Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Férfi vízi ob I: először vesztett pontokat a Szolnok

Ebben az idényben először vesztett pontokat a Szolnok csapata a férfi vízilabda ob I-ben, miután a vasárnapi játéknapon 8–8-as döntetlent játszott idegenben a BVSC-vel.

Drámai üzenet a Telepy utcai gyilkosság után: „Csabika úgy halt meg, mint egy igazi férfi!”

Múlhatatlan a gyászolók fájdalma. Mint arról a Bors is beszámolt, egy 19 éves fiatalembert a napokban két férfi egy korábbi vitából kirobbant szóváltást követően meggyilkolt a budapesti Telepy utcában. A család nehéz helyzetbe került, erről most az egyik ismerősük számolt be.

A Szolnokot verte idegenben a Röpke

Több, mint két órán keresztül zajló mérkőzésen hosszú csatában a Hép-Röpke Se csapata jött ki győztesen 2:3-as szett arányban.

Szőlővessző szentelés Kéménden

Kéménd. A tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozások az élet minden területén kihívások elé állítják a társadalmat. Ezúttal a hagyománytisztelő szőlészek-borászok sem gyűlhettek össze Szent Vince ünnepén, január 22-én, hogy bejárva a szőlőhegyet a bőséges termésért imádkozzanak. Sztyahula László, kéméndi esperes-plébános…

Figyelmeztetést adott ki megyénkre a meteorológiai szolgálat

A havazás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye mellett Budapestre és még nyolc megyére figyelmeztetést adott ki hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Már több mint 22 ezren írták alá a „halálkampány” elleni petíciót

A petíció aláírói azt követelik, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el Krekó Pétertől, és „jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!”

Egy ősi módszerrel 6 hónapig friss marad szőlő

A hagyományos afgán eljárásnak köszönhetően egészen tavaszig friss marad az ősszel leszüretelt szőlő.

Egy ősi módszerrel 6 hónapig friss marad szőlő

A hagyományos afgán eljárásnak köszönhetően egészen tavaszig friss marad az ősszel leszüretelt szőlő.

Balatoni mintás bögrében a kávénak is jobb íze van

Cornejo Krisztina különleges Balaton alakú és mintájú eszközöket készít a Csobánc lábánál fekvő műhelyében.