Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Számos megoldás létezik kövér kedvenceink lefogyasztására

Az Egyesült Királyságban tartott kutyák több mint 50-, a macskák körülbelül 40 százaléka túlsúlyos vagy elhízott az Állateledel-gyártók Szövetsége (Pet Food Manufacturer Association) felmérése szerint – írja a Haszon Magazin. Az állattartók nincsenek tisztában az egyre növekvő problémával, a megkérdezett gazdák 68 százaléka szerint kis…

Klopp a váratlan vereség után: Ostobaság lenne most címekről beszélni

Telex
-
 21.01.22 08:49Sport

68 veretlen meccs után a kiesőjelölt Burnley nyert az Anfield Roadon, látványosan szenved a Liverpool.

Haszan Róháni: „Ostoba terrorista” a távozó Donald Trump

Az iráni elnök zsarnoki korszaknak nevezte az Egyesült Államok elmúlt négy évét, de hajlandó visszatérni a korábbi atomalkuhoz.

Az iráni elnök ostoba terroristának nevezte Donald Trumpot

Haszan Róháni iráni elnök szerint Donald Trump kormánya négy év alatt csak elnyomást és zsarnokságot hozott a világnak, és az amerikai elnök szerdai távozásával véget ér "balsikerű" kormányának hatalma.

Iráni elnök: Trump egy ostoba terrorista

Róháni szerint a leköszönő amerikai elnök kormánya csak elnyomást és zsarnokságot hozott a világnak.

Iráni elnök: Trump egy “ostoba terrorista”

Haszan Róháni iráni elnök szerint Donald Trump kormánya négy év alatt csak elnyomást és zsarnokságot hozott a világnak, és az amerikai elnök szerdai távozásával véget ér “balsikerű” kormányának hatalma. Róháni az iráni állami tévében szerdán közvetített beszédében “ostoba terroristának” nevezte a leköszönő amerikai elnököt, akinek…

A kövérek, a szamarak és a lapátkezűek után érkezett az első magyar szépségkirálynő

Origo
-
 21.01.17 18:11Bulvár

1882. augusztus 20-án ötven lány közül tudott nyerni Székely Kornélia, azután hozzáment a zsűri elnökéhez. Egy fordulatokkal teli élet története.