Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Húsvét óta heten haltak meg Oroszlányban koronavírus miatt

Kemma
-
 Ma 07:00Belföld

A megbetegedések többsége családi összejöveteleken elkapott fertőzés miatt történik.

Legbiztonságosabb személyautók között a Škoda ENYAQ iV és a VW ID.4

A MEB padlólemezes Škoda ENYAQ iV és a Volkswagen ID.4 Euro NCAP töréstesztje érkezett meg most éppen hozzánk.

Ez vagy a skizofrénia és a disszociatív személyiségzavar tünet együttesének megnyilvánulása. Ezek mennek

Kovács Zoltán az al-Dzsazira hírtelevíziónak : “Ő (Orbán Viktor) sosem utalt Magyarországra illiberális demokráciaként. Ez egy olyan felkapott kifejezés, leírás, amit a nyugat-európai sajtó talált ki és akasztott ránk évekkel ezelőtt.” Orbán 2014 Tusnádfürdő: “Keresztény szabadság – Orbán Viktor szerint ez a már kiépült magyar illiberális…

Koronavírus-jelentés külföldről: Németországban tovább korlátoznának, a lengyeleknél ágyhiánnyal küzdenek

További szigorításokat sürget a német kancellár. Angela Merkel felszólította a parlamenti képviselőket, hogy fogadják el azt a törvényjavaslatot, amely újabb korlátozások bevezetésére hatalmazza fel a német kormányt. Nincs még túl a harmadik hullám csúcsán Franciaország sem, ahol átlépte a százezret a koronavírus-járvány halálos…

Számos kísérőbetegség növelheti a koronavírus kockázatát

Az érrendszeri betegségek jelentősen növelik a koronavírus-fertőzés súlyos kockázatát.

Koronavírus - Hétfőtől újraindulnak a közlekedési vizsgák

A társaság munkatársai megkezdték a szervezést: első körben a korábban lemondott közlekedési vizsgákat bonyolítják le, az érintett ügyfelek kiértesítése folyamatban van. Ők a leállás előtt beadott jelentkezésük alapján, a már megfizetett díj ellenében vehetnek majd részt az újrainduló vizsgákon, vizsgálatokon és utánképzéseken. A vizsgázók…

Országos összefogás indult Pécsett a koronavírusos betegekért

#takardbeabeteget néven indult az egyik legújabb online kezdeményezés a koronavírus-fertőzéssel kórházba került betegek és az értük küzdő egészségügyi szakemberek, kórházi dolgozók érdekében. Máris rengeteg segíteni vágyó csatlakozott a közösséghez. 

Koronavírus: felesleges a felületek fertőtlenítése?

Szakértők szerint inkább a levegőben terjedő aeroszolok ellen kell védekeznünk, mert azok jelentik a fertőzések elsődleges forrását.

A koronavírus segített a nepáli orrszarvúállomány növekedésében

Liner
-
 Ma 00:12Életmód

Jótt tett a nepáli orrszarvúállománynak a turizmus visszaszorulása, évtizedek óta nem élt ilyen sok állat az országban.

Figyelem! Csalók hajtanak személyes adatainkra!

A telefonálók jellemzően bankok, közműszolgáltatók ügyintézőinek adják ki magukat és többféle módon próbálnak információt szerezni a hívott félről. Előfordul, hogy azt mondják: egy pénzügyi tranzakció során lépett fel hiba, de csomagrendelés közben fellépő problémákra is hivatkoznak. A  kibervédelmi intézet arra hívja fel…

Jó hírek érkeztek egy szájon át beadható koronavírus-vakcináról

Liner
-
 Tegnap 22:50Mobiltech

Tabletta formájú koronavírus-vakcina van készülőben, mely az állatkísérletek során ígéretes eredményeket mutatott, és az év második felében már az emberi kísérletekről is lesznek eredmények.

1.7 milliárd dollárt költ az USA a koronavírus variánsaival szembeni harcra

Liner
-
 Tegnap 22:14Külföld

1.7 milliárd dollárt különít el az Egyesült Államok kormánya a koronavírus különböző variánsaival szembeni harc támogatására.

Hertha: Dárdai kapusát kórházban kezelték a koronavírus miatt

NSO
-
 Tegnap 22:09Foci

Dárdai Pál első számú kapusát, a Hertha BSC labdarúgócsapatában védő Rune Jarsteint április elején kórházban kezelték koronavírus-fertőzés miatt – írja a Bild.

Koronavírus: ez a teszt mutatja ki, hogy mennyi antitestje van oltás után

Mennyire vagyunk védettek oltás után? Melyik ellenanyagszint-mérés, milyen antitesteket képes kimutatni? Oltás után melyik vizsgálat mutatja ki az immunitást? Íme!