Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

PlayStation helyett csak százezres lenyúlást kaptak karácsonyra egy magyar webshop vásárlói

Telex
-
 Tegnap 12:26Gaming

Az ünnepekre sokan akartak új konzolt venni, de a legtöbb boltban az előrendelések pillanatok alatt elfogytak. Ekkor feltűnt egy magyar webshop, ami karácsonyig biztos kiszállítást ígért, de valójában csak lenyúlta az emberek pénzét. Akár 2000 embert is megkárosíthattak.

Rengeteg adományt sikerült gyűjteni Ajkán

Veol
-
 Tegnap 11:30Megyei

A Te Számítasz Egyesület felhívására másodízben annyian jelentkeztek, hogy a kért és kapott adományokból 57 lány, asszony életét könnyíthetik meg hónapokon keresztül.

Ritkaságok tárháza rejlik Ajkán

Veol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Alain Delon által aláírt képeslappal gyarapodott az ajkai Rácz György gyűjteménye.

Sára Balázs, az Szfe intézetvezetője: Nagy szeretettel várjuk a felvidéki diákok jelentkezését!

ma7.sk
-
 21.01.26 14:18Film

Megújult képzésekkel, régi és új szakemberekkel, valamint folyamatosan bővülő infrastruktúrával várja leendő hallgatóit a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem. Sára Balázs operatőr, az egyetem Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetének vezetője azt mondja, a felvételizőket korszerű campuson köszönti majd az oktatási intézmény.

Plüssállatot talált Ajkán? – Egy beteg kisfiúnak segíthet vele

Veol
-
 21.01.26 14:00Megyei

Nem elveszett játék vagyok, rád vártam – írja a borítékokra az első osztályos Szabó Alexa. Öccse, az óvodás Noel fáradhatatlanul válogatja a játékokat.

A szeretettel összefüggő alkotások vannak túlsúlyban a móri művészeknél

Feol
-
 21.01.26 07:25Kultúra

A korábbi években alig telt el úgy egy hónap, hogy ne adtunk volna hírt a Móri Írók, Képzőművészek Szövetsége (Miksz) tevékenységéről. A jelenleg búvópatakként működő egyesület életéről Abonyi Ria elnököt kérdeztük.

Az éttermek, kávézók újranyitásáért tüntettek Ajkán

A vendéglátósok közül sokan már a rövidített nyitva tartással is elégedettek lennének, mert a tartalékaikat felélték.

Az éttermek, kávézók újranyitásáért tüntettek Ajkán

Az éttermek, kávézók újranyitásáért tüntettek Ajkán. A vendéglátósok közül sokan azt mondják: a tartalékaikat felélték, ezért már annak is örülnének, ha részlegesen kinyithatnának. Egy budapesti vendéglátósokat képviselő szervezetnél azt mondják: sokan a beígért 50%-os bértámogatást sem kapták még meg. A fővárosban február 1-jén…

A mézes ételek nem csak karácsonyra valók!

A karácsony elmúltával nem kell elfelejtenünk a mézes ételeket! Íme két sós főétel, aminek szuperül áll a méz, illetve két klasszikus desszert és egy italcsoda, ami kicsit visszahozza az ünnepi hangulatot.

A mézes ételek nem csak karácsonyra valók!

Startlap
-
 21.01.24 14:07Recept

A karácsony elmúltával nem kell elfelejtenünk a mézes ételeket! Íme két sós főétel, aminek szuperül áll a méz, illetve két klasszikus desszert és egy italcsoda, ami kicsit visszahozza az ünnepi hangulatot.

Kérsz egy gitárt karácsonyra?

Behír
-
 21.01.23 13:38Belföld

Nem egyszer hallottam már, ha valakinek megszületik a harmadik, negyedik gyermeke és azt mondja, lassan összeáll a kispályás focicsapat. Tátrai egyszer azt nyilatkozta, amikor megékezett a hetedik unokája, hogy hamarosan kivan a hokibrancs.