Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megmutatjuk, mikor véd meg minket a koronavírus elleni vakcina!

Egyre többen kapják meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon, de sokan nem tudják, hogy mikor alakul ki a védettségük. Ferenci Tamás biostatisztikus, a Járványmatematikai Modellező és Epidemiológiai Munkacsoport tagja segít a Portfolio olvasói számára eligazodni a kérdésben. Ferencit arról is kérdeztük, hogy mekkora…

Karácsony Gergely: ha nincs diákváros, atlétikai világbajnokság sem lesz

Budapest főpolgármestere legutóbbi üzenetében ultimátumot adott a kormánynak.

Gyászol Oszvald Marika: belehalt a koronavírusba az egyik szerette

Borzalmas tragédiáról beszélt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő. Nemrég ünnepelte születésnapját a legenda, de nem lehet felhőtlen a boldogsága.

Koronavírus: Szlovákiában visszatérhettek az iskolába a gyerekek, Romániában nincs hely az intezíven

Újabb járványügyi enyhítések léptek életbe az Egyesült Királyságban. Szlovákiában visszatérhettek az alsó tagozatosok az iskolapadba. Csehországban lemondott a külügyminiszter, mert ellenezte a Szputnyik és a kínai vakcina vásárlását. Az osztrák kancellár pedig bejelentette, hogy országa 1 millió dózis orosz vakcinát vásárol. Az ATV…

Hatékonyan küzd a koronavírus ellen a magyar fertőtlenítő robot

Ripost
-
 Ma 05:30Belföld

Szabolcsban egy kistelepülésen gyártják azt a robotot, ami az egyik legmodernebb technológiával öli a baktériumokat.

Sokba került Karácsony késlekedése

A Transparency International Magyarország is elismeri: a Lánchíd felújításának drágulását részben a csúszás okozta.

A köldökzsinór eredetű őssejtek hozzájárulhatnak a koronavírus fertőzés gyógyításához?

A Miami Egyetem nemrég publikált kutatási eredménye jelentős javulást mutatott ki azoknál a Covid-fertőzött betegeknél, akiket köldökzsinór eredetű, mesenchymális őssejtekkel kezeltek.

Magyar találmány: a koronavírus ellen is bevált a fertőtlenítőrobot

Metropol
-
 Ma 04:40Infotech

Egy alig 500 főt számláló szabolcsi kistelepülésen kezdték el gyártani azt a fertőtlenítőrobotot, amely UV-C-sugárzással pusztítja el a baktériumokat és vírusokat.

A koronavírus-járványt követően bevándorlók tízezrei zúdulhatnak Európára

A szakemberek egybehangzó véleménye szerint a koronavírus-járványt követően a fokozódó migrációs nyomás az illegális bevándorlók tízezreit zúdítja Európára

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma hétfőre – 4.12.

Liner
-
 Tegnap 23:01Életmód

Továbbra sem csillapodott a koronavírus-járvány intenzitása hazánkban, hiszen az elmúlt napokhoz hasonlóan hétfőn is tovább emelkedett mind a fertőzöttek, mind az áldozatok száma Magyarországon.

Koronavírus-teszt hamisítókra csaptak le Romániában

Nemzetközi személyszállító cégeknél tartott házkutatást hétfőn a román rendőrség, mert a gyanú szerint hamisított negatív koronavírusteszteket árultak utasaiknak.

Koronavírus – Bécs május 2-áig meghosszabbítja a teljes zárlatot

Bécs további két héttel, május 2-áig meghosszabbítja a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett teljes zárlatot – jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfő délután újságíróknak.

Koronavírus – Óva int a kelet-európai kutyaszaporítóktól Bécs

A koronavírus-járvány kezdete óta jelentősen megnőtt a kutyakölykök iránti kereslet az osztrák fővárosban. Ezzel párhuzamosan 40 százalékkal nőtt a Bécsi Állatorvostudományi Egyetemen parvovírussal kezelt kutyakölykök száma.