Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Emily képeit nem lehet bírni idegekkel

10/10
-
  Ma 18:24 Színes

Nagyanyáink már portörlésre se használták volna olyan apró az a bikini amit most Emily mutat be nekünk.

5 jel, hogy tényleg túl vagy az exeden

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

Jaj, hányszor csak mondjuk, hogy túl vagyunk már rajta, pedig nem is igaz. El akarjuk hitetni magunkkal és főleg másokkal, és nem adjuk meg a kellő időt a „gyásznak”. Pedig nagyon is szükséges, és nem érdemes erőltetni, mert úgyis érezni fogod, amikor tényleg túl vagy rajta.

Annyira biztosan lesz Postal 4, hogy már itt is van

A fejlesztő Running with Scissors bejelentőjében röviden a történetről is mesélnek: Postal Dude, miután tönkretette Paradise-t, új lakóhely után néz, és meg is találta azt Edensinben. Itt él most kutyájával, Champpel, és egy újabb héten kell neki segítenünk mindenféle feladatában. Az ígértek szerint újra egy teljesen nyílt világba csöppenhetünk…

Hamilton: Úgy érzem, hogy feladok mindent

Formula
-
  Ma 18:17 Bulvár

Lewis Hamilton elég lehangoltan posztolt közösségi oldalán, rajongói pedig csak találgatják, hogy mi is állhat emögött, vagy hogy pontosan mit is jelentenek a szavai.

Az Ogremobil nem csak az utasait – a piacot is viszi

StartUP!
-
  Ma 18:11 Cégvilág

Jó hír minden startup számára az Ogre&co története: jó elképzeléssel akár egy sokszereplős, telített piacra is érdemes belépni. Itt az idő, hogy egy 100 százalékban hazai startup valós és auditált számokkal mutatkozhasson be és meséljen arról, hogy milyen az élet a launch után.

Hatalmas érdeklődés övezi a Budapesti Víz Világtalálkozót

hirado.hu
-
  Ma 18:10 Belföld

A fővárosi szennyvíz 95 százaléka megtisztítva kerül vissza a Dunába.

Orbán pontosan tudta, hogy óriási vereség vár rájuk

OLKT
-
  Ma 18:06 Vélemény

Sokan csodálkoztak, hogy Orbán szinte alig kampányolt személyesen, pedig ha valaki Ő tudja, hogy a személye még képes tömegeket megmozdítani. Valószínű a Nézőpont és a Századvég kutatásai jók voltak csak mást közvetítettek a nyilvánosság elé, sőt a saját polgármestereik felé is. Ezért mindenki nyugodtan várta a választást. Annál nagyobb…

Fájdalomtól sikító, leszíjazott majmokat vettek videóra egy német laborban

Egy állatjogi aktivista titokban felvételt készített a laborról, amin a majmok mellett kutyák és macskák is rettenetes körülmények között láthatóak.

5 trükk, hogy mindig makulátlanul szép legyen a konyhád

Elle
-
  Ma 18:02 Életmód

Kevés erőfeszítés, hosszú távú jó érzés

A fatárolóban megszülte, majd megölte gyermekét – nem először tette meg!

A Fejér megyei nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy sárkeresztúri nővel szemben folytattak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt.

Kiszökött a pincéből, majd egy kávézó tulajának mesélte el a fiú, hogy testvéreivel 9 éve a föld alatt élnek, mert az apjuk …

Több éven át tartotta egy elhagyatott farm pincéjébe zárva hat gyermekét az a holland férfi, aki a rendőrségnek azt mondta, a világvégét várták odalent.

Zavart, hogy mindenki egy lányról és egy fiúról ír

24
-
  Ma 18:00 Könyv

A Szólíts a neveden szerzője nem érti, miért sírnak az emberek Elio és Oliver történetén, azt már inkább, ha felizgulnak olvasás közben. Miért írt folytatást? Interjú.

Ne vegye senki természetesnek, hogy szép

marie claire
-
  Ma 18:00 Bulvár

Novemberi lapszámunk címlaplányai igazi kortalan nők. Kíváncsiak voltunk arra, hogy Lukács Gabi hogyan éli meg az idő múlását, és tesz-e valamit az öregedés nyomainak szépítése érdekében.

Oszter Alexandra és Bárdosi Ildikó is úgy véli, tudnunk kell nemet mondani gyermekünknek

Life
-
  Ma 18:00 Bulvár

Oszter Alexandra és Bárdosi Ildikó is úgy véli, tudnunk kell nemet mondani gyermekünknek

Egyelőre nem lesz új VW gyár Törökországban

A Volkswagen csoport elnapolja a döntést aTörökországban tervezett gyára ügyében.