Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Nincs kegyelem, Kövér ragaszkodik Jakab 4,4 milliós bírságához

Index
-
 Ma 17:27Belföld

A Jobbik elnökét azért büntetnék meg, mert egy zsák krumplit akart tenni Orbán Viktor asztalára az Országgyűlés üléstermében.

"Amikor kövér és kopasz leszek, akkor azért jó lesz ezt felidézni" – Vettel

Player
-
 Ma 15:03Forma1

A négyszeres világbajnok egy rekordjáról mondta ezt, amit 2013 óta senki sem, még Lewis Hamilton sem tudja nemhogy megdönteni, de utolérni sem – idén mondjuk még összejöhet neki.

Kövér László kitart Jakab Péter rekordbírsága mellett

24.hu
-
 Ma 15:01Belföld

A csaknem 4,5 milliós büntetésről határozati javaslatot nyújtott be.

Kövér László szerint nincs tervbe véve újabb szigorítás

Már látszanak a két héttel ezelőtt bevezetett járványügyi intézkedések hatásai, Rusvai Miklós virológus azt mondja, nem indokolt további szigorítás. Nem is készül ilyesmire a kormány, legalábbis Kövér László szerint, aki hétfőn osztrák kollégáját tájékoztatta a magyar járványügyi helyzetről. Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján azt mondták, a mai

Kövér és a vírus

Az Országgyűlés elnöke november 24-én videó-megbeszélést folytatott osztrák kollégájával. Ezen Wolfgang Sobotka elmondta, hogy Ausztriában a jelenlegi szigorítások enyhítésével számolnak, amire a karácsonyi ünnepekig lépésről lépésre kerül sor. Kövér László pedig – Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnökének közleménye szerint …

Kövér László elkotyogta magát a járványügyi szigorításokkal kapcsolatban

Videómegbeszélés keretében tájékoztatta egymást a magyar és az osztrák járványügyi helyzetről Kövér László, az Országgyűlés elnöke és kollégája, Wolfgang Sobotkával – közölte az MTI-vel Szilágyi

Legalja: primitíven szexista, nőalázó, pornográf cikket írt Varga Judit miniszterről a Szanyi-féle törpepárt lapja

444.hu
-
 Tegnap 10:46Belföld

A Munkások Újságjában megjelent undorító szöveg három ok miatt érdekes: a párt elnöke nő, a parlamentben is jelen vannak és beleszólhatnak a következő választás eredményébe.

Karácsonyig már nem szigorít a kormány? - ha hiszünk Kövér Lászlónak

ATV
-
 Tegnap 08:42Belföld

Mára ígértek kormányzati döntéseket arról, hogy karácsonyig szigorít-e tovább a kormány a koronavírus-járvány elleni intézkedéseken - ha hiszünk Kövér Lászlónak, akkor nem. Mindeközben Kásler Miklós is “jobban csengő”, a karácsonyi hangulathoz illő adatokat remél.

Kövér László szerint nem szigorít tovább a kormány

Az Országgyűlés elnöke osztrák kollégájával beszélt a járványügyi helyzetről. Videómegbeszélés keretében tájékoztatta egymást a magyar és az osztrák járványügyi helyzetről Kövér László, az Országgyűlés elnöke és kollégája, Wolfgang Sobotkával – közölte a Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke. A közlemény szerint az egyórás…

Karácsonyig már nem változnak a szigorítások Kövér László szerint

Ezt közölte a köztársasági elnök az osztrák kollégájával folytatott videóbeszélgetésben.

Kövér László: karácsonyig már nem lesz több szigorítás

Ezt közölte a köztársasági elnök az osztrák kollégájával folytatott videóbeszélgetésben.

Kövér László elszólta magát - lesz-e további szigorítás az ünnepekig?

Kövér László, az Országgyűlés elnöke videómegbeszélést folytatott osztrák kollégájával, Wolfgang Sobotkával – tájékoztatta Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke kedden az MTI-t.

Kövér László elárulta: a karácsonyi ünnepekig már nem lesz újabb korlátozás a járvány miatt

Kövér László, az Országgyűlés elnöke videómegbeszélést folytatott osztrák kollégájával, Wolfgang Sobotkával - tájékoztatta Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke kedden az MTI-t.

Kövér László szerint az ünnepekig nem jön újabb szigorítás

A már meghozott korlátozó intézkedések pontos betartását célozzák a magyar kormányzat intézkedései.

Kövér László: Nincs tervben további szigorítás

A házelnök mintegy mellékesen megjegyezte, az ünnepekig nem várható további korlátozás.