Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trianon 100 - Vérző Magyarország 9. rész

Gondola
-
  Ma 00:19 Belföld

Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható - írta Kosztolányi. Sorozatunk kilencedik részében a nyelvész és irodalomtudós Tolnai Vilmos írását olvashatják – természetesen a magyar nyelvről.

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország minden támogatást megad egymásnak

A két ország ebben a nehéz időszakban is számíthatott egymásra - mondta a külügyminiszter.

Vajon hogyan tekintünk majd vissza a Covid-19 járványra 2030-ból?

BTL
-
  Tegnap 22:46 Életmód

Aki megélte az 1956-os forradalmat, vagy a New York-i ikertornyok leomlását, az sosem felejti el azokat a napokat. Így lesz ez a 2020-as járvánnyal is.

Figyeli az Európa Tanács Magyarországot

Magyar Hang
-
  Tegnap 21:30 Belföld

A fideszes Németh Zsolt hiába próbálta későbbre tolni a határozatot, a testület szerint indokolt a Magyarországgal foglalkozó „periodikus jelentés” elkészítése.

8,1 milliárd eurót kapna Magyarország az Európai Bizottságtól, a Fidesz szerint ez elfogadhatatlanul kevés

7,5 milliárd eurót kellene 30 év alatt visszafizetnie Magyarországnak, ha az EB 750 milliárdos pénzügyi keretterve átmegy a tagállamokon. Az Európai Uniónak 750 milliárd euróra (mintegy 262,5 ezer milliárd forint) van szüksége a koronavírus-járvány okozta példátlan gazdasági és társadalmi károk utáni helyreállításhoz – közölte Ursula von der…

Figyeli az Európa Tanács Magyarországot

Népszava
-
  Tegnap 20:54 Külföld

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének

Mire hajlandó Zelenszkij Ukrajna és Magyarország kapcsolatának rendezése érdekében?

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 20:36 Határtalan

Míg az európai országok a két hónapja tartó karanténkorlátozások enyhítésével foglalkoznak, Ukrajna és Magyarország a két ország között több mint két és fél éve tartó válságos viszonyok megoldásán dolgozik.

Laptopokkal segíti az egyszülős családokat a Nők Magyarországért Klub

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 20:05 Belföld

Az informatikai eszközök a gyerekeknek kaput nyithatnak a világra

Trianon 100: őrült terveket szőttek Magyarország feldarabolására

Blikk
-
  Tegnap 19:55 Belföld

A trianoni békediktátum aránytalanul súlyos büntetéssel sújtotta Magyarországot, amely korábbi területének alig harmadát tarthatta meg.

Trükkösen csinálták meg az új uniós gigacsomagot - Magyarország is kap belőle

A „következő generáció Európai Unió” alapból Magyarország több mint 8 milliárd euró vissza nem térítendő támogatást kapna, és mintegy 7 milliárd eurós hitelre tarthat igényt.

Informatikai eszközökkel segíti az egyszülős családban élő gyerekeket a Nők Magyarországért Klub

Használt laptopokkal, tabletekkel és más informatikai eszközökkel segíti az egyszülős családban élő gyerekeket a Nők Magyarországért Klub, amely arra kér mindenkit, ajánlja fel hasonló, nélkülözhető eszközeit az Egyszülős Központon keresztül azoknak, akiknek szükségük van rá.

Magyarországnak most jó esélye van jól teljesíteni

A Magyar Bankszövetség újonnan megválasztott elnöke szerint a közgazdasági alapok stabilak, az államháztartási hiány moderált, a bankszektor stabil.

Magyarországnak most jó esélye van jól teljesíteni

A Magyar Bankszövetség újonnan megválasztott elnöke szerint a közgazdasági alapok stabilak, az államháztartási hiány moderált, a bankszektor stabil.

Magyarország, Lengyelország: két jó barát

Magyarország és Lengyelország a jövőben is minden támogatást megad egymásnak azokban a vitákban, amelyekkel akkor szembesülnek, amikor a járvány után kialakuló új világrend kihívásaira adandó válaszokat keresik – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.