Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 348 hír

Hatalmas üveg-fém monstrumok állnak majd a Dürer Kert helyén

Az Építészfórum megszerezte a látványterveket. 

Éjfélig szavazhatnak, akik 21 óra előtt a szavazóhelyiségnél sorba állnak

A procedúra értelmében a szavazás napján, 21 órakor a szavazókörzet választási irodája kijelöl két tagot, akik ellenőrzik, hogy a szavazóhelyiségnél állnak-e sorban olyan polgárok, akik szavazni akarnak. 

Így telefonáltak a magyarok a vírus hatására

Körülbelül hatodával nőtt a hívás- és harmadával az internetforgalom az idei év első felében a koronavírus-járvány miatt.

Svéd politikusok szerint a magyaroknak és a lengyeleknek el kell hagyniuk az Uniót

Magyarország és Lengyelország EU-ból történő kilépéséről beszélnek Svédországban. A két országot egyre több liberális politikus támadja, amiért nem hajlandóak egy...

Szél Bernadett: Sokba kerül a magyaroknak a Fidesz keresztényüldöző baráti köre

Sokba kerül a magyar adófizetőknek a Fidesz keresztényüldöző baráti körének hazai elszállásolása és kiszolgálása, a Türk Tanács irodája - Ezt a köztársaságpárti országgyűlési képviselő, Szél Bernadett tárta fel.

December közepén kezdhetik beoltani az amerikaiakat

Az amerikai kormány vakcináért felelős akciócsoportja, az „Operation Warp Speed” vezetője Dr. Moncef Slaoui vasárnap reggel a CNN-nek adott interjút.

„Ördögi tervek” és totálisan idióta álhírek – virágzanak a vakcina-konteók a járvány közepén

SzMo
-
 Ma 14:49Tudomány

A chip-beültetéstől a DNS-módosításig egy csomó marhaságot terjesztenek széles körben a közösségi médiában.

Gazdaságfejlesztési intézeteket vonnak össze Oroszországban

Több orosz gazdaságfejlesztési intézet a VEB.RF állami fejlesztési vállalat irányítása alá kerül, másokat pedig összevonnak a Mihail Misusztyin miniszterelnök által hétfőn meghirdetett “optimalizálás” keretében. Az ilyen intézetek ötöde gyakorlatilag megszűnik. A VEB.RF átveszi a Kis- és Középvállalkozások Korporációja, az Oroszországi…

Mit üzen az Agymenők Sheldonjának ellenfele a magyaroknak?

Hamarosan virtuálisan Magyarországra érkezik Neil deGrasse Tyson, amerikai asztrofizikus, a közösségi médiában és a National Geographic csatornán a tudományt milliók számára érthetően bemutató, több televíziós sorozatban feltűnő világsztár. Tyson most exkluzív üzenetet küldött hazai rajongóinak. A szerepe szerint az Agymenők…

A káosz-Eb döntése a magyarokat is érinti

24.hu
-
 Ma 14:16Sport

Nem siette el a dán kormány, de végül rábólintott a torna megrendezésére.

Történelmi lehetőség előtt állnak a Diamant játékosai

Sonline
-
 Ma 14:01Sport

Az Európai Röplabda Szövetség döntése alapján egy-egy helyszínen, az egészségügyi előírások teljes körű betartásával rendeznek majd nyolcad- és negyeddöntőket a nemzetközi kupákban, és a Diamant sikerrel pályázott az egyik torna rendezésre.

Orbán Balázs: A magyarok nem kérnek Soros nyílt társadalmából

A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a totalitárius gondolkodás valamilyen formában továbbra is velünk él.

Orosz Anna: A kormány biztosítson ingyen tesztet a hazatérő magyaroknak

Huszonnégy órás teszttel érhető csak el, hogy a külföldről hazatérő magyarok is együtt karácsonyozhassanak a családjukkal – mondja Újbuda alpolgármestere.

Nagy változás a biztosítások megkötésében, döntöttek a magyarok

A biztosítás bizalmi kérdés, mégis egyre többen kötnek szerződést online, a személyes ügyintézéshez a legtöbben csak megszokásból ragaszkodnak – közölte az OTP Mobil Kft. az MTI-vel hétfőn.

Ebben világelsők a magyarok

24.hu
-
 Ma 12:56Tudomány

Friss, olasz kutatás bizonyítja, hogy Magyarországon dolgozik a világ vezető kutyaviselkedéssel foglalkozó kutatócsoportja, amely tizenöt éve tartja a vezető pozícióját.