Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 202 hír

Megdöbbentő vallomás a TV2 sztárjától: kényszerből ment hozzá férjéhez 19 évesen

Megdöbbentő titokról rántotta le a leplet az Exatlon Hungary versenyzője, Szabó Franciska: kényszerből ment hozzá első férjéhez. 

Az EU-n belüli adóügyi információcsere hiányosságai hozzájárulhatnak az adóelkerüléshez és az adókijátszáshoz

Az Európai Unió tagállamai közötti adóügyi információcsere továbbra sem elegendő a méltányos és eredményes adózás biztosításához az egységes piacon, a hiányosságok hozzájárulhatnak az adóelkerüléshez és az adókijátszáshoz – közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke kedden.

Új csatárt szerződtetett a Fiorentina, de a rajongókat annak felesége hozza lázba

Liner
-
 Ma 06:44Sport

A Fiorentina nemrég jelentette be, hogy Alekszandr Kokorin személyében új csatárt szerződtettek, ám a rajongók más miatt is nagyon várják az érkezését.

Új csatárt szerződtetett a Fiorentina, de a rajongókat annak felesége hozza lázba

Startlap
-
 Ma 06:44Sport

A Fiorentina nemrég jelentette be, hogy Alekszandr Kokorin személyében új csatárt szerződtettek, ám a rajongók más miatt is nagyon várják az érkezését.

Van képe hozzá?

Index
-
 Ma 06:07Tudomány

Az arcfelismeréses fizetés nagyon is valóság. Extra mozdulattal borravalót is adhat.

Akik nélkül Budapest biztosan másként festene – Steindl Imre

Az Országház tervezője már fiatalon annyira sikeres volt, hogy nemcsak díjakkal jutalmazták, de harmincévesen már tanított a Műegyetemen.

Már nem ragaszkodik hozzá az OĽANO-s képviselő, hogy a papok is egészségügyi dolgozónak számítsanak

Parameter
-
 Tegnap 21:42Határtalan

„Ezek a lelki szükségletek részét képezik minden ember alapvető (fizikai, pszichikai, szociális, lelki, másképpen mondva spirituális vagy egzisztenciális) szükségleteinek, nemcsak a hívőknek, vagy egy-egy konkrét valláshoz, egyházhoz, vallási csoporthoz tartozóknak” - áll a törvénytervezet indoklásában, mely leszögezi, hogy az egyházi és…

Találkozott a pápával az On the Spot riporterpárosa: ezért látogathattak el hozzá

– A 20. századi történelem legsötétebb poklában, az auschwitzi koncentrációs táborban egy kilóval jött a világra Angéla. De vajon hogyan öröklődik a trauma egyik generációról a másikra, és megszabadulhatunk-e az örökölt sors árnyékából? Erről szól az On the Spot riporterpárosának új, egész estés dokumentumfilmje, a Born in Auschwitz…

Bíró Imre: felesleges okoskodni a döntés miatt

Haon
-
 Tegnap 20:43Sport

A kézilabdaedző szerint úgyis a franciák elleni eredmény után derül ki, megérte-e pihentetni a kulcsembereket.

László Imre: Leszálló ágban van a járvány

Klubrádió
-
 Tegnap 19:47Vélemény

A korlátozásokat még nem lehet feloldani, de könnyítéseken már lehetne gondolkodni. Az emberek nem szeretik a bezártságot, és féltik az egzisztenciájukat.

Újabb fejlesztési forrásokhoz juthatnak hozzá a Békés megyei települések

  A 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklusban a Békés megyei települések összesen 58 milliárd forintos fejlesztési forrásból gazdálkodhattak. A megye települései jól pályáztak a lehetőségekre, ezt mutatja az is, hogy többletforrást is megszavaztak a program során, így összesen 72 milliárd forint állt rendelkezésre. A közeljövőben újabb pályázati fel

13 órás vajúdás után született meg Kozma Dominik kisfia: az úszó elárulta, milyen apának lenni

Blikk
-
 Tegnap 18:30Sport

Élete talán legnehezebb órái után érte a lehető legnagyobb boldogság világbajnoki és Eb-bronzérmes úszónkat, Kozma Dominikot (29).

Ismét véradásra készül a média Győrben – Csatlakozzanak hozzánk!

Ismét vért adnak a médiában dolgozók. Összefog a Győr+, az Oxygen Media, a Kisalföld, és arra kérjük olvasóinkat, hallgatóinkat, nézőinket, hogy gyarapítsák az önkéntesek táborát a győri vérellátó központban február 3-án reggel 7 óra és délután fél 4 között.

A helyi repülőgépeket hozzák helyzetbe a legnagyobb kínai légitársaságok

AIRportal
-
 Tegnap 18:18Cégvilág

Több mint száz Airbus és Boeing átvételét halasztotta el a három legnagyobb kínai légitársaság tavaly, de a COMAC repülőgépei folyamatosan érkeznek hozzájuk.