Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre több pénzt költ Magyarország kutatás-fejlesztésre

A k+f ráfordítások összege tavaly meghaladta a 700 milliárd forintot.

Ezt a szót szinte minden magyar helytelenül írja - Te is köztük vagy?

Femcafe
-
 Ma 14:26Életmód

Lehetsz akármilyen jó helyesírású, vélhetően most te is elgondolkozol majd.

Az erdélyi magyarság jövője a tét a romániai választáson

Videó! A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot Potápi Árpád János.

A magyar tudomány ünnepe alkalmából rendeztek könyvbemutatót a beregszászi főiskolán (videó)

Online formában tartották meg a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Történelem és Társadalomtudományi tanszékének, valamint a Lehoczky Tivadar Társadalomtudományi Kutatóintézetének a magyar tudomány ünnepéhez kapcsolódó könyvbemutatóját.

Nagy dobásra készül a magyarországi autóipari cég

Napi.hu
-
 Ma 14:21Belföld

Az eddigi próbaüzem után átállt a tömegtermelésre a GS Yuasa miskolci gyára. Az elektromos autókhoz lítiumionos akkumulátorokat gyártó japán cég borsodi üzeme jövő év közepére éri el a teljes kapacitását, amikorra az alkalmazottak száma megduplázódhat. A vállalat további befektetéseket is tervez.

„Az erdélyi magyarság jövője a tét”

Potápi a december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot.

Magyarországon is bemutatják a Mártírok rendezőjének 10 kicsi néger-adaptációját

Filmsor
-
 Ma 14:18Film

December 8-án érkezik a Tízen voltak sorozat a Duna Televízióra, amelyet Pascal Laugier, a Mártírok és a Ghostland rendezője készített.

Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét

A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

Rossz hírt kapott Deutsch Tamás: december 9-én úgy kivághatják, hogy a lába sem éri a földet

Tegnap számolt be arról a Népszava, hogy a fideszes Deutsch Tamás kizárását kezdeményező aláírásgyűjtés kezdődött az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójában. Ma már arról

267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt Magyarországon

A kormányrendelet hatályba lépése óta összesen már 10 177 rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.

Új munkáltatói juttatás terjed Magyarországon: extra szabi, pénz is jár hozzá

Békeidőben, de még a járványhelyzetben is komoly gondot okozhat a magyar vállalatoknak a fluktuáció: ahogy az elmúlt pár évben, úgy 2020-ban is a megtartás a HR egyik legfőbb feladata, hiszen a keresett, jó szakemberekre minden időben

Segítség a koronavírus ideje alatt - Fellépések nélkül maradt sztároknak ajánl munkát az egykori magyar valóságshow-s…

Life
-
 Ma 14:03Életmód

Amíg a vírus miatt nem tudnak fellépéseket vállalni, akár a vendéglátóiparban is dolgozhatnának a művészek, vélekedik az egykori valóságshow-szereplő, Tommyboy. 

Koronavírus: a lakosság rosszabbnak érzi a gazdasági helyzetet, mint tavasszal

Novemberben a lakosság és a vállalatok közérzete is romlott az előző hónaphoz képest a Századvég Gazdaságkutató felmérése szerint. Ezt a súlyosbodó vírushelyzet és a szigorodó korlátozások magyarázzák. A lakossági index értéke az előző havi –11,2 pontról –14,9 pontra, míg a vállalati index értéke az októberi –18,2 pontról –21,4 pontra…

Az egyetemtől egészen a középiskoláig akad ajánlat a Magyar Honvédségnél

Feol
-
 Ma 14:00Megyei

A Magyar Honvédség nem csak munkát, továbbtanulási lehetőséget is kínál azoknak, akik vonzódnak a katonai pálya iránt.

Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét

A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára közösségi oldalán szerda reggel közzétett videoüzenetében.