Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 255 hír

Az év sportolói: Véró Alex, Márton Anita és a Békéscsabai RSE zárt az élen

Beol
-
  Ma 10:25 Sport

A szavazatok alapján a nőknél a kiváló békéscsabai atléta, Márton Anita, a férfiaknál a fekvenyomó oros­házi Véró Alex, csapatban a Békés­csabai RSE extraligás női röplabdaegyüttes lett a legjobb. Az edzőknél Eperjesi László, a súlylökő Márton Anita mestere kapta a legtöbb szavazatot.

Békét kötött Vasvári Vivien és Fecsó

Békét kötött Vasvári Vivien és Fecsó

A Himnuszt szavalta 400 diák a győri Szent Imre-templomban

Kisalföld
-
  Ma 10:14 Megyei

A Kölcsey Ferenc Általános Iskola felső tagozatos tanulói és tanárai minden évben közösen vesznek részt ezen az eseményen.

Hívő keresztények őszinte párbeszéde

A fővárosban vasárnap, Dunaújvárosban hétfőn délután a pentelei Szentháromság római katolikus templomban elkezdődött az idei ökumenikus imahét, a Krisztus-hívők egységéért.

„Békés” atombombák öröksége

Népszava
-
  Ma 09:30 Külföld

Eddig sem volt titok, csak Moszkvában nem verték nagydobra: a Szovjetunióban nukleáris robbantások egész sorát hajtották végre nemzetgazdasági célból, míg ezt a nemzetközi szerződések nem tiltották.

Újabb három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Újabb három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 09:24 Mezőkovácsházán három külföldit ellenőriztek a rendőrök. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, ezért előállítják őket.

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magukat algériainak valló külföldieket előállítják a rendőrök.

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 07:51 A magukat algériainak valló külföldieket előállítják.

Békéscsabán árusította a holland kábítószert

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében mondta ki bűnösnek a Gyulai Törvényszék 2019. május 16-án F. I. vádlottat, és ezért őt 6 év börtönre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott tárgyalása kedden folytatódik.

Sikeres évet zártak a Békés megyei iparkamaránál

Működését tekintve sikeres és aktív évet zárt a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – mondta hírportálunknak a megyei elnök. Dr. Orosz ­Tivadar szerint reprezentatív rendezvényekkel foglalták keretbe a tavalyi esztendőt. Idénre a negyedszázados évforduló kapcsán újabb csomópontokra rávilágítva tervezik a munkát, elsősorban…

Nagy kórházfelújítási program: a Szent Imre kórház is végre a listára került

Az Egészséges Budapest Program keretében idén már eddig 13 budapesti, vagy közvetlen környéki kórház bővítéséről és korszerűsítéséről írtak ki közbeszerzést, és most, a harmadik ütemben végre egy második kerületi intézmény is a listára került. Az erre a célra (azaz csak a harmadik ütem tervezési feladataira) szánt 2,46 milliárd forintból…

Kékkovács Mara Békésen varázsolt

Beol
-
  Tegnap 17:55 Belföld

Telt ház előtt tartott nagy sikerű előadást hazánk egyik legkiválóbb, Európában is elismert operett- és musical-színésznője, Kékkovács Mara és Somlai Valéria zongoraművész hétfőn kora délután a békési kulturális központban.

Trump a napokban dönti el, mikor hozza nyilvánosságra közel-keleti béketervét

Neokohn
-
  Tegnap 17:50 Külföld

Az „évszázad megállapodásaként” is aposztrofált tervet eddig az izraeli választások körüli bizonytalan helyzet miatt nem ismertette az amerikai vezetés.