Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Megalakult a Hódmezővásárhelyi Tormay Cécile Polgári Kör

Tíz hódmezővásárhelyi hölgy összefogásával egy új polgári kör alakult Vásárhelyen. A Tormay Cécile Polgári Kör célja a névadó írónő irodalmi és közéleti munkásságának megismerése, a magyar kulturális, ezen belül a vásárhelyi értékek mentése és ápolása, illetve a Trianon emlékév kapcsán a történelmi emlékezet ébrentartása. Az új…

Minden ipari rendszert feltörtek a híres Pwn2own versenyen

Index
-
  Tegnap 21:26 Tudomány

Mindenki retteg, hogy a közművek és a gyárak eleshetnek egy kibertámadásban. Most kiderült, hogy a félelemnek van alapja.

„Mert amivel csordultig van a szív, azt szólja a száj” – megalakult a Hódmezővásárhelyi Tormay Cécile Polgári Kör

Tíz hódmezővásárhelyi hölgy összefogásával egy új polgári kör alakult Vásárhelyen. A Tormay Cécile Polgári Kör célja a névadó írónő irodalmi és közéleti munkásságának megismerése, a magyar kulturális, ezen belül a vásárhelyi értékek mentése és ápolása, illetve a Trianon emlékév kapcsán a történelmi emlékezet ébrentartása. Az új…

Milliárdos beruházás: korszerűsítik a székesfehérvári kórházat

A Modern városok program keretében mintegy 14 milliárd forintos fejlesztés indul a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban Székesfehérváron, miután az eddig rendelkezésre álló összeg mellé sikerült állami többletforrást bevonni.

Terhes nők miatt érzik veszélyben az állampolgársági rendszert

Infostart
-
  Tegnap 17:40 Külföld

Engedett a Trump-adminisztráció egy régi republikánus követelésnek, és szigorították a terhes nők vízumkérelmének elbírálását. Január 24-től hatályos az új szabályozás, amely a turista, orvosi és üzleti vízumot igénylőkre vonatkozik elsősorban.

Több mint 37 milliószor használtuk a Nemzeti Mobilfizetési Rendszert

Tavaly 30 milliárd forintos forgalmat bonyolított a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által üzemeltetett Nemzeti Mobilfizetési Rendszer.

Hosszú ideig tűrte a bántalmazást, majd megkéselte férjét egy hódmezővásárhelyi asszony – Most mindketten bíróság …

Blikk
-
  20.01.23 15:52 Baleset-bűnügy

Hosszú ideje állt bántalmazás alatt a hódmezővásárhelyi asszony, aki leszúrta erőszakos férjét.

Bántalmazó férjét késelte meg egy hódmezővásárhelyi nő, mindkettejük ellen büntetőeljárás indult

A házaspár három gyereket nevelt, akik évek óta tanúi voltak a családon belüli erőszaknak. Egyikük most nevelőszülőhöz került, a másik kettőt vér szerinti édesapjuk vette magához.

Bátraban használjuk a mobilfizetési rendszert

30 milliárd forintos forgalmat bonyolított a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer.

Több mint 37 milliószor használtuk a Nemzeti Mobilfizetési Rendszert

hirado.hu
-
  20.01.23 11:59 Belföld

Összesen 34,3 millió alkalommal fizettünk a parkolásért a rendszeren keresztül.

Elkezdődött a szüleit brutálisan meggyilkoló hódmezővásárhelyi nő és élettárásának pere

A vádirat ismertetésével csütörtökön a Szegedi Törvényszéken elkezdődött a szüleit 2018 tavaszán brutálisan meggyilkoló hódmezővásárhelyi nő és élettárásának pere.

Végre korszerűsítik a debreceni Bocskai-iskolát

Bruttó 480,8 millió forint pályázati támogatásban részesült a Debreceni Bocskai István Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítése érdekében a debreceni önkormányzat.

Mi vár az Apple Lightning csatlakozójára, ha bevezetik az egységes európai rendszert?

Rakéta
-
  20.01.21 18:00 Infotech

Bizonyos háborúk nem a szemünk előtt zajlanak, ilyen az egységesített telefonkábelek bevezetéséért való küzdelem is; az Európai Parlament ugyanis múlt hétfőn felszólította az Európai Bizottságot, hogy tegyen végre pontot az ügy végére, és döntsön a csatlakozók bevezetéséről.

Remek ötlettel alakítaná át a közösség a pick/ban rendszert!

Esport 1
-
  20.01.21 14:53 Gaming

A korábban Parker "Interro" Mackay kommentátortól származó ötlet támogatókra talált, és mostanra már rengetegen gondolják úgy, hogy ez egy remek frissítést jelentene a játéknak. Ez azt jelentené, hogy a meccs elején lenne lehetősége a csapatoknak bevédeni (protect) bizonyos karaktereket.