Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

A főbb pontok bejöttek a Project Luminousszal kapcsolatos exkluzív infóinkból

Ziro
-
  Ma 18:56 Könyv

Most, hogy bejelentették, miről is szól az eleddig titkos projekt, ideje számot vetnünk, hogy korábban lehozott exkluzív infóinkból mi bizonyult valósnak.

Megvan a Black Shark 3 bemutatójának időpontja

GSMring
-
  Ma 18:48 Mobiltech

Az elmúlt hetek történései alapján már sejthető volt, hogy a Black Shark 3 bemutatóját hamarosan megejti a Xiaomi. Befutott a sajtómeghívó, így már a pontos dátum is kiderült. Az 5G képes Black Shark három március 3-án érkezik, első körben Kínába, majd ezt követően remélhetőleg a nemzetközi piacra is. A mobil lelke a nyolcmagos Snapdragon…

Kinek van ilyenre ideje? – Idő előtt kinyomozták a Project A hivatalos nevét

Leet
-
  Ma 16:30 Gaming

Néhány sasszemű Twitter felhasználónak feltűnt, hogy a Riot Games új nevet védetett le február 20-án. Ez a név pedig nem más, mint a “Valorant”. A védjegy leírásában megtalálható a játékszoftver, a közvetítés, a játékfigurák és az esport versenyek is. Ez elegendő információ volt ahhoz, hogy komolyabban is érdekelje mindez a közösséget.…

Ultra-érzékeny kijelzővel támad a Xiaomi Black Shark 3

PCWorld
-
  Ma 15:40 Mobiltech

A 270 Hz-es érintési frissítés még az előző modell irgalmatlanul magas értékére is ráígér.

Nevet kapott a Project A? - A Riot Games új védjegyet regisztrált

Esport 1
-
  Ma 14:45 Gaming

Számos jel mutat arra, hogy a Riot Games Project A néven bemutatott FPS játéka szépen halad, másfél éve pedig már átéltünk egy ilyen névfoglalást.

Varga Judit: visszatértünk a ground zeróhoz

Infostart
-
  Ma 14:32 Belföld

Átalakítják a börtönkártérítések kifizetési rendszerét, a jövőben a sértettek pénzügyi követeléseinek érvényesítése kerülhet az előtérbe – mondta Varga Judit az InfoRádió Aréna című műsorában. Az igazságügyi miniszter arról is beszélt, hogy felülvizsgálják a családjogi jogszabályokat, valamint szó esett az uniós keretköltségvetés tárgyalásáról is.

Két és fél éves rögbisérülése után visszatért a 400m világcsúcstartója

A sprinter Wayde van Niekerk egy jótékonysági meccsen sérült meg súlyosan. Az olimpiára hajt.

Március 5-én érkezik a Black Mesa végső kiadása

Az 1.0 verzió a Half-Life teljes felújítását tartalmazza már, vagyis a korábban csak bétaként elérhető Xen világ is bekerül véglegesen a játékba.

Pewdiepie visszatért

OCTV
-
  Ma 11:51 Színes

Több mint egy hónap kihagyás után ismét naponta jelentkezik új videóval a leghíresebb YouTuber.

Közel öt év után lép ki hamarosan a korai hozzáférésből a Black Mesa, a Half-Life remake-je

Jó munkához idő kell? A lelkes rajongókból verbuválódott csapat végre kilöki az eredetileg modként indult, de önálló produktummá fejlődött játékot az Early Access programból.

Végre teljes játékként jelenik meg a Black Mesa

Tizenöt évnyi fejlesztés és öt évnyi korai hozzáférés után a rajongói Half-Life-játék, a Black Mesa, végre önálló játékként is elkészült. Még a Half-Life: Alyx március végi megjelenése előtt kezünkbe vehetjük.

Visszatért a DDoS-jelenség az R6 szerverekre, ismét mindennaposak a tiltások

Leet
-
  Ma 06:30 Gaming

A DDos az informatikában használt fogalom, magyarra fordítva szolgáltatásmegtagadásos támadás. Lényege, hogy bizonyos hálózat, vagy akár személyi számítógép internetes kapcsolata lebénul. Az etikus hackerek ezzel szokták tesztelni a weboldalak védelmét vagy épp tűrőképességét. Sajnos azonban negatív felhasználási módja is van a…

HIVATALOS: Végre kiderült, mit takar a Project Luminous!

Ziro
-
  Ma 04:53 KönyvStar Wars

A Project Luminous egy különféle kiadókon átívelő könyves projekt, amelynek történetei a Skywalker saga előtt 200 évvel, az Óköztársaság idején játszódnak.

Hogyan tovább? Már közelít a koronavírus Magyarország felé!

Blikk
-
  Tegnap 21:15 Bulvár

A koronavírus egyre közelebb ér Magyarországhoz.