Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 270 hír

„Sorban álltunk” - Kabát Péter és 14 csapattársa egymás után közösült egy fiatal nővel

Noizz
-
  Ma 19:18 Bulvár

Olyan súlyos történetet osztott meg a néhai focista az „Összezárva Hajdú Péterrel” című műsorában, hogy állítólag inkább kivágták az adásból.

Visszarúghat a kampányhajrában, ha a Donald Trumpnak kedvező cikkeket tiltja a közösségi média

Infostart
-
  Ma 18:30 Külföld

Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Amerikai Tudományok Kutatóintézete vezetője szerint kimutatható a nagy techóriások liberális - amerikai pártviszonyokra fordítva: demokrata - részrehajlása, de ebből a hivatalban lévő elnök akár profitálhat is.

BKK: változik a közösségi közlekedés menetrendje

Az ünnepnap és demonstráció miatt is változásokra kell készülni a közösségi közlekedésben pénteken – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t. Közleményükben felidézték: a nemzeti ünnepen idén a járványhelyzet miatt elmaradnak a megszokott programok, mindössze a Kossuth Lajos téren rendezik meg a…

Tizennégy évesen szerzett felsőfokú angol nyelvvizsgát

RTL Klub
-
  Ma 18:21 Bulvár

14 évesen szerzett felsőfokú angol nyelvvizsgát egy mosonmagyaróvári fiú, pedig soha nem járt nyelvtanárhoz. Harmadikos korábban kezdett el angol játékokkal játszani, ötödikben már olvasta is az utasításokat, majd online angolul beszélgetett a játékostársaival.

Egy Szíriában tartózkodó orosz nyelvű dzsihadistával állt kapcsolatban a francia tanárt lefejező csecsen iszlamista

A támadás óta 15 esetben indult vizsgálat terrorizmus dicsőítése, halálos fenyegetés vagy provokáció miatt olyan emberek ellen, akik nyilvánosan éltették a támadást.

Zöldebb lesz a közös agrárpolitika

VG
-
  Ma 16:58 Gazdaság

Megállapodtak az uniós agrárminiszterek az új közös agrárpolitikáról, amelynek félidős felülvizsgálata a szakértők szerint nagyobb változást hozhat.

Mindenhol megbámulják a kettévágott nyelvű apát, kitetovált feleségét és hároméves kisfiukat: sokak szerint nem jó szül…

BorsOnline
-
  Ma 16:30 Színes

Akárhová mennek, mindenhol fura pillantások kísérik a brazil párt a tetoválásaik m

Nyelvtanulással a boldogulásért

Kanizsa Újság
-
  Ma 15:56 Megyei

Intenzív nyelvi kurzuson vehetett részt 102 középiskolás tanuló, a Pannon Egyetem jóvoltából. 

Nagy Dániel: Közös lista: az Idea-lista sem idealista

Mandiner
-
  Ma 15:23 Vélemény

A jobbikosok jelentős, de a momentumosok nem elhanyagolható hányada is lemorzsolódhat egy közös lista esetén.

Így néz ki a világ leghosszabb nyelvű kutyája! 5 különleges kutya, akik világrekordokat döntöttek

Bien
-
  Ma 14:33 Életmód

Ha bennünket kérdezel, szerintünk minden egyes kutya különleges, de van néhány olyan szőrös négylábú, aki szokatlan tulajdonságával tűnik ki a többi társa közül. Mi mindegyiket imádjuk – te melyiknek vakargatnád meg legszívesebben a fülét? A világ leghosszabb nyelvű kutyája Kevés dolog van, ami egyszerre annyira undi és mégis…

„A jog nyelvén beszélve a Fidesznek és Varga Juditnak sajnos igazuk van”

Donáth Anna, Európai Bizottság, a jogállamiság kérdése – ettől zeng a sajtó már hetek óta. Kovács Zoltán az Euractivon foglalta össze a helyzetet.

Greenpeace: az EU új Közös Agrárpolitikája a természet halálos ítélete

Mérce
-
  Ma 13:54 Vélemény

Nem csak a civil szervezetek, de az EU mezőgazdasági biztosa is visszalépésnek nevezte az új uniós tervezetet.

A digitális oktatást támogatja a Vodafone és a Mozaik Kiadó közös szolgáltatása

A Vodafone Magyarország egy újabb partnermegállapodás keretében szeretné támogatni a hazai digitális oktatás fejlődését. A Mozaik Kiadóval közösen új szolgáltatást vezet be a szolgáltató 2020. október 20-tól. A piacon egyedülálló konstrukcióval a Vodafone célja, hogy segítse az általános és középiskolás fiatalok élményszerű oktatási tartalmakhoz…

Jön az új Közös Agrárpolitika, de mit jelent ez a gazdáknak?

Agroinform
-
  Ma 13:31 Gazdaság

Elfogadták a megállapodást a Közös Agrárpolitikáról (KAP), mely alapvetően fogja meghatározni a magyar mezőgazdaság támogatási rendszerének és termelési feltételeinek jövőjét a 2023-2027 közötti időszakban.