Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Rendőrségi eljárás alatt a Momentum politikusa, mert sajtótájékoztatott a fideszes polgármester villája előtt

Gyülekezési joggal való visszaélés miatt szabálysértési eljárás alá vonta és beidézte a II. kerületi rendőrkapitányság Kerpel-Fronius Gábort – közölte a Momentum. A politikusnak augusztus 23-án, pénteken kell megjelennie.

Nyaki gerinc operáció a legkorszerűbb idegsebészeti eljárással

WebBeteg
-
  Tegnap 18:35 Egészség

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, idén április végén, új endoszkópos gerincsebészeti módszerrel operálta meg két páciensét az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet (OKITI) erre specializálódott orvoscsoportja, ami egész Európában szenzációs beavatkozásnak számít.

Beteghalál miatt indult eljárás a Honvédkórház három dolgozója ellen

Az ápoló és két orvos ügyében halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak.

Kerpel-Fronius: jogellenes a rendőrség eljárása

Július végén a VI. kerületi polgármester, Hassay Zsófia kétszázmillió forintba kerülő budai villája előtt Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum politikusa sajtótájékoztatót tartott a Párbeszédes Temesvári Szilviával közösen - beidézte őket a rendőrség.

Rendőrségi eljárás indult Kerpel-Fronius Gábor ellen egy sajtótájékoztató miatt

Gyülekezési joggal való visszaélés miatt idézték be a párbeszédes Temesvári Szilviával együtt, miután azt firtatták, hogyan jutott villájához a VI. kerületi fideszes polgármester.

Sajtótájékoztatón firtatták egy fideszes polgármester vagyonosodását, rendőrségi eljárás indult ellenük

Úgy tűnik, érzékeny pontra tapintottak a momentumosok, mikor rákérdeztek: mégis hogyan lett a semmiből 200 milliós villája Hassay Zsófia terézvárosi fideszes polgármesternek.

Eljárás indult ellenük, mert fideszes polgármester vagyonosodását firtatták

A Momentum egyik politikusát, Kerpel-Fronius Gábort gyülekezési joggal való visszaélés miatt szabálysértési eljárás alá vonta és péntekre beidézte a II. kerületi rendőrkapitányság. A párt csütörtöki közleménye szerint a rendőrségi idézés nem részletezi az idézés és az eljárás indokát, de Kerpel-Fronius ellen valószínűleg azért indult…

Új eljárással segítenének az éhező koalákon

HVG
-
  Tegnap 14:33 Infotech

A székletátültetés lehet a megoldás.

Eljárást indított a rendőrség a momentumos Kerpel-Fronius Gáborral szemben, miután a fideszes polgármester villája el…

Kerpel-Fronius Gábort, a Momentum politikusát gyülekezési joggal való visszaélés miatt szabálysértési eljárás alá vonta és beidézte a II. kerületi rendőrkapitányság 2019. augusztus 23-ra – számol be róla a Momentum Mozgalom szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Sajtótájékoztatón firtatták a fideszes polgármester vagyonosodását, rendőrségi eljárás indult ellenük

Hassay Zsófia két év alatt váltott 65 négyzetméteres lakásról egy 200 milliós villára. A rendőrség szerint gyűlést tartottak.

A Momentum szerint egy sajtótájékoztatójuk miatt indult eljárás politikusuk ellen

444
-
  Tegnap 13:53 Belföld

Kerpel-Fronius Gábort augusztus 23-ra idézték be "gyülekezési joggal való visszaélés miatt" a II. kerületi rendőrkapitányságra.

A VI. kerületi fideszes polgármester villájánál tartottak sajtótájékoztatót, eljárást indított ellenük a rendőrség

A momentumos Kerpel-Fronius Gábor és párbeszédes Temesvári Szilvia szerint politikai alapon indított eljárás folyik ellenük.

A NABU eljárást indít Klimkin és Porosenko ellen

KárpátHír
-
  19.08.21 19:27 Határtalan

A Nemzeti Korrupcióellenes Hivatal (NABU) bírósági utasításra köteles büntető eljárást

A felszámolási eljárás menete

Duol
-
  19.08.20 15:00 Megyei

Felszámolási eljárásra akkor kerül sor, ha az adós fizetésképtelenné válik, s nem tudja rendezni tartozásait.

A védőhöz való jog is korlátozható, ha az eljárás egésze fair

Jogászvilág
-
  19.08.19 08:30 Gazdaság

A barátnője megölésével gyanúsított belga kérelmezőt a rendőri őrizetben védő nélkül hallgatták ki. Előzetes letartóztatása alatt kirendelt védője a kilenc további kihallgatásról pedig távol maradt. Végül a kérelmezőt egy másik emberölés kísérletében is bűnösnek találták, jelenleg életfogytiglani büntetését tölti. Az ügyben az EJEB egyértelműsített