Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mit szól volt párja, Várkonyi Andrea boldogságához? Így reagált a kérdésre Zsidró Tamás

Nagy szerelemnek indult a kapcsolatuk, néhány hónapig tartott csupán.

Költöző cégek – új időszakot hozott a koronavírus

Magyarországon a vállalkozások jelentős része a tulajdonosok lakcímén működik, a koronavírus járvány alatt pedig még növekedett is az arány egyes szegmensekben.

100 rendőr csapott le, 250 millitnyi drog került elő

85 kilónyi kábítószert foglaltak le Debrecenben és Tégláson.

Gyász: elhunyt a legendás sportoló, koronavírus okozta a halálát

Kilencvenhét évesen Moszkvában elhunyt Viktor Suvalov, a szovjet jégkorong egyik legendás alakja. Úgy tudni, a koronavírus szövődményei okozták a halálát. 

Megkezdődött a vállalkozók állami támogatáshoz szükséges kérelembenyújtása a Gyija alkalmazásban

A vállalkozók és munkatársaik, akik a vörös zónában lévő régiókban élnek, a Gyija alkalmazásban is benyújthatják kérelmüket a 8 ezer hrivnyás állami támogatásra.

Luxuscikk lehet a kerti törpe a koronavírus miatt

Hat hónapja hiába várják a megrendelt kerti törpéket az európai kertészeti áruházak. Olyan nagy forgalmazók is érintettek, mint a leghíresebb svéd bútorgyártócég. A törpe-válság hatására az árak az egekbe emelkedtek: míg korábban 1200 dollárba (350 ezer forint) került, hogy egy konténer kerti törpét Kínából behozassanak, ez most…

Koronavírus: megjelent az orosz mutáns, a legújabb Covid variáns

Oroszországban is tovább mutálódott a Covid-19, kettő új variáns is megjelent.

Gondolta volna? Az éjszakai műszakban dolgozók gyakrabban fertőződnek meg koronavírussal

Az éjszakai műszakban dolgozók nagyobb eséllyel kapják el a koronavírus-fertőzést, mint a nappal dolgozók - állapította meg egy nemzetközi kutatás.

Újraindul a kölcsönzés a kerületi könyvtárakban is

A Könyvtári Cserepontokon a jogszabályi előírások miatt a könyvtárba való belépés nélkül – ajtón vagy ablakon keresztül, az utcán történő várakozással – lehetséges a kölcsönzés. Kizárólag előzetesen megrendelt könyveket lehet elvinni, ezért a FSZEK átmenetileg ingyenessé teszi az előjegyzést. Egyszerre maximum 8 példány kérhető.A…

Ennek a kérdőívnek a kitöltésével hozzájárulhatsz a Mocsárosdűlő jobbá tételéhez

Mocsárosdűlő a főváros budai oldalának egyik utolsó megmaradt vizes élőhelye. A fővárosi önkormányzat a természeti környezet megőrzése mellett vizsgálja annak a lehetőségét is, hogy a terület egy részén bővíthetők-e a szabadtéri, közparki kikapcsolódás lehetőségei. A terület rendezése során a lakossági igényeket és javaslatokat is…

Koronavírus: enyhe javulás jöhet itthon

Ismét közzétette a szennyvízvizsgálatok eredményeit a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK). Az elmúlt héten vett minták alapján elmondható, hogy a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció országosan enyhén csökken.

A koronavírusról diskurált Majka és Szijjártó Péter

Majkával készült közös fotót posztolt a Facebookra Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter – szúrta ki az Index. „Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen megszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni” – írta a poszt mellé. A bejegyzésből az nem derült ki, hogy…

Így áll most a szennyvíz koronavírus koncentrációja: ebben a városban mértek további növekedést

A 15. héten tovább folytatódott a szennyvíz eredmények országos átlagában a korábbi hetekben megfigyelt, enyhén csökkenő tendencia. A legtöbb városban a szennyvíz koronavírus koncentrációja stagnál vagy enyhén csökken. Azonban Miskolc esetében további növekedést mértek.

Elhunyt a korábbi komlóskai polgármester

Elhunyt Köteles László, Komlóska korábbi polgármestere, aki 1994-ben az ország legfiatalabb településvezetőjeként, alig 21 évesen került ebbe a tisztségbe, amelyet 25 éven át, 2019-ig töltött be.