Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország csak Bulgáriát előzi egyéni fogyasztásban az Európai Unió tagállamai közül

Némileg csökkent, de továbbra is óriási a különbség az Európai Unió leggazdagabb és legszegényebb országa, Luxemburg és Bulgária között - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat) által csütörtökön kiadott, a tavalyi végleges adatokat tartalmazó jelentésből.

Készülj fel, ha ez lesz az első közös karácsonyotok

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

Az első együtt töltött karácsony csodás élményekkel tehet gazdagabbá titeket, de kellemetlen pillanatokat is tartogathat.

Közösen nosztalgiátak a baranyai nyugdíjas rendőrök

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évek hagyományainak megfelelően nyugdíjas találkozó keretében köszöntötte a volt kollégákat Pécsett.    Idén is megszervezte nyugdíjas találkozóját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a szolgálati járadékos és a nyugállományban lévő rendőr, illetve volt határőr kollégák részére. A…

Újabb pofon Orbánnak: Az Európai Néppárt elnöke nem kér a Fideszből!

Manfred Weber egy német lapnak őszintén beszélt arról, hogy személy szerint ellenzi a Fidesz visszavételét az Európai Néppártba.

Az MSZP ellenzéki összefogást, közös listát, közös programot és nemzeti minimumot hirdetett 2022-re

Tóth Bertalan szerint az önkormányzati választás ellenzéki sikere az előválasztás, valamint a Fidesszel szembeni "egy az egy elleni kiállás" létjogosultságát is igazolta.

A briteknek 2022-ig finanszírozniuk kell az uniós közös költségvetést

A brit Konzervatív Párt nagyarányú választási győzelme alapján Boris Johnson miniszterelnök január végéig kilépteti országát az Európai Unióból, de az átmeneti időszak végéig - akár 2022-ig - megmarad Nagy-Britannia uniós költségvetési hozzájárulása, és ez Magyarország számára jó hír - mondta Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese…

Extra szigorú szabályok sújtják azokat, akik külföldről hoznak be növényt az országba

A növények, növényi termékek kis mennyiségű, saját célú behozatalát is korlátozza az EU december 14-től érvényes új növényegészségügyi rendszere. Ezentúl gyakorlatilag – néhány kivételtől eltekintve – mindenhez kell növényegészségügyi bizonyítvány, bizonyos árukat pedig, csak a kijelölt határállomásokon lehet majd behozni.

Manfred Weber ellenzi, hogy a Fidesz az Európai Néppártban maradjon

Szerinte sem a Fidesz, sem Orbán Viktor nem használta ki az időt, hogy reagáljon a kritikákra, amelyek a párt felfüggesztéséhez vezettek.

Orosz Pál: Ismét tényező lett a Ferencváros az európai futballpiacon

A vezérigazgató szerint a Fradi egységes, igazi csapattá vált az Európa-liga menetelés alatt.

Szövetséget hoztak létre az ellenzéki megyei jogú városok

Hírhatár
-
  Ma 16:31 Belföld

Tíz ellenzéki vezetésű megyei jogú város polgármesterei kötöttek szövetséget - számolt be a szegedi Botka László Facebook-oldalán. Cél az önkormányzatok önállóságának védelme a kormánnyal szemben.

Nehéz évek elé néz az Európai Unió

Magyar Hang
-
  Ma 15:55 Vélemény

A belső ellentétek mellett az orosz és kínai befolyásszerzési kísérletek is borsot törhetnek Ursula von der Leyen orra alá.

Hódi Pamela szerződéssel engedte el Amerikába Berki Krisztiánnal közös lányukat

Hódi Pamela szerződéssel engedte el Amerikába Berki Krisztiánnal közös lányukat

Manfred Weber szerint a Fideszt nem szabad visszafogadni az Európai Néppártba, érik a magyar kormánypárt kizárása

Elutasítja Manfred Weber a Fidesz visszafogadását az Európai Néppártba (EPP). A pártcsalád európai parlamenti frakcióvezetője erről a Spiegelnek nyilatkozott, amit a hvg.hu szemlézett. 

44 százalékkal több cég szűnt meg, mint amennyi létrejött

Novemberben 2112 cégalapítás mellett 3033 cégtörlést tett közzé a cégbíróság, 44 százalékkal több cég szűnt meg, mint amennyi létrejött - derül ki az Opten elemzéséből.