Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így gyújtották fel a tüntetők Molotov-sortűzzel a rendőrségi páncélost Hongkongban

Még nem indult meg az egyetem ostroma, de nagyon súlyos a helyzet.

Orbán magához tért: elkezdődött a bosszúálló jogalkotás korszaka

HVG
-
  Ma 06:30 Belföld

A Fidesz néhány törvényjavaslattal megmutatta, mit enged meg az ellenzéknek: képviselői szép csendben szavazzanak, úgysem tehetnek semmit a kétharmad ellen, Budapesten és a nagyvárosokban pedig boldoguljanak ahogy tudnak, a kormány segítségére ne számítsanak.

Napi horoszkóp: A Halak készüljön fel a váratlanra - 2019.11.18.

A Tízmilliószoros nap miatt most, mindenkinek a gondolataira kell figyelnie. Napi horoszkóp!

Fehér Ház: Donald Trump egészségi állapota "nagyon jó"

Donald Trump amerikai elnök egészségi állapota "nagyon jó" – közölte vasárnap a Fehér Ház. Az elnöki hivatal közleménye szerint Donald Trump szokásos évi orvosi vizsgálatának első szakasza szombaton zárult le, rövid vizsgálatokon esett át és néhány laboratóriumi tesztet végeztek nála. "A nagyon zsúfolt 2020-as év előtt az elnök…

Gázrobbanás történt Püspökladány közelében, hatalmas lángok csaptak fel

Hétfő hajnalban egy gázfogadó állomáson történt robbanás Püspökladány külterületén, a 42-es főút közelében – írja a katasztrófavédelem.

Donald Trump egészségi állapota „nagyon jó”

Mindenféle egészségügyi panasztól mentes.

Terítéken a Normafa, ma egyeztet Karácsony Gergely és Pokorni Zoltán

Infostart
-
  Ma 06:20 Belföld

Korábbi közleményében a hegyvidéki önkormányzat azt írta, továbbra is nyitottak minden olyan józan, tárgyszerű vélemény meghallgatására, amely a Normafa rendbetételéről szól, bárkitől is érkezik.

Fel lehet lépni a technológiai óriások ellen is

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:12 Belföld

Az Alapjogokért Központ által rendezett beszélgetésen neves informatikai és kommunikációs szakemberek osztották meg tapasztalataikat.

Milyen lesz a középiskolai felvételi írásbeli vizsgája? Itt vannak a szabályok

Eduline
-
  Ma 06:03 Karrier

December 6-ig jelentkezhetnek a középiskolai írásbeli felvételi vizsgákra a negyedik, hatodik és nyolcadik évfolyamos általános iskolások: a diákokra januárban nagy próbatétel vár, kétszer negyvenöt perc alatt ugyanis tíz-tíz matematikai és magyar nyelvi feladatot kell megoldaniuk.

Az ír - Féltünk tőle, hogy rossz lesz, hát jó nagyot tévedtünk!

A 77 éves Martin Scorsese, a maffiafilmek királya és nem mellesleg az egyik legnagyobb élő rendező megcsinálta a digitálisan megfiatalított Robert De Niro történetét, és nagyon beletalált a dologba.

Mócsing, a városi malac feljegyzései – A kulturált disznóól

Carrie
-
  Ma 05:58 Életmód

Említettem már, hogy kiváló az időérzékem? Az

Felrobbant a püspökldányi gázfogadó állomás

Gázrobbanás miatt teljes szélességében lezárták a rendőrök a főút Püspökladány és Báránd közötti szakaszát. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 18-án 3 óra körül lángok csaptak fel a püspökladányi gázfogadó állomáson. A rendőrök teljes szélességében lezárták a 42-es számú főút, Püspökladány és Báránd közötti…

Az elefántember: Kirekesztés és elfogadás, avagy Joseph Merrick felemelkedése

Mafab
-
  Ma 05:43 Film

:::CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::__GA__Joseph Merrick 1862 körül született Angliában, és arról híresült el, hogy a teste iszonyatos módon torzult el a daganatoknak köszönhetően. Akkoriban cirkuszi ...

Feltárták az e-cigaretta ér-, agy- és tüdőkárosító károsító hatását

Napidoktor
-
  Ma 05:33 Egészség

Feltárták a kutatók azokat a molekuláris mechanizmusokat, amelyek előidézik az elektromos cigaretta ér-, agy- és tüdőkárosító hatását. Az e-cigaretta annyira veszélyes és annyira hozzá lehet szokni, hogy fontolóra kell venni betiltását – hangsúlyozta Thomas Münzel professzor, a németországi Mainzi Egyetem Orvostudomány Központja…