Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy magyar kézilabdázó is felkerült a világ legjobbjainak listájára

Origo
-
 Ma 08:53Sport

A válogatott játékos az egyiptomi világbajnokságon is kiemelkedően játszik.

Harmadával kisebb szén-dioxid-kibocsátással jár az online vásárlás egy friss kutatás szerint

Az online vásárlás a hagyományos kereskedelemhez képest átlag 36 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár - hívta fel a figyelmet egy friss kutatás alapján a Prologis ipari és logisztikai ingatlanvállalat.

Kinyitott egy vendéglátóhely Budapesten a kijárási tilalom ellenére – kár volt

Liner
-
 Ma 08:49Életmód

A rendőrség hamar kiérkezett a helyszínre, és 60 napra bezáratták az üzletet, továbbá 500 ezer forint pénzbírságot szabtak ki az üzemeltetőkre.

Az e-kereskedelem csökkenti a kiskereskedelem szén-dioxid lábnyomát egy kutatás szerint

Az online vásárlás a hagyományos kereskedelemhez képest átlag 36 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár - hívta fel a figyelmet egy friss kutatás alapján a Prologis ipari és logisztikai ingatlanvállalat.

Egy társasház teteje ég a XVII. kerületben

Egy háromszintes, háromlakásos társasház tetőszerkezete ég tizenöt négyzetméteren a XVII. kerületi Dalnok utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral már körülhatárolták az építés alatt álló épület tüzét, folytatják a munkálatokat.

Rangadó vár az arénában a somogyi együttesre

Sonline
-
 Ma 08:40Sport

A hétvégén ismét pályára szólítják a Fino-Kaposvár együttesét, a somogyiak vasárnap 16 órakor a Vegyész RC Kazincbarcika alakulatát fogadják a Kaposvár Arénában.

Darkneten rendelt több millió értékben drogot egy győri fiatal, most lecsaptak rá a zsaruk

Darknetes piactérről, azaz az internet láthatatlannak gondolt felületéről árut rendelő drogkereskedőt lepleztek le Győrben a rendőrök. A fiatal férfi Németországból szerezte így be a kábítószert, amelynek ellenértékét a bitcoin nevű kriptovalutával - digitális fizetőeszközzel - egyenlítette ki.

Hányan laknak a legkisebb magyar városban?

Vagy nagyon elhibázod vagy azonnal eltalálod, a válasz nem is olyan könnyű.

Ez a gyönyörű modell Nigéria hercegnéje: Keisha Omilana két év után tudta csak meg, hogy egy herceggel randevúzik

Femina
-
 Ma 08:36Divat

Keisha Omilana egy igazi dolgozó hercegné, aki a mai napig modellkedik. Nemcsak gyönyörű és tehetséges, hanem nagyon inspiráló is.

Mennyibe kerül összességében egy traktor?

Most, hogy újra megindult a mezőgéppiac, érdemes egy gondolatot fordítani arra, hogy a gépvásárlásnak milyen pénzügyi vonzatai vannak!

Így lett a Merkbau egyik hajtóereje a kereskedelem

A folyamatos kihívások tartják a cégnél már több mint két évtizede, a konzervatív értékek mellett a töretlen fejlődés és az innováció szükségességében hisz, a forgalom helyett pedig az árrésre és az eredményre fókuszál. A Merkbau kereskedelmi igazgatójától azt is megtudtuk, hogy legfontosabb értéknek a csapatot, a közös célokért való együtt…

Elgázoltak egy kislányt Kecskeméten, az autós elhajtott a helyszínről

A Kecskeméti Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kérik egy autó és sofőrjének megtalálása érdekében.

Online oktatással kezdődik az új félév a magyar egyetemeken

Alapvetően online oktatással kezdik meg az új félévet februárban a felsőoktatási intézmények, de egyes gyakorlati képzések továbbra is a hallgatók jelenlétével zajlanak majd - derül ki az MTI kérdésére adott válaszokból. Az egyetemek folyamatosan figyelemmel kísérik a kormány járványhelyzetre vonatkozó intézkedéseit és ezek függvényében…

Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését

Rendeletet írt alá Joe Biden új amerikai elnök az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatéréséről szerdán a Fehér Ház átvétele után tett egyik első lépéseként, megsemmisítve ezzel republikánus elődje, Donald Trump egyik legsúlyosabb döntését.

Elgázoltak egy kislányt Kecskeméten – az autós segítségadás nélkül továbbhajtott

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az állampolgárok segítségét kérik egy autó és sofőrjének megtalálása érdekében.