Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Kiengedték a kórházból Böjte atyát

A ferences szerzetesnek november 16-án lett pozitív a koronavírustesztje, 19-én derült ki, hogy a budapesti Szent László Kórházba szállítják.

A jövőben meglehet, nem mi megyünk majd étterembe, hanem az étterem jön majd hozzánk

Liner
-
 Ma 16:31Infotech

Kínában már egy egészen újszerű megoldást alkalmaznak a járvány miatt, a sanghaji KFC ugyanis önjáró szendvicskocsival igyekszik megoldani a kialakult helyzetet – írja a HVG.

Somos László atya kapta idén Szent Márton-díjat

Az elismerést minden évben olyan egyházi személyeknek adják, akik példaértékű munkát végeznek területükön.

Már elérhető az ingyenes hozzáférés a főbb oktatási weboldalakhoz a Telenornál

November 27-étől érvényes a Telenor hálózatán a főbb oktatási weboldalak ingyenes, adatforgalmi díj nélküli látogathatósága, amelyet 2021. február 8-ig biztosítja a mobiltársaság.

A pápa sem tudott békét teremteni Imre király és lázadó öccse, II. András között

A hagyomány szerint 1204. november 30-án halt meg az egyik kevéssé ismert Árpád-házi királyunk, Imre. A nyolc évig regnáló uralkodó - akit apja, III. Béla már gyermekkorában megkoronáztatott - a nála jóval ismertebb és később szintén királyként tevékenykedő II. András bátyja volt. Uralmára árnyékot vetett Andrással való kapcsolata, a két fivér ugya

MU: De Gea sérülése lehetőséget adhat a tehetségnek

Tüzetesebb orvosi kivizsgálás vár David de Geára, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusára.

Müller Cecília: most teremtjük meg a közös ünneplés lehetőségét

Hétvégén a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 683 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a hétfői online sajtótájékoztatón.

Tisztifőorvos: most teremtjük meg a közös ünneplés lehetőségét

Videó! Ha betartjuk a szabályokat, bízhatunk abban, hogy az ünnepeket a családunkban, egymáshoz közelebb tudjuk eltölteni – mondta Müller Cecília.

Operatív törzs – Müller Cecília: most teremtjük meg annak a lehetőségét, hogyan tölthetjük majd a karácsonyt

Hétfőn is tájékoztatót tartott az operatív törzs: megtudtuk, hogyan zajlott a hétvége járványügyi szempontból, illetve mi várható.

Zajlik a székesfehérvári Szent Imre Általános Iskola és Óvoda 1,68 milliárd forintos felújítása

Feol
-
 Ma 11:30Megyei

Zajlik a székesfehérvári Szent Imre Általános Iskola és Óvoda nettó 1,68 milliárd forintos felújítása, mely egyben azt is jelenti, hogy egy merőben új építésű intézményt foglalhatnak majd el jövő év szeptemberében a kisiskolások.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 30-december 6.

Rögtön a hét elején egy Ikrek-teliholddal indítunk, de a folytatás is legalább ilyen izgalmas lesz... A hét általános horoszkópja Ipacs Andrea asztrológus szerint!

Ropogós zabszelet édesen fanyar citromkrémmel töltve – Kellemes íze a nyarat hozza vissza

Só&Bors
-
 Ma 08:52Recept

A citromos sütikről valahogy inkább a nyár jut az emberek eszébe, pedig más évszakban is jólesik ez a frissítő íz.

A jövő színházát hozzák el a technológia segítségével

Technológia alapú élményterekkel egy teljesen új fejezetet nyitni a vizuális élmények megélésben, vonzóbbá tenni a színházat, és egyéb előadóművészi ágakat a fiatalok körében is – ezek a RaM Színház járvány utáni tervei. A legnehezebb időszakban, amikor már egyértelműen látszott, hogy milyen csapást mér a színházakra is a koronavírus…