Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt a lehetőség: felvételt hirdet a Magyar Rádió Gyermekkórusa

Fidelio
-
  Ma 10:30 Zene

Nagycsoportos óvodások és általános iskolás gyermekek jelentkezését várja a magyar és külföldi zeneélet elismert énekkara.

Itt a 2020-as Giro d’ Italia magyarországi útvonala, térképpel, időpontokkal

Bringázás
-
  Ma 10:16 Sport

A fővárosi időfutam után Budapest-Győr és Székesfehérvár-Nagykanizsa szakaszokkal rajtol a 2020-as Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny.

Még a Színművészetin is csúnyának tartotta magát – A legszebb magyar színésznő lett belőle

Femina
-
  Ma 10:06 Bulvár

Gregor Bernadett nem mindig volt kibékülve külsejével, komplexusokkal küzdött.

Filléres traktorral hódítanák meg a magyar agráriumot a románok + Fotók

Megérkezett a magyar és az európai piacra is a román Irum gyár új, többcélú, kis-közepes, Tagro néven gyártott mezőgazdasági traktora. Az Agrárszektor szerkesztősége is ott volt az AgromashExpo-n tartott bemutatón.

Megállt a tanuló a zebránál, aztán jött a bunkó bemutatni a magyar morált

Origo
-
  Ma 10:00 Autó-motor

Még csak most kezdett vezetni szegény, de talán már nem is akar többé.

Óriási támogatást kaptak a magyar családok

Eddig 600 milliárd forinthoz juttatta a családokat a kormány a családvédelmi akcióterv keretében - közölte Novák Katalin.

Halálos vonatgázolás Magyarországon, a holttest maradványait a sínek között hagyták!

Az eset még december 10-én történt Hajdúhadház és Bocskaikert között, a férfit a Záhonyból Budapestre tartó sebesvonat gázolta el. Néhány nappal később az áldozat testvérei virágot akartak vinni a helyszínre, ahol aztán a sínek között kisebb-nagyobb csontdarabokra, húscafatokra bukkantak 20-30 méteren szétszóródva, mésszel…

A Magyarországon elfogott portugál hacker állhat a legújabb kiszivárogtatási botrány mögött is

HVG
-
  Ma 09:48 Gazdaság

A helyi hatóságok szerint még Budapesten volt Rui Pinto, amikor átadták a Lunda Leaks anyagait.

Eddig 600 milliárd forinthoz jutottak a magyar családok

Portfolio
-
  Ma 09:47 Gazdaság

Eddig 600 milliárd forinthoz juttatta a családokat a kormány a családvédelmi akcióterv keretében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára vasárnap az MTI-vel. Novák Katalin azt mondta, hogy július óta több mint százezer család igényelte a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását.

Hetvenmillió forintos befektetést kaphatnak magyar startupok

SzegedMa
-
  Ma 09:34 MegyeiStartup

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus, a legjobb projektek 70 millió forintos tőkebefektetést is kaphatnak. Az MTI-hez eljuttatott tájékoztatás szerint a szervezők olyan hardver csapatok jelentkezését várják, amelyeknek a mobilitás, okos város, egészségügy- és életmód-technológia, energia…

Magyarországon nincs koronavírusos beteg

Magyarországon nincs koronavírusos beteg, és kevés az esélye a járványnak; a Nemzeti Népegészségügyi Központ felkészült a szükséges intézkedések megtételére és jelentési kötelezettséget ír elő az egészségügyi szolgáltatóknak, valamint a helyi hatóságoknak - közölte a központ szombat este az MTI-vel.

Példaértékű gyermekfoglalkozással tették élővé a Magyar Kultúra Napját a komáromi Szinnyei könyvtárban

Komáromban a Duna mindkét oldalán számos színvonalas rendezvénnyel ünnepelték a Magyar Kultúra Napját. E jeles ünnepünk a Himnuszon át történelmi időkbe nyúló gyökereivel erősíti a nemzetet, és lehetőséget teremt, hogy minden magyar nyelvű nevelési intézmény felhasználja az ifjú nemzedék formálására. Komáromban ehhez…

Tőkebefektetést kaphatnak magyar startupok

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus, a legjobb projektek 70 millió forintos tőkebefektetést is kaphatnak.