Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bemutatja a héten az Emmi a Nemzeti alaptantervet

A hét második felében megismerheti a közvélemény a Nemzeti alaptantervet. A dokumentumot az illetékes miniszter ismertetheti majd.

Koronavírus: elkapkodják a szájmaszkokat, de ez nem garantál biztos védelmet

Lokál
-
  Ma 13:56 Külföld

Az új koronavírus megjelenésével rohamosan megnőtt az igény a szájmaszkok iránt, elsősorban Ázsiában.

Fiú vagy lány? – Király Viktorék elárulták gyermekük nemét

A hírt az énekes felesége közölte a közösségi oldalán.

Eltűnés miatt keressük Németh Laura Rozalindát

Police
-
  Ma 13:47 Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keressük Németh Laura Rozalindát Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 28., k - 13:47 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Videón, ahogy egy nagyobb migránscsoport megpróbálja áttörni a kerítést a magyar határon, a rendőrök figyelmeztető l…

Ma reggel soron kívül összehívták a migrációs munkacsoportot. Ezen Orbán Viktor is ott volt. Ahogy azt korábban megírtuk, hatvanan próbáltak áttörni a röszkei közúti átkelőnél ma hajnalban. A rendőrök megakadályozták őket ebben - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A határátkelő kamerája rögzítette a…

Koronavírus: nem Kínában, hanem München mellett fertőződhetett meg a Németországban ápolt beteg

Nem Kínában, hanem helyben, Bajorország tartományban okozhatta a megbetegedést a koronavírus a Kínából kiindult járvány első megerősített németországi eseténél - jelentették kedden német hírportálok a tartományi hatóságok közlése alapján.

A CDU miatt csúszhat az alapnyugdíj bevezetése Németországban

Ne kapjon alapnyugdíjat, aki a birtokai jövedelméből él? Az alapnyugdíj ismét neuralgikus ponttá vált a Kereszténydemokrata Unió és a Szociáldemokraták között Németországban. A nagy nehezen létrehozott kompromisszum részleteiről fellángolt a vita. Hubertus Heil munkaügyi miniszter védi tervét, és próbál közvetíteni.

Korszerű digitális látványelemeket adtak át a gyulai várban

A gyulai vár kiállítása az 1566-os ostromot fényvetítéssel megidéző narrált diorámával; egy kiterjesztettvalóság-alapú installációval, valamint az 1566-os és az 1690-es évekbeli várat és környezetét megidéző videóval bővült a Kubinyi-program révén.

Hoppá: brutális bírságot fizethet a Magyar Telekom, hacsak nem kompenzálja az előfizetőket

A Telekom maximális sebességet ígért az egyik kampányában, pedig a valóságban csak egy szűkebb előfizetői kör érhette el a szuperhálózatot. A Versenyhivatal szerint a cég megtévesztette a fogyasztókat.

Nem hiszed el, hol vette Lana Del Rey vörös szőnyeges szettjét!

Bár nem ő volt a legkülönlegesebb a díjátadón, mégis muszáj kiemelnünk ezt a ruhát.

Nem segített kizuhanó társán az ukrán kamionos

Segítségnyújtás elmulasztása miatt emeltek vádat egy ukrán kamionsofőr ellen, mert tavaly ősszel a földön hagyta az éjszaka a kamionból kizuhant társát, aki reggelre meghalt - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Gyász: Coelho nem fejezi be a könyvet, amit Bryanttel írt volna

Paulo Coelho és Kobe Bryant egy gyerekkönyvön dolgozott együtt, de a brazil író bejelentette, hogy a kosárlabdasztár halála után törölte közös munkájuk kéziratát.