Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Árokba csapódott egy autó Táp és Nyalka között

A baleset során egy ember megsérült. Árokba csapódott egy személyautó a Táp és Nyalka közötti úton. A pannonhalmi hivatásos és az önkéntes tűzoltók megkezdték a helyszínen a műszaki mentést, amelynek idején forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Független polgármestere lesz egy veszprémi településnek

Megyeren Vári Dávid nyert, igaz, csak ő indult.

A zebrán gázoltak el egy gyalogost a II. kerületben

Az idős férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kikosarazás: meg sem egyezett a PSG-vel a tehetség

Sport365
-
  Ma 19:43 Sport

Hiába hozták le tényként!

Kirill orosz pátriárka: megengedhetetlen az önálló ukrán egyház létrehozása

Megengedhetetlennek nevezte az önálló ukrán ortodox egyház létrehozását Kirill orosz pátriárka egy moszkvai templomszentelésen.

Megölt egy turistát a romániai lavina

A túrázó eltűnt társát még keresik.

Egy meghibásodott robot miatt az Amazon 24 dolgozóját kellett kórházba szállítani

Androgeek
-
  Ma 19:24 Infotech

A robotok elterjedése és fejlődése ugyan az élet rengeteg területén könnyítette meg az életünket, azonban a gépek néha nagy veszélyforrást is rejtenek, amit az alábbi eset is jól mintáz. Történt ugyanis, hogy az Amazon New Jersey-ben megtalálható raktárában az egyik automatizált robot egyelőre ismeretlen okokból meghibásodo...

Lemondta izraeli koncertjét egy Pink Floyd tribute zenekar

Index
-
  Ma 19:20 Zene Izrael Pink Floyd

Roger Waters indulatos Facebook-üzenetének hatására törölték a háromkoncertes turnét.

Lavina zúdult le Romániában, egy túrázó meghalt

A hógörgeteg által elsodort férfi holttestét alpinisták találták meg a hó felszínén. Ők riasztották a hegyi mentőket, akik a hóban hagyott nyomok alapján arra következtetnek, hogy az elsodort túrázónak egy társa is volt. A hegyi mentők vasárnap este érkeztek a helyszínre, ahonnan az este folyamán megpróbálják leszállítani a holttestet.  A baleset 2

Fényárban úszik az egykori győri zsinagóga is Győrben

Kisalföld
-
  Ma 19:15 Megyei

Az idei ünnepség különlegesebb volt a szokásosnál, mert a volt zsinagóga díszkivilágítást kapott, amelyet hivatalosan vasárnap este kapcsoltak fel.

Többmilliós nyakéket lopott egy férfi Budapesten, elkapták

- Nagy értékű, briliáns kövekkel kirakott nyakéket lopott el egy 58 éves férfi az egyik belvárosi galériából, ám a rendőrök sikeresen elkapták őt.

Szalihamidzsics: De Jong a Bayern egyik kiszemeltje

A Bayern München is érdeklődik Frankie De Jong iránt, ismerte el a bajorok sportigazgatója, Haszan Szalihamidzics.

Vučić: Egyetlen követelést sem teljesítek

Az ellenzék egyetlen követelését sem teljesíti, függetlenül attól, hogy hányan mennek ki tiltakozni az utcákra és attól is, hogy azok a demonstrációk meddig tartanak, jelentette ki a szerb államfő. „Addig sétáltok, ameddig akartok, én egyetlen követeléseteket sem fogom soha teljesíteni. Ha ötmillióan gyűltök össze, akkor sem. Legfeljebb a választás

Fogott egy kést, és kettévágta a korrektoros tubust: sokat spórolt vele

Retikül
-
  Ma 19:00 Divat

Nagyon dühítő tud lenni, amikor a korrektor vagy rúzs tubusának oldalához tapad a kozmetikum. Ilyenkor az ecset már nem veszi fel, pedig még legalább két-három alkalomnyi festéket tartalmaz a csomagolás, amit aztán jobb híján a legtöbben a szemetesbe dobnak. Az alábbi videón megnézheted, hogyan nyerheted ki az utolsó cseppeket is az ilyen…

7 dolog, ami nem hiányozhat egy profi fotós táskájából

Roadster
-
  Ma 19:00 Infotech

Ki ne szeretné a jól sikerült fotókat? Mi biztosan, úgyhogy mondunk is pár hasznos tippet, amikkel mindannyian ügyesebb fotósokká válhatunk.