Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szinte már abszurd, miért büntették meg ezt a sofőrt 200 euróra

Player
-
  Ma 11:12 Autó-motor

A spanyol rendőrség egy egész komoly megfigyelő rendszeren keresztül vizslatja a sofőröket vezetés közben.

Megújult Gödöllő hányatott sorsú Testőrlaktanyája

Októbertől négy hónapon át megoldott az épület hasznosítása, a Karácsonyház költözik az ódon falak közé

Megkezdődött a cukorrépa-feldolgozási kampány Kaposváron

A mészkemence begyújtásával megkezdődött a 126. cukorrépa-feldolgozási kampány a Magyar Cukor Zrt. cukorgyárában Kaposváron pénteken.

Ezeket tették eddig, és ezt tervezik az öntözés fejlesztésére szánt 170 milliárd forintból

Magro
-
  Ma 11:03 Gazdaság

A klímaválság miatt is kulcsfontosságú az öntözésfejlesztés és a vízgazdálkodás hatékonyabbá tétele a magyar mezőgazdaság versenyképességének növeléséhez. Az öntözésfejlesztési stratégia megalkotásáról szóló kormányhatározat kapcsán 2018-ban végzett kamarai igényfelmérés során mintegy 1,2 millió hektár területet, több mint…

Egy kockacukornyi ebből az anyagból 100 millió tonnát nyomna a Földön

HVG
-
  Ma 11:03 Infotech

A hivatalosan elismert eddigi legnagyobb tömegű, a Napnál mintegy 2,17-szer nehezebb neutroncsillagot fedeztek fel az amerikai Nyugat-Virginiai Egyetem csillagászai.

Még nincs albérleted? Itt a megoldás!

Életforma
-
  Ma 11:00 Életmód

Szeptember elején az albérletek többsége már gazdára talált, ugyanakkor nem kell pánikba esnie azoknak az egyetemistáknak, akik lecsúsztak a jó ajánlatokról. A főbérlők ilyenkor igyekeznek a legmagasabb árat elkérni, de ha több diák összefog, akkor akár jó is kisülhet belőle.

Záráskor 334 forintot közelítette az euró ára

Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben.

Fontos, hogy minden nap megtapasztald a fizikai kapcsolatot

Style
-
  Ma 10:50 Életmód

A látás, a szaglás, a hallás, az íz, és a tapintás érzékei mind elengedhetetlenek, mivel segítenek felismerni, és megérteni a körülöttünk lévő világot. De az érintés sajátos módon különleges. Nagyon erős. A fizikai érintés a valódi intimitás fontos alkotóeleme. Segít nekünk kommunikálni az érzéseinkben, és kapcsolatba lépni másokkal. Biztonság érze

Grosjean azért maradt az F1-ben, hogy megmutassa a gyerekeinek

Formula
-
  Ma 10:46 Forma1

Romain Grosjean elárulta, nem csak a Haas kegyességén múlt, hogy 2020-ra is a Formula-1 mezőnyében marad. Ő maga is elgondolkodott a váltáson, már egész konkrét terve is van, de előbb még valamit meg kell tennie jelenlegi helyén.

A vegán kolbász, ami megmentheti a Földet és még finom is

Nosalty
-
  Ma 10:43 Életmód

Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint egy átlagos húsos kolbász, a különbség csak annyi, hogyha ezt eszed, még a bolygóért is teszel.

Két vagy három szavazólapot kapnak a választópolgárok a helyi önkormányzati választáson

A választópolgárok a lakóhely típusától függően két vagy három szavazólapon adhatják le szavazataikat a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek októberi választásán.

Elkezdődött: az egyik legnagyobb áruházlánc már döntött, nem árul többé e-cigit a rejtélyes megbetegedések miatt

Minden amerikai üzletében betiltja az e-cigaretták árusítását a Walmart az egyre több, rejtélyes légúti megbetegedés miatt.

Veszprém megyei a győztes

A hatodik országos szenior egyéni rapid sakkbajnokság döntőjét rendezték meg a városban, a Medgyaszay-házban, ahol szép létszámú mezőny gyűlt össze a szűk két nap küzdelmeire.

Pl: a Liverpool meghekkelte a City rendszerét, lebuktak, elsikálták az ügyet

A Liverpool még 2013-ban feltörhette a Manchester City megfigyelői hálózatának számítógépes rendszerét – írja a The Times. Az ügy sosem került bíróság elé, s ezért a nyilvánosságot is elkerülte – eddig –, mivel City egy privát informatikai vizsgálat után elég bizonyítékkal állt elő, hogy a Liverpoolt peren kívüli megállapodásra tudja sarkalni.…