Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 192 hír

Női kézi NB I: Dunaújvárosból igazol a Mosonmagyaróvár

NSO
-
 Ma 21:25Kézilabda

Mihály Petra, a Dunaújvárosi KKA juniorválogatott jobbszélsője nyártól két évig a Motherson-Mosonmagyaróvár játékosa lesz – tudtuk meg hétfőn a mosonmagyaróvári kézilabdaklub honlapjáról.

Svédország: hivatalos „a liga történetének legnagyobb igazolása”

Visszatért Európába Marek Hamsík. A Napoli korábbi klasszis középpályása a kínai élvonalat háta mögött hagyva a svéd bajnokságban aranyra hajtó IFK Göteborg labdarúgója lett. A csapat bejelentése szerint a 126-szoros szlovák válogatott labdarúgó megállapodása egyelőre 2021 augusztusáig szól.

Kovács Gergely nyerte a junior ob-t

A kadetek között korábban Európa-bajnoki bronzérmet szerzett Kovács Gergely a juniorok honi trónjára ülhetett. Megnyerte a párbajtőrözők országos bajnokságát, s a ranglistán is az élen végzett.

Bokros Lajos korábbi frakciójába igazolhat a Fidesz

Bár az Identitás és Demokrácia csoport hívta, elképzelhető, hogy nem hozzájuk, hanem a lengyel kormánypárt EP-képviselőit sorai közt tudó politikai csoporthoz csatlakozik a Fidesz az Európai Parlamentben. Már ha nem indít teljesen új kezdeményezést.

Magyar-svéd kutatócsoport igazolta egy új részecske, az Odderon létezését

Csaknem fél évszázadnyi kísérletezés után négy magyar és egy svéd kutatónak az eddig mért adatok elemzése alapján sikerült bizonyítania egy rendkívül tünékeny részecske, az Odderon régóta feltételezett létezését - hangzott el a felfedezésről beszámoló hétfői online sajtóeseményen.

Magyar–svéd kutatócsoport igazolta egy új részecske létezését

A Wigner Fizikai Kutatóközpont, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Műszaki Intézete, az ELTE és a svédországi Lundi Egyetem kutatói igazolták a CERN LHC mérései alapján az Odderon létezését.

Magyar kutatók igazolták a rejtélyes részecske létezését

Csaknem fél évszázadnyi kísérletezés után négy magyar és egy svéd kutatónak az eddig mért adatok elemzése alapján sikerült bizonyítania egy rendkívül tünékeny részecske, az Odderon régóta feltételezett létezését.

Rendkívűl tűnékeny részecske létezését igazolták

Négy magyar és egy svéd kutató igazolta az Odderon létét.

Magyar-svéd kutatócsoport igazolta egy új részecske, az Odderon létezését

Csaknem fél évszázadnyi kísérletezés után négy magyar és egy svéd kutatónak az eddig mért adatok elemzése alapján sikerült bizonyítania egy rendkívül tünékeny részecske, az Odderon régóta feltételezett létezését - hangzott el a felfedezésről beszámoló.

Magyar kutatók 48 év után igazolták egy új részecske, az Odderon létezését

Ezzel egy csaknem félévszázados tudományos rejtély oldódott meg, új fejezet nyílhat az erős kölcsönhatás vizsgálatában.

Magyar-svéd kutatócsoport igazolta az Odderon létezését

Sikerült bizonyítani egy rendkívül tünékeny részecske, az Odderon régóta feltételezett létezését.

Változott az oltási igazolás szabályozása: a védettségi igazolvány már az első oltás után jár

A Magyar Közlöny péntek éjjel megjelent verziójában a kormányrendelet úgy szól, hogy már 1 oltás is elég lesz ahhoz, hogy az érintettek megkapják a oltást igazoló védettségi igazolványt. Védettségi igazolvány…

Kovács István: Mindegy, hogy mi, csak ne Orbán

Nekik mindegy, hogy hányan betegszenek meg, hányan vesztik el a családtagjukat.

Fontos változás az oltási igazolással: szép csendben új kormányrendelet látott napvilágot

Péntek éjjel megjelent a közlönyben egy kormányrendelet, amely a védettségi igazolvány kiadásának szabályait módosítja. A legfontosabb változás, hogy már egy oltás is elég lesz ahhoz, hogy megkapjuk a dokumentumot.