Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Plágium! Balázs Klárit közel negyven év után perli egy izraeli zeneszerző és a magyar híresség elismerte, nem az övé a …

“Találd ki gyorsan a gondolatom” – ismerős? Az 1984-es, slágerré vált dal Balázs Klárié és nagy pályát futott be hazánkban. Most kiderült, mégsem az övé és Korda György párja el is ismeri a plágiumot, súlyos milliókat bukhat. Amióta létezik a popzene, előfordulnak kisebb-nagyobb plágiumperek, ahol az egyik fél azt próbálja bebizonyítani, hogy…

Közel négymillió forint államadósság jut minden magyar lakosra

Magyarország államadóssága a múlt év végén több mint 38 ezer 408 milliárd forint volt, ami azt jelenti, hogy állampolgáronként 3,9 millió forint államadóssággal kell számolni. Az Eurostat adatai szerint a GDP-hez viszonyított államadósság 80 százalékos, ami jobb az uniós 90 százalékos átlagnál. A legkisebb adóssággal Észtország, a…

Ritkaság: Szürke bálnát láttak Olaszországban (Videó)

Berek
-
 Ma 06:30Életmód

Pár nap alatt többször is láttak szürke bálnát Olaszország partjainál – adta hírül a Telex. Szürke bálnát nagyon

„Engedjenek kérem dolgozni, tudunk biztonságosan vendéget fogadni”

SzMo
-
 Ma 06:15Utazás

A vidéki szállásadók fél év kényszerszabadság után szeretnék, ha mielőbb kinyithatnának a megfelelő szabályokkal. Ez ezrek megélhetését és a vendégházak megmentését jelentené. Aláírásgyűjtéssel remélnek gyors változást.

Rövidebb időre, közelebbi úticélokat választhatnak idén a nyaralni vágyók

ATV
-
 Ma 06:01Belföld

Néhány országba be lehet lépni majd védettségi igazolvánnyal vagy negatív PCR-teszttel. Felerősödhet az autós turizmus, a frekventált helyek emelhetnek árakat, azonban akciókra is lehet számítani. Ugyanakkor a gazdasági nehézségek miatt kevesebben tudnak majd nyaralni menni, mint korábban.

Ismét riasztást adott ki a kibervédelmi intézet

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet ismét riasztást adott ki az interneten terjedő magyar nyelvű, zsaroló hangvételű levelekkel kapcsolatban.

Minden egyes oltással közelebb kerülünk a normális életünkhöz

Dömötör Csaba: A vakcinabeszerzés is mutatja, megérte a több lábon állás politikáját folytatnia a kormánynak.

Savaria Csillaga harmadszor is ragyog! – Már foglalhatók 2022 őszére elkészülő belváros közeli lakások

Nyugat
-
 Ma 04:54Megyei

Most mindössze 10%-kal tud ingatlant vásárolni a szombathelyi Mira Garden III. lakóparkban!

Egy férfi nem járt be 15 évig dolgozni, mégis kapott fizetést

Nap Mint Nap - Online Magazin El tudunk képzelni egy olyan munkahelyet, ahol nem tűnik fel a főnökünknek, hogy nem vagyunk bent? Valószínűleg nem igazán, főleg nem a mostani gazdasági helyzetben. Inkább a munkáltatók elmennek abba az irányba, hogy ellenőrzik tényleg dolgozik-e annyit a kolléga, amennyit kellene, kamerákat szereltetnek…

Rendhagyó módon lehet megnézni Csernobilt a közelgő évforduló alkalmából

Roadster
-
 Ma 04:00Utazás

A lehetőség nem jött volna létre, ha nincs a koronavírus-járvány.

Egyre közelebb Gulyás Michelle Tokióhoz

Az UTE tehetséges versenyzőjének szófiai győzelmével megnőtt az esélye az olimpiai kvótaszerzésre, jelenleg a negyedik a kilencfős listán.

Wally lett Olaszország új szenzációja

HIhetetlen. Szürke bálna lepte meg Olaszországot. A szakértők szerint a sarkvidéki jég olvadása miatt kerülhetett Olaszországba az állat. Eli is nevezték Wallynak.   Meglepő módon egy fiatal szürke bálna tűnt fel Olaszország partjainál. Megjelenése aggodalmat keltő, a szakértők szerint a sarkvidéki jég olvadásával is összefüggésben lehet. Ezek a…

Sötét anyagot pumpálhat az univerzumba az egyik közeli csillag

Liner
-
 Tegnap 21:42Tudomány

Habár még kézzel fogható bizonyítékot nem találtak arra, hogy valóban létezik a sötét anyag, a tudósok biztosak benne, hogy a világűr legnagyobb része ettől a misztikus matériától hemzseg.

507 nap után újra gólt lőtt: Szalai ismét az Eb-n lesz bomba formában

Blikk
-
 Tegnap 21:35Foci

Bréma – Különösen a közelgő Európa-bajnokság miatt örülhetnek a magyar szurkolók annak, hogy Szalai Ádám (33) újra gólt lőtt a Bundesligában.

Egyre közelebb kerül Amerika ahhoz, hogy legyen 51. állama

Portfolio
-
 Tegnap 21:14Gazdaság

A demokrata többségű képviselőház elfogadta azt a javaslatot, amely Washingtont az USA 51. tagállamává nyilvánítaná, de a szenátusban nagy viták folynak a kezdeményezésről – írja a The Wall Street Journal.