Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 404 hír

Közel 300 kiállítás van a hátuk mögött

Boon
-
 Ma 13:30Kultúra

Negyvenöt éves a diósgyőri alkotóközösség. A képzőművészek nemcsak Magyarországot járták be, de a világ számos országába is elvitték hazánk és Miskolc kulturális jó hírnevét.

Elszenesedett holttesteket találtak Mexikóban az amerikai határ közelében

Az ügyészség nem zárja ki, hogy az áldozatokat máshol ölték meg.

Horror: sok elszenesedett holttestet találtak Mexikóban az amerikai határ közelében

Legalább tizenkilenc elszenesedett holttestet találtak szombaton az amerikai határon fekvő mexikói Miguel Alemán település közelében - közölte az észak-mexikói Tamaulipas állam ügyészsége.

Másfél tucatnyi összeszenesedett holttestre bukkantak az amerikai–mexikói határ közelében

Legalább tizenkilenc elszenesedett holttestet találtak szombaton az amerikai határon fekvő mexikói Miguel Alemán település közelében – közölte az észak-mexikói Tamaulipas állam ügyészsége.

Kedvelt síterepek nyitvatartása és megközelíthetősége a közeli országokban

A hírek szerint a népszerű európai síterepeken évek óta nem voltak olyan remek hóviszonyok, mint az idén, a Covid-19 miatt azonban alig akad olyan hely, ahol erről a síelés magyarországi szerelmesei könnyen és legálisan meggyőződhetnének. A növekedés.hu európai síkörképe.

Közel állt a bravúrhoz a szegedi pólócsapat

SzegedMa
-
 Ma 12:21Sport

A címvédő Ferencváros csak egy góllal tudott nyerni Szegeden.

Honvédségi Covid-tartalékosok: közel felük nem talált munkát, és a seregnél maradt

MFor
-
 Ma 12:15Gazdaság

December végén lezárult azon tartalékosok első turnusának a kiképzése, akik a kifejezetten a koronavírus miatt állásukat elvesztők számára létrehozott honvédségi programra jelentkeztek. Volt, aki idő közben munkát talált, és otthagyta a képzést, de a jelentkezők java része végigcsinálta, sőt, majdnem a felük egyelőre meg is maradt a honvédség…

Az adóeltörlés közel 117 ezer dolgozó munkájának megtartását segítette

Novemberben 13 500 vállalkozás mentesült a munkáltatói adóterhek alól, az adóelengedés pedig mintegy 117 ezer turizmusban, szabadidő-ágazatban dolgozó munkájának megtartását segítette - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

A 99 millióhoz közelít a fertőzöttek száma világszerte

Több mint 54 millió ember gyógyult fel a járványból, míg a halálos áldozatok száma meghaladta a 2,1 milliót.

A közelgő hóesés miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést Heves megyére

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint több megyét is érintő figyelmeztetést adtak ki a közelgő hóesés miatt.

Közel kétszáz, koronavírusos beteget jelentett a Nemzeti Gárda

Közel kétszáz, olyan amerikai nemzetőrségi tagnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, akiket a Capitolium január 6-i ostroma után vezényeltek Washingtonba, hogy biztosítsák Joe Biden demokrata elnök beiktatási ünnepségének zavartalanságát.

Közel 3 milliárd forintból, 2022 őszére megújul a nagycenki Széchenyi-kastély

A nagycenki Széchenyi-kastély, annak parkja és hársfasora az UNESCO Világörökség része. A legnagyobb magyar, Széchenyi István élete jelentős részét itt élte le.

Menekülés a vírustól a Maldív-szigetekre, éjszakánként közel 24 millióért

Liner
-
 Ma 10:45Kultúra

Azoknak, akik megengedhetik maguknak, egy újabb lehetőség nyílt a koronavírus-járvány elől való menekülésre, a Maldív-szigetekre, ahol egy kiváló elszigetelődési lehetőséget nyújtanak az utazók számára.

Lezárt akta: vonat elé hajtott Sellye közelében

A siklósi rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki autójával egy vonat elé hajtott Kákics és Sellye között - olvasható a police.hu oldalon. Közúti baleset okozása miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 66 éves dunaszentgyörgyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly szeptember 30-án délelőtt Kákic

Már közel 12 ezer áldozata van a koronavírusnak Magyarországon

1257 új fertőzöttet azonosítottak az elmúlt 24 órában, 64-en meghaltak.