Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Járvány: Gulyás Gergely speciális karácsonyi szabályokat, és a határzár enyhítését lengette be

A koronavírus-járvány várható magyarországi tetőzéséről, és a karácsonyról beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az ATV tudósítása szerint miniszteri meghallgatásán azt mondta A járvány második

Több, mint ötven éve a popszakmában – 75 éves Bette Midler

December 1-jén ünnepli hetvenötödik születésnapját Bette Midler amerikai színésznő.

Portfolio Signature: most karácsonyi akcióban is

A legfrissebb hírek, a legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Ajándékozz Portfolio Signature előfizetést, akár az utolsó pillanatban is! Sőt, a karácsonyi ünnepek alkalmával azokra is gondoltunk, akik egyszerre több éves előfizetést vásárolnának, hogy több családtagot, barátot ajándékozzanak meg.

Uri Geller 20 év után engedélyezte a szerinte róla mintázott Pokémon használatát

uri Geller illuzionista és a Pokeémont kiadó Ninetndo vállalat története még 2000-ben kezdődött, amikor Uri pert nyert a Nintendóval szemben, mivel Kadabra karakterét szerinte róla mintázták. Mindezt arra alapozta, hogy a szörny szintén képes volt kanalakat hajlítani, emellett a japán írásmódja kifejezetten hasonlít az ő nevére – számolt be a PCgur

A királynő nem akar Vilmossal és Katalinnal karácsonyozni?

Nyugodjon le mindenki, tökéletes magyarázata van rá!

Aki Kínából rendelne karácsonyi ajándékot, minél előbb tegye meg

A koronavírus-járvány miatt jelentősen drágultak a nemzetközi szállítmányozási díjak, az Európai Unión kívülről érkező termékek esetében akár több hetes csúszások is fennállhatnak. Sas Gábor, a Rosas Kft. logisztikai igazgatója szerint időben kell cselekedniük azoknak, akik karácsonyra például Kínából szeretnének ajándékokat rendelni,…

Gulyás Gergely: Speciális szabályok jöhetnek karácsonyra

A családi összejövetelek és az utazási korlátozások terén is történhetnek változások.

Gyerekeket invitálnak karácsonyi alkotásra Salgótarjánban

Mesés karácsony címmel hirdet ünnepi rajzpályázatot óvodás és általános iskolás gyermekek számára a József Attila Művelődési és Konferencia Központ.

Miklert csak még jobban begorombította a bajnoki vereség

Otthon kapott ki a kézilabda NBI-ben a MOL-Pick Szeged, Mikler Roli felelősnek érzi magát a vereségért, nem keres kifogást, viszont felspannolva indul a flensburgi túrának.

Single Bells - karácsony szingli szemmel

Minden évben rád jön a depi karácsony környékén? Szeretnéd, ha ebben az évben a harangocskákat hallgatná családod a siránkozásod helyett? Néhány karácsonytúlélési tipp!

Ii. Erzsébet nem hívja meg Vilmost és Katalint karácsonyra – Ez áll a döntés hátterében

A szűk család együtt üneppel, de a trónörökös és családja nem lesz ott.