Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kék mellényes önkéntesek ellenőrizhetik Olaszországban a védőtávtartást

Olaszországban a regionális ügyek minisztériuma azt tervezi, hogy 60 ezer önkéntes fogja ellenőrzi majd a koronavírus-járvány terjedése ellen előírt személyes távolságtartást, a szabályszegőket pedig meggyőzi annak betartásáról. Az elképzelést hétfőn jelentette be Francesco Boccia, a regionális ügyek minisztere.

Kábítószer-kereskedő bűnszervezet több tagja ellen emeltek vádat Békéscsabán

Társtettesként elkövetett kábítószer kereskedelem bűntette és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség öt békéscsabai elkövető – egy 25 éves és egy 40 éves büntetett előéletű férfi, egy 35 éves és egy 22 éves büntetlen előéletű nő, valamint egy büntetlen előéletű…

Jánoshidán felléptek a bandázás ellen

Szoljon
-
  Ma 16:30 Belföld

A sportpálya területén az elmúlt hetekben megszaporodtak a bandázások, csoportos cigarettázások és az ellenőrizetlen, nem sporttevékenységek.

Deák Dániel: Liberális irányba tolódik tovább az ellenzék

Szintén rontott az ellenzék megítélésén, hogy az ellenzéki polgármesterek eddig nem váltották be a szavazóik által hozzájuk fűzött reményeket, a járvány során is súlyos hibákat vétettek.

A Honvéd elleni bajnokira készül a DVSC

Haon
-
  Ma 16:23 Sport

Vasárnap ismét a fővárosban lépnek pályára.

A COVID-19 elleni védekezés jelentősen visszaszorította a szezonális influenzát

Qubit
-
  Ma 16:08 Tudomány

A WHO adatai szerint a szezonális influenza idén csaknem felével kevesebb áldozatot követelt a COVID-19-járvány, illetve a pandémia elleni védekezés miatt. A jelenségnek statisztikai okai is vannak: kevesebben mentek orvoshoz.

Vádat emeltek a két ember halálát okozó sofőr ellen Szolnokon

Az ügyészség indítványozta, hogy a vádlottat ítéljék két év két hónap fogházra és három évre tiltsák el a közúti játművezetéstől.

Kvízjáték indult Békésen

Játékos május címmel indított útjára kvízjátékot a koronavírus-járvány elleni védekezés okozta bezártság és a társadalmi kapcsolatok szűkítésének enyhítése érdekében Polgár Zoltán alpolgármester.

"Köszönettel tartoznak Kásler Miklósnak” – üzente Orbán Viktor az ellenzéki képviselőnek

A miniszterelnök megvédte Káslert. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője arról kérdezte Orbán Viktor miniszterelnököt hétfőn a parlamenti azonnali kérdések órájában, hogy ha szerinte Kásler Miklós emberierőforrás miniszter érdemei történelmiek, akkor miért Pintér Sándor belügyminiszter irányítására bízta az egészségügy átvilágítását és…

Heten támadtak három ellen a Deák téri kettős gyilkosság előtt

K. Bence szerint felfoghatatlan, ami történt. Egyedül ő élte túl a támadást a baráti társaságukból.

A sofőr és egy kiskorú halt meg egy figyelmetlen autós miatt Törökszentmiklóson, most vádat emeltek ellene

Vádat emelt a Szolnoki Járási Ügyészség azzal a sofőrrel szemben, aki két ember halálát okozta tavaly augusztusban Törökszentmiklósnál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

Fidesz: kérjen bocsánatot az ellenzék!

Kocsis Máté mérleget vont arról, mit tett az ellenzék az elmúlt hónapokban.

Jóindulatukra apellálva csalt ki pénzt egyházi szervezet dolgozóitól, vádat emeltek a férfi ellen

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki különböző egyházi szervezeteknél dolgozó emberek jóindulatával visszaélve csalt ki tőlük több tízezer forintos összegeket.

Folytatódnak a webshopok elleni MageCart támadások

NKI
-
  Ma 15:14 Infotech

Egy biztonsági kutató néhány hét alatt több mint 1 000 olyan domaint azonosított, amelyeknél a MageCart kollektíva bankkártyaadatok ellopásával próbálkozott.

Kampányt indítottak az egyik legrákkeltőbb étel ellen

Kampányt indított egy thaiföldi orvos egy nyers halból készült helyi ételspecialitás ellen, miután kiderült, hogy a húsban megtelepedő parazita féreg májrákot okozhat az emberben.