Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 160 hír

Tűz ütött ki egy koronavírusos betegeket kezelő kórházban, többen meghaltak

Tucatnyi ember vesztette életét pénteken abban az indiai tűzesetben, amely egy koronavírusos betegeket ellátó Mumbai melletti kórházban keletkezett - közölte a helyi tűzoltóság egy tisztségviselője, miközben az ország a járvány eddigi legnagyobb hullámával küzd.

Egy koronavírusos páciens levegő után kapkodva könyörgött oltásért

Dr. Isadora Zaharescu, a Witting Kórház intenzív osztályának orvosa osztotta meg azt az esetet, mikor a kórház intenzív osztályán kezelt férfi levegő után kapkodva kérlelte az orvosokat, hogy adják be neki a koronavírus elleni oltást.

A Valódi Áldozatok elnevezésű polgári kezdeményezés kéri a koronavírusos betegek láthatásának lehetőségét

A kórházakban káosz uralkodik, a legtöbb esetben a koronavírusos betegek úgy távoznak az élők sorából, hogy szeretteik el sem búcsúzhatnak tőlük, míg egyes helyeken titokban beengedik a közeli hozzátartozókat. A Valódi Áldozatok kezdeményezés, mely a koronavírus áldozatainak családtagjait és barátait tömöríti, nyílt levélben fordult a…

Ridikül: A Titanic legendája

MédiaKlikk
-
 Tegnap 18:00Életmód

Az április 23-i adás tartalmából.

Nbzm. A járvány kezdete óta lakosságarányosan Magyarországon halt meg a legtöbb koronavírusos beteg

26 001 koronavírusos beteg halt meg itthon a járvány kezdete óta.   Ezzel a Worldometer adatai szerint világszerte Magyarországon hunyt el a legtöbb koronavírusos beteg lakosságarányosan nézve, csak a 33 ezer lakosú Gibraltár előz be, amit figyelmen kívül is lehet hagyni. Az egymillió főre vetített, összesített adatokat nézve eddig…

Tévhitek a koronavírusos betegek otthoni ápolásával

A Pécsi Tudományegyetem tanácsai a koronavírus ápolásával kapcsolatban!

Bödőcs Tibor is írt az elhunyt koronavírusos kismamáról, és kérte, mindenki oltassa be magát

„Ki válaszolja meg, hogy miért hal meg Magyarországon 10-ből kilenc beteg a lélegeztetőgépen?” – kérdezi a humorista. Családi barátjuk volt az elhunyt kismama.

Koronavírusos lett az olimpiai lángot vivő csapat egyik tagja

Propeller
-
 Tegnap 09:24Sport

A nyári olimpia szervezői csütörtökön közölték, hogy megfertőződött egy 30-as éveiben járó férfi, aki részt vett az olimpiai láng országos csapatában.

Már 26 ezer koronavírusos beteg halt meg itthon, 80 ezer ember hiányzik még a 3,5 millió beoltotthoz

Csütörtökre virradóra 3 607 az új fertőzöttet azonosítottak itthon és elhunyt 214 beteg - derül ki a koronavírus.gov.hu csütörtök reggeli adataiból.

Harkivban újabb koronavírusos vajúdó nő halt meg

Április 20-án Harkivban meghalt egy vajúdó nő, akinél koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak. „A nőt április 20-án szállították át a második szülészeti kórházból a megyei klinikai kórházba. Néhány órával később meghalt” – írja az Interfax-Ukraina hírportál a Harkiv Megyei Államigazgatás sajtószolgálata nyomán. A hírportál emlékeztetett…

Nőtt Lyukóvölgyben a koronavírusos esetek száma

Borsodihír
-
 Tegnap 07:46Megyei

A miskolci önkormányzat oltópontot alakítana ki a helyszínen.

Tovább emelkedett a koronavírusosok száma a világban: ennyien fertőződtek meg egy nap alatt

A világon 143 511 162 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 055 894, a gyógyultaké 82 230 811 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai szerint.

Liverpool: “Bocsánatot kérek!”

FociClub
-
 Tegnap 06:35Foci

Egy klubvezető, aki belátta a hibáját...?