Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rekordszámú illegális bevándorló érkezett Lampedusára

Az Unchr adatai szerint az olaszországi migránstáborokban csaknem 80 ezren vannak.

Visszatérhet-e Tiger Woods a szörnyű balesete után a profi golfba? Volt, akinek ez hasonló esetben sikerült

Kedden szenvedett súlyos autóbalesetet Tiger Woods, a világhírű golfjátékos. A baleset helyszínén egyből műtétet kellett végrehajtani, hogy a lábát megmentsék. Most akut állapotban, a kórházban fekszik. Jelenleg az is csoda lenne, ha lábra tudna állni. Vajon ezzel a vége a karrierjének.

A Purito beszünteti a fényvédők gyártását, tényleg hamis volt az SPF jelzés a termékeken

Krémmánia
-
 Ma 14:30Divat

A Purito honlapján és közösségi média felületein tette közzé a hírt, miszerint a fényvédőiken feltüntetett SPF faktorszám valóban nem felelt meg a valóságnak, így azonnali

Pécsi buszper: rabszíjon vezették elő a volt tiszteletbeli konzult

Az egyik vádlott Csengő András, aki bőröndjében több százezer euróval végigautózott fél Európán, majd egy holland bankban bukott le, amikor tisztára mosta volna a lopott pénzt.

Figyelem: fegyveres rablás volt Kecskeméten - őt keresik a rendőrök

A Bács-Kiskun megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik egy súlyos bűncselekmény gyanúsítottjának felkutatása érdekében.

Hétvégén elkezdődhet a motoros szezon

Közlekedésrendészeti szabályokra, vezetési technikákra, tavaszi fáradtságra figyelmeztet a rendőrség.

Flipper Öcsi édesanyja: „Csupán a zenében volt erős egyéniség, a betegségében akaratgyenge volt”

Life
-
 Ma 14:08Életmód

Flipper Öcsi édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni fia elvesztését. Az asszony szerint a sztár tehetséges volt a zenélésben, de a magánéletében sajnos akadtak problémái.

Az éves GDP közel felét üti a román államadósság

A román államadósság tavaly év végén elérte a 102 milliárd eurót.

A közeljövőben még biztosan nem megyünk moziba

Sajnos még mindig nem tudunk jó hírekkel szolgálni, maradnak a továbbiakban is a novemberben bevezetett korlátozások.

Házkutatás volt a lélegeztetőgépes korrupciós ügy miatt, egy képviselő irodáját is megszállták a rendőrök Németország…

Napi.hu
-
 Ma 13:51Külföld

Házkutatást tartottak Georg Nüßlein, a német CSU parlamenti képviselő irodájában és további 12 helyen egy vesztegetési üggyel kapcsolatos nyomozás miatt.

A Minority SafePack elkaszálása a könnyebb út volt

– A képviselők elhibázottnak és megalapozatlannak tartják az Európai Bizottság döntését a Minority SafePack elutasításáról – mondta Vincze Loránt a Magyar Nemzetnek azután, hogy csütörtökön újabb heves vita zajlott a bizottság és az EP képviselői között az ügyben.

Még sosem volt ilyen egyszerű: Mutatjuk, hogy lehet ágyneműt cserélni másfél perc alatt

Egy háziasszony tette közzé a videót, aminek segítségével az egyik legjobban utált házimunkát mostantól kevesebb mint két perc alatt elintézhetjük.

Mégis börtönben marad a tartalékalap volt elnöke

Ugyan két héttel ezelőtt a Specializált Büntetőbíróság vizsgálóbírója eleget tett Kajetán K., a Szlovák Állami Tartalékalap volt elnöke szabadon bocsátási kérelmének, a Legfelsőbb Bíróság felülbírálta a döntést.

Lövöldözés Ungvár közelében: migránsokat fogtak el a határőrök

Február 24-én a délutáni órákban Ungvár közelében a határőrosztag munkatársai határsértőket fedeztek fel, akik a hegyeken keresztül akartak eljutni az Európai Unióba.   Az ungvári járási Ókemence (Кам'яниця) mellett járőröző határőrök a határvonalhoz vezető nyomokat vettek észre. A tisztviselők azonnal megkezdték az…

Teljes útlezárás Békéscsaba közelében

Teljes útlezárás Békéscsaba közelében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 25., cs - 13:26 Három személygépkocsi ütközött Békéscsaba és Csabaszabadi között. A baleset helyszínét a közlekedők Újkígyós felé tudják elkerülni.