Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Oltóközpont nyílik Vágsellyén, de attól tartanak, hogy nem lesz kit beoltani

Ľubomír Ševčík, a Nyitra Megyei Önkormányzat illetékes orvosának tájékoztatása szerint minden készen áll arra, hogy április 17-től, szombattól elkezdhessenek oltani. Az azonban még nem teljesen világos, hogy a központ valóban megnyílik-e. „Attól tartunk ugyanis, hogy kifizetjük a személyzetet, mindent előkészítünk, és végül nem lesz kit…

Fekete Dávid károsultjai attól tartanak, hogy bántódásuk esik

Life
-
 Tegnap 18:15Életmód

Többen is felvállalták, hogy elmesélik történetüket arról, hogyan károsította meg őket Fekete Dávid. Az énekes több tízmillió forinttal tartozik nekik.

Teltház előtt tartanák a Forma-1-es Magyar Nagydíjat

F1világ
-
 Tegnap 16:42Forma1

Teltház előtt szeretné megtartani a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroring Sport Zrt., a versenyrendezők azonban vészforgatókönyvekkel is rendelkeznek arra az esetre, ha a koronavírus-járvány miatt mégsem tudják vendégül látni a magyar rajongókat.

Az EFOTT szervezői bizakodóak: megvan, mikor tartanák meg az idei fesztivált

Természetesen az, hogy valóban lesz-e majd fesztivál, az adott járványügyi helyzettől függ. De mint írták: rajtuk nem fog múlni.

Rendezik a plébánia körüli területet, és szemétszedési akciót is tartanak Abán

Feol
-
 Tegnap 13:00Megyei

A legutóbbi melegebb időjárás a városban is meghozta a cselekvőkészséget – több esemény is történt, történik a napokban helyi szinten, Aba szépségét szolgálva.

Már a negyedik járványhullámtól tartanak, ingyenes tesztkészleteket osztanak a lakosoknak Dél-Koreában

Liner
-
 Tegnap 08:08Külföld

Annak ellenére, hogy az otthon használatos antigén gyorstesztek pontatlanok, mégis bevezethetik őket a háztartásokban.

Fitch: erős növekedés várható Közép-Európában, főként a V4-eknél

A közép- és kelet-európai térség, különösen a visegrádi csoport (V4) gazdaságai viszonylag ellenállóképesnek mutatkoztak a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásokkal szemben - írták.

Koronavírus: mi lesz a V4-ekkel a Fitch szerint?

A közép- és kelet-európai térség, különösen a visegrádi csoport (V4) gazdaságai viszonylag ellenállóképesnek mutatkoztak a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásokkal szemben, és ez megerősíti azt a várakozást, hogy ezekben a gazdaságokban a jelenlegi harmadik járványhullám ellenére erőteljes növekedés kezdődik az…

Turistabuszok özönétől tartanak a Déli pályaudvar régi vágányai mellett élők

A Mészáros utcával párhuzamosan alakítana ki parkolót a várba tartó turistákat szállító buszoknak az I. kerületi önkormányzat. A helyiek hevesen tiltakoznak a tervek ellen.

Pénzügyi válságtól tartanak: a koronavírus-járvány után újabb veszély fenyegeti Európát

Portfolio
-
 21.04.13 12:07Gazdaság

Nehéz helyzet előtt áll Európa, ugyanis nemcsak a koronavírus-járvánnyal kell megküzdenie, de várhatóan egy pénzügyi válság kialakulásával is számolnia kell. Annak érdekében, hogy az eurózóna országai biztosítani tudják a közös valuta pozícióját, eddig nem látott összefogásra lehet szükség. Egy új javaslat azonban bizalomra adhat okot,…

Jól haladnak a britek az oltással, már itt tartanak

NLC
-
 21.04.13 10:14Egészség

Már megkapták az oltást vagy van időpontjuk Nagy-Britanniában az 50 év fölöttieknek és a veszélyeztetett csoportokba tartozóknak.

Orosz támadástól tartanak Ukrajnában a G7 vezetői

Szerintük a nagyszabású csapatmozgások fenyegetést jelentenek.

Rovarirtást tartanak egy budapesti hatosztályos gimnáziumban, így nem indul hétfőn az oktatás

Eduline
-
 21.04.13 07:42Karrier

Pont most kezdődik a munkálat, ami hetekig tart majd, így a 7-8. évfolyamok is csak a gimnazistákkal együtt tudnak visszatérni májusban a tantermekbe.

Mobilra tartanak a legnagyobb PlayStation-címek

Úgy tűnik, a Sony is egy nagyobb szeletet vág magának a mobilos játékpiacon. A SIE éppen a mobilos branch újraélesztését tervezi, melynek feladata az lesz, hogy a legnépszerűbb PlayStation-játékokat a kisképernyőkre adaptálják.