Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 165 hír

1500 megyei család számára biztosít téli tüzelőt a Vérteserdő Zrt.

Kemma
-
 Tegnap 20:00Belföld

A tatabányai székhelyű Vérteserdő Zrt. ebben az évben is jelentős szerepet vállal a kormány szociálistűzifa-programjában.

Az egyetem számára erős háló alakul ki

Boon
-
 Tegnap 19:30Belföld

Dolgunk és felelősségünk van ebben a régióban.

Kiderült, Kóbor nem tudta végignézni, ahogy sírba teszik barátját

A csikorgó hideg és a koronavírus-veszély ellenére is jó néhány régi jó barát kísértre utolsó útjára az Omega legendás billentyűsét Benkő Lászlót.

Eltörölték a turizmusfejlesztési hozzájárulást a köztes értékesítők számára

Turizmus.com
-
 Tegnap 17:50Utazás

A Magyar Közlöny 2020/261. számában megjelent az a törvénymódosítás, amely tartalmazza a turizmusfejlesztési hozzájárulás megfizetésére vonatkozó szabályok könnyítését is.

Példát mutat a kisvállalkozások számára ez a magyar cég, az Asura Technologies

Anyagi támogatással segíti a SKOOL, emellett beszáll a szervezet mentori programjába is, hogy a lányok videoanalitikai, illetve mesterséges intelligenciával kapcsolatos tudását fejlessze.

Tanulmány bizonyítja, hogy a gyermekek alig adják tovább a koronavírust

Kitekintő
-
 Tegnap 16:06Külföld

Egy több hónap adatait feldolgozó spanyol tanulmány szerint a koronavírusban szenvedő gyermekek mindössze 8% -a továbbította a fertőzést a családjának. A Vall d’Hebron kórház kutatói szerint ezek az eredmények megmagyarázzák, miért nem történt nagyobb járványkitörés az iskolákban.

Nem kötelező az autizmus spektrum zavarral élők számára a maszk viselése

fmc
-
 Tegnap 14:56Megyei

A maszkviselési kötelezettség alóli felmentésre az Autisták Országos Szövetsége által kibocsátott nevére szóló kártya, vagy igazolás, valamint a diagnózis tényét egyértelműen igazoló dokumentummal van lehetőség.

Ralf Schumacher: Steiner a megfelelő főnök Mick számára

Formula
-
 Tegnap 14:00Forma1

A csapatvezető személye miatt járt igazán jól a Haasszal Mick Schumacher, véli a német nagybátyja. Úgy gondolja, az újonc szélesebb körű Ferrari-támogatást hozhat a csapathoz.

Felismered? Kiválasztotta a számára legszimpatikusabb laptopot, majd begyömöszölte a hátizsákjába

Parameter
-
 Tegnap 13:12Határtalan

A rendőrség a Facebook-oldalán osztotta meg egy kassai elektronikai üzlet biztonsági kamerájának felvételét, amelyen látható, ahogy egy férfi sétálgat a polcok között, majd miután körbenézett, lekapta a hátizsákját és belegyömöszölt egy laptopot. A tolvaj a dolga végeztével nyugodtan kisétált az üzletből. A hatóság arra kéri az embereket,…

A gyermekek biztonságáért indítottak kampányt

Romániában az elmúlt nyolc évben több mint száz gyermek vesztette életét lakástűzben – nagy részük felügyelet nélkül volt, amikor bekövetkezett a tragédia. A hasonló szerencsétlenségek elkerüléséért országos tájékoztató kampányt indított a katasztrófavédelmi főfelügyelőség.

Szájer József számára vége a pénzesőnek is

Cívishír
-
 Tegnap 12:22Megyei

Az EP-képviselők nagyon jól keresnek.

BL: Lampard szerint Giroud példakép a fiatal Chelsea-játékosok számára

NSO
-
 Tegnap 11:40Foci

Frank Lampard, a Chelsea menedzsere szerint klubja fiatal labdarúgóinak a professzionalizmus megtestesítőjeként kell tekinteniük Olivier Giroud-ra, akinek a négy góljával az angolok 4–0-ra nyertek Sevillában a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában szerdán.

Lampard: Giroud példakép a fiatal Chelsea-játékosok számára

"Ő egy vérbeli profi. Nem állandó kezdőjátékos, de teljesítményével és hozzáállásával példát mutat a fiataloknak, hogy folyamatosan jól kell dolgozniuk. Elképesztően játszott ezúttal, a BL-ben négy gólt szerezni egy meccsen fantasztikus eredmény. Tökéletes teljesítmény volt, aminek nagyon örülök" - mondta Lampard, aki a közelmúltban…