Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Las Vegas: Önvezető autókat tesztelnek a Bűn Városában

A Waymo és a Yandex után a Hyundai által támogatott Motional is zöld utat kapott a hatóságoktól.

Hamis bizonyítékok alapján hoztak életfogytiglani ítéletet a lockerbie-i merénylet ügyében

Telex
-
 Ma 17:50Külföld

A skót Legfelsőbb Bíróság szerint nem megalapozott bizonyítékok alapján ítélték életfogytiglani börtönre a líbiai hírszerzés tisztjét. Az 1988-as repülőgép-katasztrófa volt a legtöbb halálos áldozatot követelő merénylet valaha Nagy-Britanniában.

Elfogták a rendőrök a körözött Vv Krisztiánt

Elfogták a rendőrök VV Krisztiánt, a ValóVilág 9. szériájának sztárját.

5 gyógytea, ami veled is csodát tesz: úgy fogsz felkelni, mintha kicseréltek volna

A kialvatlanság "mellékhatásai" nemcsak kellemetlenek, de egyenesen veszélyesek is lehetnek. Ahhoz, hogy az álmatlanságot természetes módon orvosoljuk, érdemes a gyógyteák között keresgélnünk - mutatjuk, mi a legjobb választás.

Bács: Négy kiló füvet foglaltak le a rendőrök

A belügyminisztérium munkatársai őrizetbe vették az 1975-ös születésű A. N.-t, akit kábítószer illetéktelen előállításával és forgalmazásával gyanúsítanak. A házkutatás során a gyanúsított Bács közelében lévő

Ezentúl a helyi rendőrség is elszállíthatja a szabálytalanul parkoló autókat a közterületekről

A képviselőház november elején szavazta meg a 2002/21-es számú kormányrendelet kiegészítését, mely egy sor – mondhatni teljesen természetesnek számító – kötelezettséget ír elő mind a lakosság, mind a gazdasági társaságok, közhivatalok, illetve más jogi személyek számára a közterületek karbantartására, takarítására…

Elfogatóparancs alapján körözött férfit fogtak el a járőrök Sopronban

Elfogatóparancs alapján körözött férfit fogtak el a járőrök Sopronban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:15 A 42 éves boszniai-hercegovinai állampolgár idén augusztusban egy vele szemben történt rendőri intézkedés közben elsodort autójával egy soproni járőrt.

Körözött férfit fogtak a celldömölki rendőrök Karakón

Azonosítójel hamisítása miatt keresték a szombathelyi rendőrök.

A celldömölki rendőrök fogták el a körözött férfit

A celldömölki rendőrök fogták el a körözött férfit Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 07:32 A személyt őrizetbe vették.

Aláírásokat hamisítottak a választási ajánlóívekre

Teol
-
 Tegnap 20:04Baleset-bűnügy

Országos viszonylatban is meglehetősen ritkának számító bűncselekmény elkövetőit vonták felelősségre az idén négy ügyben.

Hibáktól hemzsegő, hamis ortodox falinaptárral röhögteti magát a kampányban Ponta pártja

Főtér
-
 Tegnap 16:28Határtalan

Az államfő hiába kérte arra a pártokat, hogy kizárólag interneten kampányoljanak, a haza politikusai nem fogadtak szót, és régi trükkökkel, a korábbi években jól bevált ajándékocskákkal próbálják megszólítani a szavazókat. S ebben a nagy kapkodásban néha azért becsúsznak röhejes elemek is: Victor Ponta pártja, a Pro Románia például…

Bérelt autókat árult hamis adásvételivel egy szerelmespár

Origo
-
 Tegnap 16:19Belföld

Több százezer forintos kárt okoztak a csalók.