Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 314 hír

Európa egyik legrégebbi közössége kis híján eltűnt az elmúlt 50 évben

HVG
-
  Ma 11:22 Életmód

Több mint száz évvel ezelőtt a világ zsidó népességének majdnem 90 százaléka Európában élt. Ez az arány ma már nem éri el a tíz százalékot.

Koronavírus: már ezekkel a tünetekkel se menjünk közösségbe

A járvány továbbra is felszálló ágban van, az esetek számának további emelkedése várható.

Gyurcsány Ferenc: Lehet-e a politika nyelve a szeretet?

Mandiner
-
  Ma 11:16 Vélemény

A kormányfő és a házelnök talán rossz politikusok. De emberek. Rossz emberek? Még az is lehet.

Óriási változásokat hozhat az új Közös Agrárpolitika: erre számíthatnak a magyar gazdák

Jelentős változásokat hozhat a Közös Agrárpolitika új ciklusa, amelyben kiemelt szerepet kapnak a fenntarthatóságot célzó intézkedések, így a Biodiverzitás és a „Termőföldtől az asztalig” stratégia is. Az Európai Zöld Megállapodás részét képező stratégiák kivitelezése ugyanakkor komoly kihívások elé állíthatják a hazai mezőgazdaságot, ugyanis…

Galgóczi: a légúti tüneteket tapasztalók ne menjenek közösségbe!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a koronavírus-járvány megfékezése érdekében arra kérte az embereket, hogy légúti tünetekkel ne menjenek közösségbe, és szükség szerint konzultáljanak háziorvosukkal. Galgóczi Ágnes vasárnap az M1 aktuális csatornának nyilatkozva elmondta, a járvány továbbra is felszálló ágban van, az…

Kovács Zoltán és a 444 közös leleplezése nyomán együtt bukhat Donáth Anna, Gyurcsány és Orbán, de kérdésessé válh…

444.hu
-
  Ma 10:33 Vélemény

Ő még csak egyetlen ellenzékit leplezett le, mi viszont kiderítettük, hogy a Fideszbe és a magyar kormányba is beszivárogtak.

A szeretet nyelvén politizálna Gyurcsány Ferenc

Index
-
  Ma 10:31 Belföld

Az áhítat kivágta a biztosítékot.

Belehalt sérüléseibe az a Partizan szurkoló, akinek a közösségi médiában jelentették be meggyilkolását

Belehalt sérüléseibe Aleksandar Šarac (35), az a Partizan szurkoló, akit október 17-én lőttek le egy belgrádi bevásárlóközpontban – írja a nova.rs. Šarac ellen, aki állítólag

Mindannyiunk közös hazája Róma

Index
-
  Ma 09:41 Kultúra

Csillagrendet kapott Olaszországtól Baán László, a parancsnoki fokozatot. A múzeumi főigazgató elmondja, ez mit is jelent.

Lengyel avantgárd a tánc nyelvén

Fidelio
-
  Ma 09:10 Színpad

Gergye Krisztián legújabb összművészeti produkciója Magdalena Abakanowicz lengyel képzőművész alkotásai nyomán jeleníti meg a misztikus, mítikus, mitologikus világok összefonódását, ahol az örök mozdulatlanságra ítélt alakok egyszer csak életre kelnek.

Gyorsan terjednek a szolgáltató robotok

Legnépszerűbbek az oktatási, illetve munkafolyamatokra használt robotok.

A légúti tüneteket tapasztalók ne menjenek közösségbe!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a koronavírus-járvány megfékezése érdekében arra kérte az embereket, hogy légúti tünetekkel ne menjenek közösségbe, és szükség szerint konzultáljanak háziorvosukkal.

Teltházas tökös történés a Jaminai Közösségi Házban

Behír
-
  Ma 08:16 Belföld

A Békéscsabai Városi Nagycsaládosok Egyesülete és a Jaminai Közösségi Ház, a tökfaragás jegyében – töklámpás-készítés, tökös játékok készítése, valamint tökéletes tökételek kóstolója programot rendezett vasárnap délután.

Gyorsan terjednek a szolgáltató robotok

Kiemelkedően gyorsan nő a szolgáltató autonóm gépek értékesítése a régióban, különösen az egészségügyi és oktatási célra használt eszközök népszerűek.

Megbékéléssel a közös jövő felé

Magyar Szó
-
  Ma 08:03 Határtalan

A Magyar Nemzeti Tanács és Teleki Júlia szervezésében megemlékezést tartottak tegnap Csúrogon a Megtépázott Krisztus szoborcsoport emlékműve előtt, ahol az 1944/45-ben kivégzett több ezer ártatlan magyar előtt tisztelegtek a jelenlévők.