Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csányi Sándor marad az Otp Bank élén

Az Otp Bank Nyrt. bár nyereséggel zárta a múlt évet a jegybanki iránymutatásnak megfelelően nem fizet osztalékot 2020-as gazdálkodása után – döntött a közgyűlési jogkörrel felruházott igazgatóság pénteki ülésén, amelyen meghosszabbították Csányi Sándor elnök-vezérigazgatói megbízatását.

Több eset is bizonyítja: a koronavírus-fertőzés segíthet a rák legyőzésében

Több olyan esetet is nyilvántartanak már, amikor a koronavírus-fertőzés után tünetmentesnek nyilvánítottak korábbi daganatos betegeket.

Koronavírusban meghalt egy édesanya, aki éjjel-nappal ápolta beteg kislányát

Marika 0-24 órában gondozta a 7 éves Sárát, aki Canavan szindrómában szenved. A kislány most egyedül maradt az édesapjával, a család segítséget kér.

Leclerc elismerte hibáját, a baleset ellenére jó eredményre számít

Origo
-
 Ma 19:33Forma1

A monacói pilótához hasonlóan Sainz is úgy véli, hogy a Ferrari szép eredményt érhet el Imolában.

Szombaton is számíthatunk egy kis napsütésre

Szombaton  az erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütésre mindenhol lehet számítani.   Szombaton estétől dél felől megvastagszik a felhőzet. Az északnyugati szél az ország jelentős részén élénk, a magasabban fekvő helyenként időnként erős lehet, majd éjszaka mérséklődik a légmozgás. Holnap már…

Koronavírus: mit tudunk a mutációkról?

Index
-
 Ma 19:26Egészség

Mik a világjárványt okozó vírus veszélyes mutációi? Honnan jönnek és mennyi lehet belőlük? Szájbarágó.

Nagyszerű hír! Az osztrák-magyar orrspray néhány nap alatt kipucolja a koronavírust a szervezetből

A pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium és az osztrák Cebina továbbra is gőzerővel dolgozik a koronavírus elleni vakcina és egy vírus ellenes orrspray kidolgozásán. Ez utóbbi úgy tűnik néhány nap alatt kipucolja a vírust a szervezetből.

Koronavírusban elhunyt egy súlyosan beteg kislány édesanyja

A magatehetetlen kislány nagyanyja is kórházban van koronavírussal. 

Fontos változás a magyar bankokban: mindenkit érint, aki lakáshitelt venne fel

A Pénzügyminisztérium a Magyar Bankszövetséggel egyeztetve februárban kibővítette az egyszerűsített, statisztikai alapú ingatlan értékbecslés lehetőségét, és módosította annak szabályrendszerét.

Mikortól számított valaki felnőttnek a középkorban?

Sokan gondolnánk a jelenkorra jellemző tendenciának azt, hogy az ifjúsági kultúra és a következő nemzedék „minősége” felől aggódnak sokan a közbeszédben. Ez azonban a középkorban sem volt másként: John Lydgate angol költő (1370k. – 1451k.) is figyelmeztetett: „Ó vággyal teli gavallérok, ifjúságotokban / Amikor önző szemtelenségre…

Jövő héttől nyithatnak az éttermek, nyüzsgő nyárra számítanak Gyulán

  A napokban még nyüzsgő tömeg nélkül lehet elsétálni a rondella mellett, várhatóan azonban hamarosan újra megtelhet élettel a város egyik legkedveltebb terasza. A korábbi években a Gyulai Nyár programsorozatainak köszönhetően a nyári szezon minden napjára jutott egy-egy esemény, a vártkertben is rendszeresen zajlottak zenés estek, de…

Nem számítanak hitelbedőlési hullámra a moratórium lejárta után

vg.hu
-
 Ma 18:33Gazdaság

Bár a kelet-európai régióban magasabb a nem teljesítő hitelek aránya, mint más piacokon az UniCredit Bank nem számít nagyobb problémákra a moratóriumok lejárta utáni időszakban.

Jöhet az évenkénti koronavírus oltás

A koronavírus elleni oltás valószínűleg olyan éves rutin lesz, mint az influenza elleni védekezés.