Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kaptárba zárt magyar munkások

autopro
-
  Ma 05:01 Autó-motor

Lehet dobálózni a modern meg jól felszerelt címkékkel, a munkásszálló munkásszálló marad, amit a dolgozók kényszermegoldásként vesznek igénybe. Hajnalban kirepülnek a gyárba, este visszarepülnek a kaptárba aludni a többi dolgozóval egyetemben. És ez így megy szinte végtelennek tűnő körforgásban.

Tíz magyar vállalat csatlakozik a kiemelt exportőr partnerségi programhoz

Újabb tíz magyar vállalat csatlakozik a kiemelt exportőr partnerségi programhoz (kepp), amelyben már kilenc vállalat vesz részt - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az együttműködési megállapodások ünnepélyes aláírása alkalmából tartott budapesti rendezvényen.

Pert nyert egy magyar devizahiteles a bank ellen

Hétfőn megszületett az első jogerős ítélet egy olyan perben, amelyben már figyelembe vették a Kúria devizahiteles pereket vizsgáló Konzultációs Testületének április 10-i és június 20-i ajánlásait, és ennek nyomán érvénytelenné nyilvánítottak egy jelzáloghitel-szerződést.

Magyarországon is több lett a szélsőségesen csapadékos napok száma

Magyarországon is több lett a szélsőségesen csapadékos napok száma, a heves időjárási események gyakoribbá váltak a térségben – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján. Lakatos Mónika és Hoffmann Lilla elemzésükben kiemelték: az elmúlt napok felhőszakadásai az éghajlati változásokra irányítják a figyelmet.…

Ma államvizsgázik Magyarország Szépe

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

Vasárnap este megválasztották Magyarország Szépét, a királynő Nagypál Krisztina lett. A 22 éves szőke szépség a verseny után sem pihen, reményei szerint ma diplomát szerez az egyetemen.

Jól teljesítenek a magyar pedagógusok

Nemzetközi összehasonlításban kevesebbet fegyelmeznek, sokat gyakoroltatnak és felkészültebbnek érzik magukat az átlagnál a magyar pedagógusok – derült ki OECD tanítási módszereket vizsgáló legújabb felméréséből, amelyet a Magyar Nemzet ismertetett.

Felajánlotta magyar érdekeltségeinek eladását az E.On

Azonnali
-
  Tegnap 22:41 Vélemény

A német óriáscég magyar és cseh érdekeltségeitől is megszabadulna annak érdekében, hogy engedélyezze az Európai Bizottság az Innogy felvásárását.

Óriási magyar siker: orvosaink mindenkit lenyűgöztek ezzel

Ripost
-
  Tegnap 22:30 Belföld

A magyar kardiológusok nem először értek el nemzetközi sikert, hiszen nagyon odafigyelnek kutatásaikra.

Európai Játékok: jól kezdtek a magyar tollaslabdázók

NSO
-
  Tegnap 21:59 Sport

Kitűnően kezdtek a magyar tollaslabdázók Minszkben: a férfi egyesben szereplő Krausz Gergely, a női egyesben induló Kőrösi Ágnes és a Bukoviczki Nikoletta, Gonda Daniella női páros is győzni tudott a csoportkör első fordulójában.

Szomorú jóslat: tönkreteszi Magyarországot a klímaváltozás?

Blikk
-
  Tegnap 21:57 Belföld

Magyarország ― Szó szerint nyakunkba zúdult a klímaváltozás, az elmúlt napokban településeket öntött el az özönvízszerű esőzés.

Gyászhír jött,tragikus hirtelenséggel elhunyt az 52 éves magyar zenész

Ripost
-
  Tegnap 21:45 BulvárElhunyt

A megrázó hírt zenésztársai közölték. Lőrincz Sándor halálának oka egyelőre nem ismert.

Magyarországon is egyre több az erősen csapadékos nap

Debreceni Nap
-
  Tegnap 21:43 Időjárás

Magyarországon is több lett a szélsőségesen csapadékos napok száma, a heves időjárási események gyakoribbá váltak a térségben – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján. Lakatos Mónika és Hoffmann Lilla elemzésükben kiemelték: az elmúlt napok felhőszakadásai az éghajlati változásokra irányítják a figyelmet.…

Nemcsakfoci: Svédországba igazolt a magyar válogatott jégkorongozó

A magyar válogatott Bartalis István a svéd másodosztályú jégkorongligában szereplő HC Vita Hasten együttesében folytatja pályafutását.

Visszalépett a bajnokságtól egy magyar csapat

Képtelenek vállalni az NB III-as szereplést a szegediek.

Gyász: elhunyt a legendás magyar zenész

Life
-
  Tegnap 21:40 Zene

A hazai hardcore nagy alakja volt.