Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csak kevesen veszik észre azonnal a képen látható halálos mérgű kígyót

Nem könnyű észrevenni a keleti barna kígyót, mert az állat a színét is tudja változtatni, így teljesen beleolvad a környezetébe.

Csak akarni kell, és van értelme tanítani – még a Bánk bánt is

vasárnap.hu
-
  Ma 19:09 Kultúra

Kell-e tanítani a bánk bánt egyáltalán? „Mondhatni, hogy e dráma a „nemzeti minimum” része lett, azaz több mint egy történeti...

Mostantól akár a férfiakkal közös bejáraton is bemehetnek az éttermekbe a szaúdi nők

A kórházakban és az iskolákban viszont marad a szigorú elkülönítés.

Csak felnőttként értettem meg, mekkora agymosást jelentett a kommunizmusban nevelkedni

24
-
  Ma 19:02 Könyv

Petr Sís a világhírű cseh gyerekkönyves szerző, illusztrátor és filmes a vasfüggöny mögötti gyerekkor traumáit fenségesen szép gyerekkönyvbe foglalta. A Fal tizenkét év után végre megjelent magyarul is.

8 érzés, amit csak az önbizalomhiányban szenvedők érezhetnek

Bien
-
  Ma 19:02 Életmód

Mi is az önbecsülés és az önbizalom? Ha definiálni kéne, talán azt mondanám, hogy a saját magunkba és a kompetenciáinkba vetett hit, ami -egészséges...

A szaúd-arábiai nők mostantól a férfiakkal közös bejáraton léphetnek be az éttermekbe

A szaúd-arábiai éttermeknek mostantól nem kötelező külön bejáratot fenntartaniuk a férfiak és a nők számára - közölte vasárnap az önkormányzati és a vidéki ügyek minisztériuma a Twitteren.

Egyszerű nő vagyok! Vagyis, egyszerűen csak Nő…

Mirage
-
  Ma 18:42 Életmód

Örök talány. Egyszer ilyen, máskor olyan... egyszerű, bonyolult, bonyolultan egyszerű. Vagy inkább egyszerűen csak - nő.

Mostantól használhatják a férfiakkal közös ajtót a szaúd-arábiai nők

A szaúd-arábiai éttermeknek mostantól nem kötelező külön bejáratot fenntartaniuk a férfiak és a nők számára - közölte vasárnap az önkormányzati és a vidéki ügyek minisztériuma a Twitteren.

Debrecenbe csak a legjobbak érkeznek

Haon
-
  Ma 18:07 Kultúra

Tizenkilenc csoport mintegy kétszázhetven résztvevője szerepelt a XXIX. Nemzetközi Betlehemes Találkozón.

Magyarországon csak az Urániában lesz látható a Gorillaz dokumentumfilmje

WeLoveBudapest
-
  Ma 18:03 Film

A Gorillaz: Reject False Icons című új dokumentumfilm a világ legsikeresebb virtuális zenekaráról, a Gorillazról készült. Exkluzív vetítés egyetlen alkalommal, Magyarországon csak az Urániában! Denholm Hewlett rendező debütáló filmjében három éven át követte a zenekar minden mozdulatát, két – a kritikusok által igen elismert …

Mehet a YouTube-on a kivégzés is, ha csak játszásiból van

HVG
-
  Ma 18:03 Film

A YouTube szerint a videojátékokban megjelenő erőszak épp annyira valós, mintha egy filmet néznénk – csak utóbbit már régóta engedélyezi a platform. Most összehangolják a két szabályt.

Rángatják Trumpot, csak szét ne szakadjon

Napi
-
  Ma 17:42 Külföld

Nagy tekintélyű amerikai alkotmányjogászok szerint megállhat a vád Donald Trump államfő ellen, hogy visszaélt hivatalával, aminek alapján el lehet mozdítani a hatalomból, míg egy szintén tekintélyes jogász szerint ez nevetséges állítás. Az elnök szomorú, hogy egyáltalán felmerült ez a kérdés.

Bundesliga: olyat tett az újonc, amit korábban csak két csapat

NSO
-
  Ma 17:34 Foci

Az Union Berlin hazai pályán 2–0-ra legyőzte az 1. FC Kölnt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában. A fővárosiak mindkét gólját a svéd Sebastian Andersson szerezte.