Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rekord magasságú hőmérsékletet mértek az északi-sarkon

Az északi-sarkon rekord magasságú hőmérsékletet, közel 38 °C-ot mértek. A hőmérő példátlan szintre emelkedett a Moszkvától északra található Verkhoyansk-ban. Ez annak köszönhető, hogy a vidéket egy nyári hőhullám érte el. A kutatók eddig azt jósolták, hogy ez a vidék ezt a hőmérsékletet 2100-ig nem éri el. Azonban 80 évvel korábban…

Ennyi volt, nincs tovább – a OnePlus az Oppo leányvállalatává válik

Liner
-
 Ma 01:44Mobiltech

A OnePlus vezérigazgatója bejelentette, hogy egybeolvadnak az Oppóval, így a jövőben egy márkanév alatt fognak piacra kerülni a cég mobiltelefonjai.

A magyarok társasági élete is az internetre költözött az elmúlt tíz évben

Rakéta
-
 Tegnap 23:56Tudomány

Tíz éve nagyon másképpen éltünk mint ma, pedig az internet és a közösségi média már akkor megkezdte szociális kapcsolataink és társas érintkezéseink birtokba vételét. Akkor azt gondolhattuk, ez is csak egy hóbort, ami majd elmúlik. Nem tette.

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma keddre – 6.22.

Az előző napokhoz képest minimális mértékben emelkedett mind a fertőzöttek, mind az áldozatok száma Magyarországon.

ITM: már magyarul is elérhetik a digitális önértékelő eszközt a pedagógusok

Az anonim önértékelő eszköz lehetőséget teremt intézményi szinten összesített eredmények előállítására is, így egyes tanári karok felkészültsége önállóan is vizsgálhatóvá válik.

Az angolok megnyerték a csoportjukat, akár a magyarokkal is játszhatnak a 16 között

Eldőlt melyik három csapatot kaphatja Magyarország, ha továbbjut. Biztos, hogy sztárcsapat lenne az ellenfél egy németek elleni bravúr esetén.

Euro-2020 – Löw: az elmúlt három évben rengeteget fejlődtek a magyarok

Joachim Löw szövetségi kapitány és játékosa, Mats Hummels szerint is nehéz mérkőzés vár szerdán a német labdarúgó-válogatottra a magyarok ellen a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.     “Ismerjük a magyarokat, nagyon stabil a játékuk, a védelmük kifejezetten erős, veszélyesek lehetnek ránk” – jelentette ki keddi…

Már magyarul is elérhetik a digitális önértékelő eszközt a pedagógusok

Már magyarul is elérhetik a digitális önértékelő eszközt a pedagógusok – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kedden az MTI-vel. “Az elmúlt időszak minden korábbinál nyomatékosabban figyelmeztetett arra, hogy folyamatosan megújuló és bővülő, egyre kifinomultabb digitális készségekre, tudásra van szükség az…

Löw: A magyaroknak kivételesen erős a védelme és az elmúlt három évben rengeteget fejlődtek

A német szövetségi kapitány egyelőre nem tudja, hogy kezdeti együttesét.

Elárulta a németek kapitánya, hogy ha szerdán kifárasztják a magyarokat, melyik percben jöhetne el az ő idejük

Parameter
-
 Tegnap 22:04Határtalan

"Ismerjük a magyarokat, nagyon stabil a játékuk, a védelmük kifejezetten erős, veszélyesek lehetnek ránk" - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján a kontinensviadal után a posztjáról távozó szakember. "Bátran felvállalják az egy az egy elleni párharcokat és ehhez fizikálisan is erősek. A portugáloknak és a franciáknak is gondjai voltak. Az elmúlt

Löw veszélyesnek tartja a magyarokat, Hummels sem piknikre készül

A németek szövetségi kapitánya dicsérte a rengeteget fejlődő magyar válogatottat.

Joachim Löw: az elmúlt három évben rengeteget fejlődtek a magyarok

Joachim Löw szövetségi kapitány és játékosa, Mats Hummels szerint is nehéz mérkőzés vár szerdán a német labdarúgó-válogatottra a magyarok ellen a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.