Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bloomberg: Hollandia diplomáciai útra vitte a magyar kormány eljárását az Aegon ügyében

A vásárlóként jelentkező osztrák cég közölte, hogy a régió vezető biztosítójaként hosszú távon gondolkodik a magyar piacban is, a negyed évszázados magyarországi működés után nem tartják magukat külföldi befektetőnek.

COVID-19: A trombózis kockázata a koronavírus után nyolcszor nagyobb, mint az AstraZeneca oltás után – tanulmány

A COVID-19 után nyolcszor nagyobb a vérrög kialakulásának kockázata, mint az Oxford-AstraZeneca oltás beadása után.

Koronavírus: így vizsgázott a távkonzultáció a gyermekellátásban

A legfeljebb 18 éves gyerekeket nevelő szülők 56 százaléka vett igénybe a tavaly augusztustól az év végéig tartó időszakban orvosi távkonzultációt. Az ilyen tapasztalatot szerzők túlnyomó többsége, 85 százaléka megfelelőnek és megnyugtatónak értékelte ezt a lehetőséget a felmerült gyermekegészségügyi problémák megoldásában – egyebek közt…

Az elmúlt 24 órában már csak négyen haltak meg koronavírus-fertőzésben Nagy Britanniában

Meghaladta a tízmilliót a koronavírus elleni oltásokból beadott második dózisok száma Nagy-Britanniában - közölte Matt Hancock brit egészségügyi miniszter. A legfrissebb adatok szerint tavaly szeptember óta először tíznél kevesebben haltak meg 24 óra alatt a Covid-19 betegségben.

Japánban felfutóban van a negyedik hullám, mi lesz így az olimpiával?

444.hu
-
 Ma 16:28Sport

Bizakodó szervezők, kevésbé bizakodó szakértők.

Nagy bejelentésekre készül a kormány négymillió beoltottnál

Nagy mértékű nyitás várható a kormánytól, ha elérjük a négymillió magyar beoltottat, ezzel pedig a kultúra és a vendéglátás terén szinte visszakaphatjuk a régi életünket – írja a Magyar Nemzet.

8940 új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba Ukrajnában az elmúlt nap folyamán

A Közegészségügyi Központ április 20-i adatai szerint az országban 1 961 956 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig.

A kormány kedvenc szervezete nemzeti ünneppé és munkaszüneti nappá nyilvánítaná június 19-ét

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) azt javasolja, hogy legyen nemzeti ünnep, egyben munkaszüneti nap június 19-e, amely napon 1991-ben az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarországot.

Nemzetközi, magyar vezetésű hadtörzset állítanak fel Szolnokon

A gyakorlaton valamennyi partnerország, így Ausztria, Horvátország, Szlovákia és Szlovénia katonái hajtanak végre feladatokat.

Karácsonyi összejövetel a kultúrházban – 1977.

???? A fotóalbum címe: Karácsonyi összejövetel a kultúrházban – 1977. ???? A fotókat Lucz Ferenc készítette. ???? Negatív sorszáma: 96. ???? A képen látható személyek: Bánfi Antalné, Bárány Veronika, Berkecz Ágnes, Bihari Józsefné, Bihari Zoltánné, Bovatsek Ágnes, Bovatsek Dezső, Bovatsek Dezsőné, Csenki Zoltán, Csenki Zsolt, Kőrösi…

Traktorral ütközött össze egy személyvonat Újfehértónál

Traktorral ütközött össze egy nyolc kocsiból álló személyvonat Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A baleset következtében a vasúti szerelvény kisiklott, négy kocsija felborult, négy kocsi leszakadt, de a síneken maradt. Az elsődleges információk szerint tíz-tizenöt utas tartózkodott a vonaton. A balesethez az újfehértói önkormányzati tűzoltókat kö

Traktorral ütközött össze egy személyvonat Újfehértónál

Traktorral ütközött össze egy nyolc kocsiból álló személyvonat Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A baleset következtében a vasúti szerelvény kisiklott, négy kocsija felborult, négy kocsi leszakadt, de a síneken maradt. Az elsődleges információk szerint tíz-tizenöt utas tartózkodott a vonaton. A balesethez az újfehértói önkormányzati tűzoltókat kö

Az Szfe hibáktól hemzsegő levélküldési akciót indított kormány által kierőszakolt modellváltás után

Botrányos a kommunikáció az új Színház- és Filmművészeti Egyetemen, amit hibás levelek tömkelege is bizonyít.

Koronavírus: ezek az enyhítések jöhetnek 4 millió beoltott után

A Magyar Hírlap információi szerint a kultúra és a vendéglátás terén szinte visszakaphatjuk a régi életünket.