Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A koronavírus-járvány ellenére nőttek az ingatlanárak

ma7.sk
-
 Tegnap 23:32Határtalan

Fülek. Továbbra is nagy problémát jelent a lakáshiány Szlovákiában. Amíg ez nem változik, a lakásárak folyamatosan növekedni fognak. A legnagyobb arányú emelkedés a Pozsonyi és a Kassai kerületben tapasztalható. Az elemzők szerint ez egyrészt a régióban immár krónikus lakáshiánynak, másrészt az egyre könnyebben elérhető hiteleknek…

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szerdára – 4.21.

Liner
-
 Tegnap 23:20Életmód

Továbbra sem csillapodott a COVID-19 járvány hazánkban, a pandémia harmadik hulláma következtében ugyanis a kórokozó még mindig intenzíven terjed.

Csehországban csillapodik a koronavírus-járvány

ma.hu
-
 Tegnap 22:30Külföld

A járvány terjedési mutatója továbbra is egy alatt (0,82) maradt.

Koronavírus: ez lehet a be nem adott vakcinák sorsa?

Egyes helyeken vakcinahiány van, míg máshol a különféle aggályok miatt nem tudják felhasználni az oltóanyagokat. Több ország már jelezte: szívesen felvásárolná a kimaradt vakcinákat.

„Nem úsztuk meg könnyen” – így élte meg a koronavírus-fertőzést Berki Krisztián

Az olimpiai bajnok tornász két hétnél is tovább volt karanténban feleségével együtt.

A koronavírus ellenére is nagyot nőtt az Opus

Index
-
 Tegnap 21:02Gazdaság

Több mint 20 milliárddal nőttek Mészáros Lőrinc tőzsdei cégének bevételei.

Koronavírus: Franciaország az Indiából beutazókra is kiterjeszti a hatósági karantént

Blikk
-
 Tegnap 20:55Külföld

Franciaország az Indiából beutazókra is kiterjeszti a koronavírus-járvány miatti kötelező tíznapos hatósági karantént – jelentette be szerdán a kormányszóvivő. Gabriel Attal azt is megerősítette, hogy az országon belüli korlátozások fokozatos feloldása a lakókörzet-elhagyási tilalom megszüntetésével május elején megkezdődhet.

Ingyen füves cigarettát osztanak azoknak, akik megkapták a koronavírus elleni vakcinát

Liner
-
 Tegnap 20:51Külföld

A New York-i Union Square-en aktivisták marihuánával töltött cigarettákkal csábítják oltásra az embereket.

A Széchenyi István Egyetemen versenyeznek a legjobb műszaki hallgatók

A győri Széchenyi István Egyetem rangját jelzi, hogy az intézmény rendezheti meg a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekcióját. A csütörtöktől szombatig tartó online eseményen mintegy félezer hallgató vesz részt, köztük határon túli magyar és Magyarországon tanuló külföldi fiatalok is.

A testmozgás hiánya is súlyosbíthatja a koronavírus-fertőzést

Népszava
-
 Tegnap 20:07Életmód

Kutatók szerint nagyobb eséllyel vezet kórházba kerüléshez, mint a dohányzás, az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri problémák és a daganatos betegségek.

Megjelent az első koronavírus-témájú magyar játék

A héten megjelent az első magyar fejlesztésű alkalmazás, melyben vakcinákat gyűjthetünk, miközben ki kell térnünk a koronavírus molekulák elől. Aki az adott hónapban a legtöbb vakcinát összegyűjti, 100 ezer forinttal segíti az egészségügyi dolgozókat.

Népszerű lett a kerti törpe a koronavírus miatt - egyre nagyobb a hiány belőle

Life
-
 Tegnap 20:01Életmód

Hiánycikk lett a kerti törpe a kertészetekben, hat hónapja hiába várják a megrendelt kerti törpéket az európai kertészeti áruházak.

Bagdy Emőke elárulta, milyen hatással van a koronavírus a gyerekekre

A klinikai szakpszichológus szerint ezek a hetek mindenkit megviselnek, és ez alól a legfiatalabb korosztály sem kivétel.

Szabadkán 126 koronavírusos beteget ápolnak kórházban

A Szabadkai Közkórház covid-osztályán jelenleg 126 beteget ápolnak – írja a subotica.com. Az intézményben 16 koronavírusos személynek van szüksége intenzív ápolásra, 12-en vannak lélegeztetőgépen. Észak-Bácskában

Koronavírus: az alsósok távoktatásról vegyes oktatásra térnek át Lengyelország nagy részén

Blikk
-
 Tegnap 19:37Külföld

Jövő héten vegyes oktatásra térnek át az általános iskolák 1-3. osztályai Lengyelország tizenegy vajdaságában, további ötben viszont a koronavírus-járvány miatt folytatódik a korábban elrendelt távoktatás – jelentette be szerdai sajtóértekezletén Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter.