Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Most akkor 50 ezer vagy csak 6700 beteg van az országban? Tisztázzuk az adatokat, amelyek azt mutatják, hogy Szlová…

Parameter
-
  Ma 13:05 Határtalan

A hétfői számok alapján Szlovákiában 3146 aktív koronavírussal fertőzött beteget tartottak nyilván, ami azt jelenti, hogy százezer lakosra 58 igazolt fertőzött esik. Összehasonlításként jelenleg Csehországban mintegy 20 ezer aktív beteg van, tehát ott 100 ezer lakosra 200 igazolt beteg jut. Magyarországon a hivatalos adatok szerint…

Az osztálytársak minősülnek csak szoros kontaktnak

Beol
-
  Ma 13:03 Belföld

A Békés Megyei Hírlap kérdésére is válaszolt az operatív törzs kedden, miszerint ha egy osztályban megjelenik a koronavírus, s a diákok áttérnek az otthoni tanulásra, akkor a szülőknek, testvéreknek is karanténba kell vonulniuk.

A magyaroknál csak négy tagállam polgárai bíznak jobban az EU-s intézményekben

Index
-
  Ma 12:49 Gazdaság

Az Európai Parlamentben megbízunk, az igazságszolgáltatásban már kevésbé. Korrupció tekintetében Magyarország a sereghajtók között.

Operatív törzs: Már csak 10 napos karantén vár a külföldről érkezőkre

A járvány jelenleg leginkább a 20 és 29 év közöttiek körében terjed.

Hoppá! Oláh Ibolya hetek óta csak a postára gondol

Blikk
-
  Ma 12:38 Bulvár

– Új önálló esttel készül az énekesnő.

Semmi extra, csak egy vízisíző csecsemő

NLC
-
  Ma 12:33 Életmód

Félévesen már szeli a hullámokat ez a világrekorder kissrác.

Pályázatból fejlődik az esztergomi Kiskosár bevásárló közösség

infoVáros
-
  Ma 12:33 Megyei

ISTER-GRANUM HERITAGE Helyi termék értékesítési infrastruktúrájának fejlesztése

Anna kannái csak úgy vonzzák a tekintetet

Annácska továbbra sem szégyenlősködik, örömmel mutatja meg magát a követőinek: most éppen gigászi méretű kannáin volt a sor, amelyeket fekete fürdőruhája már alig bír tartani. Szokásához híven egy aprócska gondolatot is kaptunk a képhez: Anna most gondolkodásra ösztönöz mindenkit. „Legyen Szép Napotok, Drágáim! Használjátok a…

A karantén megemelte a rezsit, amit sokan utólag fognak csak kifizetni

A szolgáltatók szerint jól láthatóan megnőtt a rezsi a karantén időszaka alatt, a korábbi évek hasonló időszakához képest. Ez az elszámolószámlákon fog majd meglátszani.

Zivatarveszélyre figyelmeztetnek szinte az egész országban: csak ez a két megye kivétel

Az előrejelzés szerint a csillagászati ősz első napján általában napos idő várható, kevés felhővel, majd késő délutántól a délnyugati megyékben gomolyfelhők képződnek, és arrafelé néhol zápor, esetleg zivatar is kialakulhat.

Csak óvatosan a házi szépségpraktikákkal!

40plusz
-
  Ma 12:00 Egészség

Mint mindenki, én is szeretem az otthoni beauty megoldásokat, de vannak olyan szépségápolási trükkök, amelyek határozottan nem tesznek jót. Most ezekről írok nektek. Hogy miért vannak még mindig köztudatban? Talán azért, mert szeretnénk abban hinni, hogy filléres praktikákkal kiválthatjuk a kozmetikust és megoldhatjuk a zavaró problémákat.…

Ismert szerb járványügyi szakértő szerint nem fenntartható az online oktatás

Ismert szerb járványügyi szakértő szerint nem fenntartható az online oktatás

Csak jövőre jön a The Falcon and the Winter Soldier

Gamekapocs
-
  Ma 12:00 Gaming

Miután hónapokra leállt a forgatása, talán nem meglepő annyira, de mostanra a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy csak jövőre kerül fel a Disney+ kínálatába a The Falcon and the Winter Soldier.

Utódlás, generációváltás: háromból csak egy éli túl?

KKV Magazin
-
  Ma 11:38 Cégvilág

Krausz Zoltán vállalatépítő, szakértő cikksorozatának első részében bemutatjuk, hogy milyen vállalkozói sajátosságok nehezítik meg, hogy a kormányrudat átadni kívánó tulajdonos-cégvezetők alacsonyabb kockázattal és nagyobb sikerrátával örökíthessék át sikeresen felépített vállalkozásaikat.