Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet tagjai ellen

A szervezet tagjai tevékenységükkel csaknem hatszázmillió forintot kerestek.

Tartalékosnak is lehet jelentkezni a koronavírus elleni oltásra! Elmondjuk, hogyan

Mivel egyelőre kevés vakcina érkezik Szlovákiába és az oltási stratégiát többször is módosították már, még a 75 pluszos korosztályból sem mindenkit tudtak beoltani, aki ezt kérte. Sőt, egy időre le is állították a regisztrációt. Ennek fényében szinte biztosra vehető, hogy a 65 pluszosok és a súlyos betegek rubrikája egyhamar nem kerül fel a regiszt

Dr. Ragány Misa lehet Őze Áron ellenfele a dunaújvárosi pályázaton

Az Index információi szerint Dr. Ragány Misa politikai tanácsadó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Előadó-művészeti főosztályvezetője az, aki Őze Áron színész, rendező, direktor mellett pályázatot nyújtott be a dunaújvárosi Bartók Színház igazgatói posztjára.

Maffia típusú bandák állhatnak a francia kórházak elleni kibertámadások mögött

„Valószínűleg kelet-európai székhellyel rendelkező maffia-típusú szervezetek és nem külföldi hatalmak állhatnak a francia kórházak ellen intézett kibertámadások hátterében” – mondta Cedric O, a francia digitális technológiákért felelős miniszter csütörtökön.

Palkovics László: 2022 második felére elkészülhet a hazai koronavírus elleni vakcina

Dehir
-
 Ma 16:29Megyei

Debrecen - Az épülő gyárak alkalmasak lesznek a koronavírus elleni vakcina és más, a lakosság egészségének megóvásához szükséges oltóanyag előállítására – mondta az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Debrecenben.

Márki-Zay: Nem Gyurcsány az ellenzék vezére

Telex
-
 Ma 16:08Belföld

Hódmezővásárhely polgármestere szerint szó sincs arról, hogy bárki elfogadná azt, hogy a 2010 utáni korrupció leváltásával a 2010 előtti korrupció visszatérjen.

A virológus szerint nem lehet tudni, mennyire véd az oltás a vírusmutációk ellen

Egyes tanulmányok arra utalnak, hogy a dél-afrikai és a brazil mutáció ellen kevésbé védenek a vakcinák – közölte Boris Klempa, a Szlovák Tudományos Akadémia (SAS) Orvostudományi Központja Virológiai Intézetének munkatársa a Három kérdés a koronavírusról című videóban. „Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy még ha kisebb is a…

Akcióban a fatolvajok elleni csapat Tiszalúcon

Fatolvajok ellen kezdeményezett rendészeti akciót az elmúlt hétvégén a tiszalúci önkormányzat.

Szarka Gábor: Felháborító, hogy az SZFE-től fizetést kapó oktatók kampányoltak az egyetem ellen

Nem bántottuk őket, nem szerettük volna, hogy felmondjanak, mi pedig biztosítjuk a pótlásukat – mondta a távozó oktatókról az SZFE kancellárja.

Gyűrd fel az ingujjad a tavaszi fáradtság ellen

Player
-
 Ma 15:49Életmód

A tavaszi fáradtság leküzdéséhez ad tanácsokat a Budai Egészségközpont szakértője.

Vádat emeltek a máltai újságíró gyilkosai ellen

Daphne Caruana Galiziát 2017-ben robantották fel, a gyanú szerint egy befolyásos üzletember megrendelésére.

A Moderna a SARS-CoV-2 új variánsai elleni vakcinákat fejleszt

A Moderna megküldte az Amerikai Nemzeti Egészségvédelmi Intézetnek (NIH) a koronavírus új variánsa ellen kifejlesztett vakcinajelöltjét, az mRNA-1273.351-et klinikai vizsgálatok céljából.

Egy nyilatkozatot kell aláírnia minden ellenzéki jelöltnek.

A Népszava hozta nyilvánosságra azt a dokumentumot, amit az ellenzéki összefogás előválasztásának jelöltjeinek kell aláírniuk.