június 2-ig

Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Heti horoszkóp: Parázs vitákkal búcsúzik a május

Az év egyik legszebb időszaka meglehetősen csúnyán búcsúzik. Ezen a héten több bolygóállás szerint igencsak sok konfliktusra, parázs vitákra számíthatnak a csillagjegyek. A horoszkóp szerint ezen a héten a higgadtság minél fontosabb. A hétvégén aztán ismét csodás napok várnak.