Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Közösségi gyűjtés indult egy beteg kislánynak

Haon
-
 Ma 21:51Belföld

Aki teheti, legalább 1000 forinttal segítse hároméves Izabella gyógyítását – olvasható a Láthatatlan Magyarország felhívásában.

Közös bejelentést tett Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki: itt a teljes nyilatkozat

Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új, többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer, a tervezett mechanizmust politikai eszközként használhatnák fel – szögezte le Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő csütörtöki budapesti tárgyalásuk után kiadott közös…

Közös online felolvasással állnak ki írók és fordítók a belarusz szólásszabadság mellett

22 ország 33 irodalmi szervezetének képviselői álltak össze egy közös videóra.

Ilyen egy igazi közös munka, anya és lánya között

Dobó Kata rendezőként is elismert színésznő legújabb filmjében kislánya, Szofi is feltűnik majd.

Közös lengyel-magyar küzdelemre készül Orbán Viktor

Részleteket osztott meg Orbán Viktor Facebookján a Matheus Morawiecki lengyel miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján elhangzott beszédéből. Címe: Magyar-lengyel csúcs. “A mi szabadságunkért és a tietekért”

Gólyahír: Young G és szerelme első közös babájukat várják

Blikk
-
 Ma 20:03Bulvár

Hatalmas fordulóponthoz ért Rácz Béla, azaz Young G és szerelme, Norina kapcsolata: úton van rapper és kedvese első közös gyermeke!

Ellenőrizhető-e az állásra jelentkező közösségi oldalon létrehozott profilja?

Egy meghirdetett állásra jelentkező személyről a leendő munkáltató a lehető legtöbb információt akarja megtudni, mielőtt alkalmazza a pályázót.

A lengyel miniszterelnök Magyarországra látogatott, majd Orbánnal közös nyilatkozatot tettek a vétóról

Sajtótájékoztatót tartott és közös nyilatkozatot adott ki Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök. A dokumentum több pontban tárgyalja a uniós vétójog alkalmazásának szándékát a két állam részéről. Mivel a vitás kérdéseket nem tudták júniusban lezárni, ezért Orbán Viktor szerint adtak egy esélyt a német…

Orbán: A következő hónapokat Lengyelországgal közösen fogjuk megvívni

Morawiecki szerint a jogállamisági mechanizmus önkéntes, és a magyar-lengyel vétó alkalmazása elkerülhetetlen, ha nem lesz változás.

Magyar–lengyel csúcs: Budapest és Varsó egyesíti erőit, közösen harcol tovább

Nyitókép: Nemzeti Fotótár/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán   Magyarország és Lengyelország továbbra is kitart egymás mellett és egyesíti erőit a következő hónapok küzdelmeiben – derült ki a magyar és lenygel kormányfő közös sajtótájékoztatóján.   Orbán Viktor a Karmelita kolostorban zajló sajtótájékoztatón elmondta, a lengyelekkel…

Friss! Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki miniszterelnökök közös bejelentése!

A mai napon közös közleményt ad ki Orbán Viktor és Mateus Morawiecki, melynek utolsó mondatában leszögezik, hogy egyesíteni fogják az

Orbán Viktor: Létrejött egy magyar-lengyel közös nyilatkozat, egyesíteni fogjuk erőinket

Orbán Viktor miniszterelnök és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő a Karmelita kolostorban találkozott ma délután. Ezt követően rendkívüli sajtótájékoztatón beszéltek.

Orbán Viktor: Létrejött egy magyar-lengyel közös nyilatkozat, egyesíteni fogjuk erőinket

Orbán Viktor miniszterelnök és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő a Karmelita kolostorban találkozott ma délután. Ezt követően rendkívüli sajtótájékoztatón beszéltek.

Orbán: a következő hónapokat Lengyelországgal közösen fogjuk megvívni

A mai napon közös közleményt ad ki Orbán Viktor és Mateus Morawiecki, melynek utolsó mondatában leszögezik, hogy egyesíteni fogják az érveiket és az erőiket. Magyarország pedig nem fog elfogadni olyan javaslatot, ami a lengyelek számára elfogadhatatlan lenne.