Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Matkovich Ilona: Száz milliós tartozásokat hagyott hátra a Fidesz Vácon

Az előző városvezetés hiányosságai miatt Matkovich Ilonáéknak kell tartani a hátukat.

"Túl népszerű" lett a Normafa, az önkormányzat kéréssel fordult a kirándulókhoz

Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik - tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel.

Röhögőgörcsöt kapott a két sztár a Konyhafőnök VIP-ban, nem bírták abbahagyni

Király Linda és Sisa annyira jól érezték magukat a Konyhafőnök VIP-ban, hogy képtelenek voltak leállni a nevetéssel. Szó szerint sírtak a nevetéstől, ami nem tett jót a sminkjüknek.

Ketten együtt 105 évesek: vasárnap hajnalban 20 millió dollárért száll ringbe a két bokszlegenda

Blikk
-
 Ma 14:36Sport

Magyar idő szerint vasárnap hajnali háromkor csap össze a bokszvilág két legemblematikusabb figurája, Mike Tyson és Roy Jones Jr. Ketten együtt 105 évesek. Vajon igazi küzdelem lesz-e a ringben Los Angelesben, vagy csak szórakozás.

Sztori trailert kapott a Disgaea 6: Defiance of Destiny

A NIS America jóvoltából megkapta szám szerinti harmadik kedvcsinálóját a Disgaea 6: Defiance of Destiny, mely a népszerű, sőt bizonyos körökben legendás japán szerepjáték legújabb részeként ismét tartalmas élményeket kínál a rajongók számára. Mindezt mi sem bizonyítja jobban más, mint az alábbi sztori trailer, aminek része...

FIFA-világranglista: közelít a nagyokhoz a magyar válogatott

Liner
-
 Ma 14:30Sport

Remek időszakot él meg a magyar futball-válogatott, és ennek meg is van az eredménye, többek között a világranglistán is.

Lecsapott az MNB: 23 milliós bírság közel száz, a piacot manipuláló tőzsdei ügylet miatt

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 23 millió forint bírságot szabott ki a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaságra a piaci manipulációt tiltó jogszabályi rendelkezések és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt – közölte a jegybank az MTI-vel pénteken. Az MNB tiltott piacbefolyásolás…

A plasztikafüggő családanya és férje milliókat költ a műtéteire, de nem tudnak és akarnak leállni

Nuus
-
 Ma 14:18Szex

A 28 éves Frances és férje, a 40 éves Chris évente több igazításon esnek át - plasztikai értelemben. És nincs megállás.

Elutalta Pécs “az előző vezetés felelőtlen gazdálkodása miatt” kapott hitel idei törlesztőjét

A kormányhatározatban rögzített határidő előtt, november 27-én elutalta a pécsi önkormányzat “az előző városvezetés felelőtlen gazdálkodása miatt keletkezett hiány fedezetéül nyújtott, összesen 9 milliárd 540 millió forintos állami hitel erre az évre esedékes törlesztőrészletét” – írta péntek délutáni közleményében a pécsi önkormányzat. Pécs péntek

Ne a Normafát válasszák a szabadba vágyók, kéri az önkormányzat

Annyian vannak hétvégente, hogy nem biztonságos.

Elutalta az állami hitel aktuális törlesztőrészletét a pécsi önkormányzat

A kormányhatározatban rögzített határidő előtt, november 27-én elutalta a pécsi önkormányzat az összesen 9 milliárd 540 millió forintos állami hitel erre az évre esedékes törlesztőrészletét, közölte az önkormányzat.   Azt írták, "mint ismert, a pécsi városvezetés azért kezdeményezte a 2019 előtti időszakban felhalmozott tartozásból fennmaradt…

Elkezdődött a visszaszámlálás, közeleg a felvételi időpontja

Teol
-
 Ma 14:00Megyei

Az írásbeli vizsgákra jelentkező tanulóknak idén december negyedikéig kell megküldeniük a jelentkezési lapjukat.

Biztonságos ajándékot kapott három család a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól

Jákfa három, anyagilag rászoruló, illetve sokgyermekes családja kapott füst-, illetve szén-monoxid érzékelő készüléket a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jóvoltából.

Véroxigénszint mérő eszközöket kapott a Kte-Duna Aszfalt - Dtkh kecskemét

Hiros
-
 Ma 14:00Szex

Egyik tulajdonosuktól a Medi-Print Kft-től véroxigénszint mérő eszközöket kapott a Kte-Duna Aszfalt - Dtkh Kecskemét csapata.