Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A koronavírus-járványt követően bevándorlók tízezrei zúdulhatnak Európára

A szakemberek egybehangzó véleménye szerint a koronavírus-járványt követően a fokozódó migrációs nyomás az illegális bevándorlók tízezreit zúdítja Európára

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma hétfőre – 4.12.

Liner
-
 Tegnap 23:01Életmód

Továbbra sem csillapodott a koronavírus-járvány intenzitása hazánkban, hiszen az elmúlt napokhoz hasonlóan hétfőn is tovább emelkedett mind a fertőzöttek, mind az áldozatok száma Magyarországon.

Koronavírus-teszt hamisítókra csaptak le Romániában

Nemzetközi személyszállító cégeknél tartott házkutatást hétfőn a román rendőrség, mert a gyanú szerint hamisított negatív koronavírusteszteket árultak utasaiknak.

Koronavírus – Bécs május 2-áig meghosszabbítja a teljes zárlatot

Bécs további két héttel, május 2-áig meghosszabbítja a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett teljes zárlatot – jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfő délután újságíróknak.

Koronavírus – Óva int a kelet-európai kutyaszaporítóktól Bécs

A koronavírus-járvány kezdete óta jelentősen megnőtt a kutyakölykök iránti kereslet az osztrák fővárosban. Ezzel párhuzamosan 40 százalékkal nőtt a Bécsi Állatorvostudományi Egyetemen parvovírussal kezelt kutyakölykök száma.

Elhunyt három koronavírusos beteg a lélegeztetőgépek meghibásodása miatt

Oxigénellátás nélkül maradt a Victor Babes járványkorház udvarán kialakított átmeneti covid-részleg, melynek következtében három páciens életét vesztette.

Három román koronavírusos beteg halt meg gondatlanság miatt

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 21:59Külföld

Romániában az utóbbi fél évben két másik tragédia is történt a Covid-kórházakban.

A hazai mobiladatok alapján nem vesszük komolyan a koronavírus-járványt

Liner
-
 Tegnap 21:53Életmód

2021 januárja óta minimálisan változott azoknak a magyar állampolgároknak a száma, akik nem hagyták el az otthonukat.

Leálltak a lélegeztetőgépek, három koronavírusos beteg meghalt egy romániai kórházban

Oxigénellátás nélkül maradt a bukaresti Victor Babes járványkórház udvarán egy konténerben kialakított intenzív terápiás Covid-részleg hétfőn, három súlyos állapotban lévő koronavírusos páciens meghalt.

Koronavírus: a háziorvosoknak is nagy szerepük van a kiemelkedő magyar oltási adatokban az Emmi szerint

Az oltások beadásáról és az alapellátás átalakításának helyzetéről folytatott egyeztetést Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Békássy Szabolcs országos háziorvosi kollegiális vezető – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma hétfőn az MTI-vel.

Koronavírus-fertőzésben meghalt Lövei Csaba

Koronavírus-fertőzés miatt meghalt Lövei Csaba, nyíregyházi önkormányzati képviselő. A Párbeszéd politikusa korábban tanárként dolgozott és indult volna az ellenzéki előválasztáson, mert a parlamentbe készült. Állapota a napokban fordult rosszabbra. Lövei Csaba 58 éves volt. Ő már a második a nyíregyházi képviselő-testületben, aki a…

Koronavírus: teszthamisítókra csaptak le Romániában

Nemzetközi személyszállító cégeknél tartott házkutatást hétfőn a román rendőrség, mert a gyanú szerint hamisított negatív koronavírusteszteket árultak utasaiknak.

Koronavírus: három beteg meghalt a lélegeztetőgép leállása miatt

Oxigénellátás nélkül maradt a bukaresti Victor Babes járványkórház udvarán egy konténerben kialakított intenzív terápiás Covid-részleg, három súlyos állapotban lévő koronavírusos páciens meghalt.

Koronavírus: már látszik, hova vezetett a húsvéti lazulás Spanyolországban

Napi.hu
-
 Tegnap 21:18Külföld

Spanyolországban mintegy 23 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a hétvégén, több mint a kétszeresét az egy héttel korábbi eseteknek - derült ki az egészségügyi minisztérium hétfőn közzétett adataiból az MTI szerint. A helyi szakértő szerint a növekedést a húsvéti ünnepek alatt történt fertőzések okozzák.

Megkezdte a koronavírus elleni vakcinája szállítását a Johnson & Johnson az EU országaiba

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn.