Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

Arab Liga: a palesztin vezetés Washingtontól reméli a „békefolyamat” folytatását

Neokohn
 Ma 08:09Külföld

Mahmúd Abbász reméli, hogy az Egyesült Államok „aktívabb és kedvezőbb szerepet vállal majd" a „kétállami megoldáshoz" vezető tárgyalásokban.

Közleményt adott ki a Haas Grosjean állapotáról

M4 Sport
 Tegnap 21:03Forma1

Hivatalos közleményben adott helyzetjelentést a Haas csapata a Bahreini Nagydíjon balesetet szenvedő Romain Grosjean állapotáról. A versenyző kórházban tölti az éjszakát.

38 évesen elhunyt a korábbi magyar bokszbajnok – az okot nem közölték

38 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt a korábbi középsúlyú profi magyar bajnok, Pintye Szabolcs, de a halál okáról nem számolt be a szakportál.

Váratlanul elhunyt a tragikus sorsú korábbi bajnok ökölvívó

Magyar Nemzet
 Tegnap 18:08Sport

Pintye Szabolcs váratlanul halt meg, mindössze 38 éves volt.

Meghalt Pintye Szabolcs korábbi bokszbajnok

Veretlenül vonult vissza. 38 éves volt.

Érkezik A zátony folytatása

A 2010-ben bemutatott A zátonyban valódi cápákat használtak a hatás növelésére, emiatt elég nagy rajongótábora van a filmnek.

Vámos Miklós: két, számomra fontos szolgálati közlemény

Hírklikk
 Tegnap 16:40Belföld

Az író a mai nappal kilép a Szépírók Társaságából, mert nincs értelme benne lenni.

Különleges mezzel emlékszik meg korábbi klubja Diego Maradonáról

A Napoli csapata bejelentette a klub hivatalos oldalán, hogy a Roma elleni vasárnap esti találkozón különleges mezt fognak viselni, amivel a szerdán elhunyt klublegendára, Diego Maradonára emlékeznek.

Korábbi betegszállítóját gyászolja a Dél-pesti Kórház

Az intézmény Facebook-oldalán osztotta meg a gyászhírt, hogy dolgozójuk elhunyt a koronavírussal folytatott hosszú küzdelem után.

Profi boksz: 38 évesen elhunyt a korábbi magyar bajnok

38 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt a korábbi középsúlyú profi magyar bajnok, Pintye Szabolcs – adta hírül a profiboksz.hu, de a halál okáról nem számolt be a szakportál.

Kegyetlenül kiütötte a youtuber a korábbi NBA-sztárt

24.hu
 Tegnap 12:05Sport

A zsákolóverseny háromszoros győztese padlót fogott a hatalmas ütéstől.

Közleményben magyarázkodik Demeter Szilárd

Közleményt adott ki a PIM főigazgatója a vitás véleménycikkéről

Több szervezet mellett tegnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) is elítélte Demeter Szilárd véleménycikkét, amelyben Soros Györgyöt „liberális Führerként”, Európát pedig „Soros György gázkamrájaként” nevezi meg. A Mazsihisz közleménye szerint Demeter megszólalása ízléstelen, megbocsáthatatlan és…

Érkezik az EMUI 11 a Huawei korábbi csúcsmobiljaira